Bu durumda bir sey yaparmiydiniz?

ya zaten o kadar ben seni beğendim deme cesaretin varsa bi bahane ile yanına gidersin. ne biliyim, çakmak dersin bişey dersin.
hem çok beğenmek hem de bunca stalk, yok vallahi, bence de ürkütücü

Anladim ne demek istediginizi ama insanlarin yabanci insanlara ilk adimi atmak cekinmesi dünyaca bilinen bir fenomen degi mi? Girisken insanlar var reddedilme ya da begenilmeme korkusu ile daha cok yazarak kendini ifade etmek isteyen insanlar var. Bu normal degil mi ? Hatta dünyanin bir cok yerinde ve Türkiyede de insanlar bu sekilde tanisabilsin diye programlar gelistirdi. Dediginiz gibi masadan gülüp selam verebilirdim ama belli bir yastan sonra insanin cesareti daha da azaliyor. Uzaktan cok garip görünüyor olabilir inaniyorm

Nerde görüpte nasil bulup eklediniz?

Yapici yorum yapmak istiyorsaniz o zaman saglikli tanisma yöntemlerini söyleyin?

bir bahane ile gidip konuşma başlatmaya çalışabilirsiniz.
çakmak istemek olur hatta yanına kadar gidip aa kusura bakmayın birine benzetmiştim demek bile olabilir.
hiç konuşmayıp, baktığı ihtimali üzerinden bir insana bunca anlam yüklenmemiş olur en azından.
eğer o kişinin dikkatini çekerseniz zaten o da cevapları ile belli eder.

bundan daha yapıcı başka bir yorum gelebileceğini de sanmıyorum.

Nerde görüpte nasil bulup eklediniz?

Çok yakın bir arkadaşımla dışarı çıkmıştık, arkadaşımın eski arkadaşı o da. Yanımıza geldi, çay içtik, ama hiç yüz vermemişti bana. Çok soğuktu. Göz teması bile kurmadık. Eve gidince ekledim. 1 hafta sonra da konser linki gönderdim. Öyle muhabbet etmeye başladık.

ben anlatamadım bence
kendınızı her sekılde gosterebılırsınız buna lafım yok demek ıstedıgım bu degıl

ınsanlar bırbırıyle kaynassın tanıssın bırseyler paylassın dıye cok uzaga gıtmeye gerek yok kadınlar kulubuda bu programlardan bırı burdan bızde tanısıyoruz burdan tanıdıgım cok yakın oldugum gercekten gorustugum ınsanlar var

benım anlattıgım ve sızın ornek verdıgınız sey bambaska sız o adamla tanısma programından eklemıyorsunuz bırbırınızı
bır selam vermıslıgınız bıle yok bu adama hıc tanısmıyorsunuz karsılıklı tanısmak ıcın bır ortamda bulunmamıssınız
sız cafede oturmus kendı halınde kahve ıcen bır adamı ınternetden bulup gecmısını arastırıp eklıyorsunuz bu baska bırsey dıyorum

neyse hakkınızda hayırlısı
ıyı forumlar

ama sizin ciddi bir ortak noktanız var ve aynı masada öyle yada böyle zaman geçirmişsiniz :)

ama sizin ciddi bir ortak noktanız var ve aynı masada öyle yada böyle zaman geçirmişsiniz :)

Bir de referansı sağlam. Çok güvendiğim arkadaşımın 15 senelik arkadaşı. Zaten ben önbilgi de almıştım. Ama hayatında biri olup olmadığından emin değildik. Arkadaşım da bayadır görüşmemişti, şehir dışından yeni gelmişti geri dönecekti falan filan.. Tabi geri dönemedi geldiği şehire benle tanıştıktan sonra. Ama ben bu konularda aşırı ketumumdur. İlk kez böyle bir şey yaptım. Asla ilk adımı ben atmazdım. Olacağı varmış..

bence kım hoslandıysa o adımı atmalı hıc kadını erkegı yok bu ısın hoslandıysan soyle dıyenlerdenım ben en fazla hayır yanıtını alırsın hıc bırsey kaybetmezsın derım her seferınde :)
ıyıkı o ortama gırmıssınız karsılasmıssınız resmen kısmetınızmıs :) mutluluklar dılerım :)

zaten böyle bir durumda adam o an çok ilgilenmemiş bile olsa gizliden bekliyor olabilir bir adım. bu normaldir. sonuçta hem ortak arkadaş hem de zaman geçirme var.

ama rastgele bir mekanda görüp ekleseniz, adam kötü niyetli olsa bi de bunu gayet güzel kullanabilir de.
evet cesaret güzel ve iyi ama doğru yerde kullanılınca.
sizin zaman-mekan-kişi seçiminiz tutmuş bu cesaret için.

Teşekkür ederim. Ben aşık olduğumda çok içime kapanıyorum hiç belli edemiyorum daha da soğuk ve mesafeli davranıyorum aşık olduğum adama.. İlk kez birinden çok fazla etkilenip bunu belli ettim. Ben adım atmasaydım 1 ay sonra geri dönecekti bir daha göremeyecektim. Bir de masada bana "dostum şu çakmağı uzatır mısın" demişti ya.. Adam hiç o gözle bakmadı bana =)) Yüz vermez sandım ama hemen düştü ağıma =))

Evet hakkında hiçbir bilgi yoksa nedir kimdir bilmiyorsak gerek yok atraksiyonlara. En güzeli göz temasını devam ettirip beklemek.

Eğer erkek olsaydım zoru oynayacağım diye kasan kadınlarla asla yolum bile keşissin istemezdim. Bir kadın olarak kendimizi kolay zor bilmem ne bir sürü kalıplara sokup sonra değer bekliyoruz. Hayat böyle saçma sapan şeylere takılmak için uzun değil. Eklersiniz ilgisi gerçekten olmuşsa yazar.

vaaay dostum cakmagı uzatır mısın
bır cakmagı uzattınız ama alev almıs ortalık

benımde eşim mükellefimdi abımın de arkadasıydı . vergi levhasının cıktıgı gun kazayla yanlıslıkla whatsaapdan kendısıne telımdekı herhangı bı komık resım atmıstım ondan sonra konusmaya basladık konusmaya basladıktan 3 ay sonra bana bırgun bız senınle evlenırız bak goreceksın dedı
bende hadı be ordan dedım
sonuc 6 yıldır evlıyız

Mekanda sosyal medyasını nasıl buldunuz ki?Check in olayı mı?Benim ünivde vardı sizin gibi arkadaşlarım çok rahatsız olurdum yanlarında.İnsan neden mekandaki adamlara sarkar ki

Ya kısmet işte. Hiç belli olmuyor.. Olacağı varsa zaten yollar kesişiyor bir şekilde..
Resmi yanlışlıkla attığınıza hala ikna olmamıştır bence =))
Size de sonsuz mutluluklar.

Ya kısmet işte. Hiç belli olmuyor.. Olacağı varsa zaten yollar kesişiyor bir şekilde..
Resmi yanlışlıkla attığınıza hala ikna olmamıştır bence =))
Size de sonsuz mutluluklar.
tesekkur ederım
yok gercekten yanlıslıkla attıgıma emın cunku ev boyanırken bır duvarda ıkı renk boya hangısı dıye sorulmus bır resımdı o sırada ev tasıdıgımızı da bılıyordu
o resımden sonra ev tasırken yardıma geldı lazım olur dıye

Ya lisedeydim max 15 16 yaş şu an aptallık geliyor zaten asla yapmam. Ekledim sadece ne biliyim can sıkıntısı da vardı o zamanlar kucuk bir yerde yaşıyordum bence de çok doğru degil.

Yahu hanımlar siz kendinizi adamın yerine koymuşsunuz korkarım demişsiniz de bu erkek korkması saçma olmaz mı... kızı sapkın aşık durumuna sokmuşsunuz... konu sahibi sen bence bi cesaret yaz bu adama olmazsa olmaz ... sonuçta ortak tanıdık yok birdaha karşılaşma ihtimali yok ... ama olurda birbirinizden etkilenip güzel bir ilişki başlarsa ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…