- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi melankolik_24
-
valla ben korkarım
begenmısım cafenın resmını mesela
ordan benı goruyor hah ben bunu gormustum dıyor sosyal medyamı kurcalıyor annemlerde oldugumu tatıl ıcın geldıgımı bılecek kadar
gercekten korkarım
bu bıldıgınız gızlıce takıp edılmek aynı sey yanı
bırde eger ben kotu nıyetlıysem , bana boyle yaklasan bırı ıcın tehlıkede arz edebılırım
sosyal cevrem yok dıyenler kendı cevresını kendı olusturmak ıstemedıgınden yok...
hıc mı okul okumadın, hıc mı ıse gırmedın, hıc mı bır kursa gıtmedın, hıc mı arkadasın kuzenın yok, hıc mı bır akrabanın arkadası yok ,hıc mı etkınlıge katılmadın yahu sınemaya bıle gıtmedın mı derım
gıttıgımız her ortam market bıle sosyal ortam zaten ...
degısık geldı bana da
Anladim ne demek istediginizi ama insanlarin yabanci insanlara ilk adimi atmak cekinmesi dünyaca bilinen bir fenomen degi mi? Girisken insanlar var reddedilme ya da begenilmeme korkusu ile daha cok yazarak kendini ifade etmek isteyen insanlar var. Bu normal degil mi ? Hatta dünyanin bir cok yerinde ve Türkiyede de insanlar bu sekilde tanisabilsin diye programlar gelistirdi. Dediginiz gibi masadan gülüp selam verebilirdim ama belli bir yastan sonra insanin cesareti daha da azaliyor. Uzaktan cok garip görünüyor olabilir inaniyormtum samımıyetımle soyluyorum ınandıgınız tum degerler uzerıne yemın edebılırım gercekten ıyılıgınız ıcın konusuyorum .
33 yasında bır selam vermeye cekınen bır ınsansınız buna asla cesaret edemem dıyorsunuz yanı basıt bır selam verme eylemını bıle bin fit yukseklıkten atlamak gıbı cesaret ısı sanıyorsunuz zaten ılıskınız olsa da bunu saglıklı yurutemeyebılırsınız bu asırı otesı cekıngenlıgınız ve ıce donuklugunuz sebebıyle
ama bana bu kadar asırı cekınen bırının cafede gordugu bırını sosyal medyada bulup eklemesı de tezatlıgı gosterıyor cunku ben tanıdıgım ınsanla bır muhabbetım yoksa cekınırım rahatsız etmekten sosyal medyamız kısısel alanımız cunku tanısam bıle benı sosyal medyasında ıstemeyebılır rahatsız olabılır
selam vermek cok basıt ınanın ya bırgun deneyın lutfen bırıyle goz goze geldıgınızde gulumseyıp gozunuzle selam verın bunlar cok normal seyler ve bu ıletısım seklı zaten...
33 yasınızdasınız kucuk cocuk degılsınız daha karsılıklı muhabbet seklınde ınsanlarla ılıskı kurarsanız kendınızı daha saglıklı ıfade edebılırsınız ve sızın bu yaptıgınızı baska bırı yapsa sızın rahatsız olmanız gerek normalde
ne munasebet yanı benı cafede gorup ınternet alemınde bulup sosyal medyamı kurcalayıp tatıle aılemın yanına geldıgımı gorecek kadar... anlatabıldım mı...
lutfen yanlıs anlamayın benı asla ama asla kırmak elestırmek ıcın soylemıyorum gercekten
Nerde görüpte nasil bulup eklediniz?Normalde çok ketum olan ben eşimi gördüğüm akşam face'den ekledim, sonra da konsere davet ettim. Ben yürüdüm adama, hatta koştum. Ama amacım evlenmek değildi benim boşluktaydım, etkilendim falan. Hatta ben böyle fazla cesur olunca o da ciddi düşünmez diye düşünüyordum. O ben ciddi isen varım diyince e peki madem dedim.
Yapici yorum yapmak istiyorsaniz o zaman saglikli tanisma yöntemlerini söyleyin?
Nerde görüpte nasil bulup eklediniz?
ben anlatamadım benceAnladim ne demek istediginizi ama insanlarin yabanci insanlara ilk adimi atmak cekinmesi dünyaca bilinen bir fenomen degi mi? Girisken insanlar var reddedilme ya da begenilmeme korkusu ile daha cok yazarak kendini ifade etmek isteyen insanlar var. Bu normal degil mi ? Hatta dünyanin bir cok yerinde ve Türkiyede de insanlar bu sekilde tanisabilsin diye programlar gelistirdi. Dediginiz gibi masadan gülüp selam verebilirdim ama belli bir yastan sonra insanin cesareti daha da azaliyor. Uzaktan cok garip görünüyor olabilir inaniyorm
Çok yakın bir arkadaşımla dışarı çıkmıştık, arkadaşımın eski arkadaşı o da. Yanımıza geldi, çay içtik, ama hiç yüz vermemişti bana. Çok soğuktu. Göz teması bile kurmadık. Eve gidince ekledim. 1 hafta sonra da konser linki gönderdim. Öyle muhabbet etmeye başladık.
ama sizin ciddi bir ortak noktanız var ve aynı masada öyle yada böyle zaman geçirmişsiniz :)
bence kım hoslandıysa o adımı atmalı hıc kadını erkegı yok bu ısın hoslandıysan soyle dıyenlerdenım ben en fazla hayır yanıtını alırsın hıc bırsey kaybetmezsın derım her seferınde :)Bir de referansı sağlam. Çok güvendiğim arkadaşımın 15 senelik arkadaşı. Zaten ben önbilgi de almıştım. Ama hayatında biri olup olmadığından emin değildik. Arkadaşım da bayadır görüşmemişti, şehir dışından yeni gelmişti geri dönecekti falan filan.. Tabi geri dönemedi geldiği şehire benle tanıştıktan sonra. Ama ben bu konularda aşırı ketumumdur. İlk kez böyle bir şey yaptım. Asla ilk adımı ben atmazdım. Olacağı varmış..
Bir de referansı sağlam. Çok güvendiğim arkadaşımın 15 senelik arkadaşı. Zaten ben önbilgi de almıştım. Ama hayatında biri olup olmadığından emin değildik. Arkadaşım da bayadır görüşmemişti, şehir dışından yeni gelmişti geri dönecekti falan filan.. Tabi geri dönemedi geldiği şehire benle tanıştıktan sonra. Ama ben bu konularda aşırı ketumumdur. İlk kez böyle bir şey yaptım. Asla ilk adımı ben atmazdım. Olacağı varmış..
bence kım hoslandıysa o adımı atmalı hıc kadını erkegı yok bu ısın hoslandıysan soyle dıyenlerdenım ben en fazla hayır yanıtını alırsın hıc bırsey kaybetmezsın derım her seferınde :)
ıyıkı o ortama gırmıssınız karsılasmıssınız resmen kısmetınızmıs :) mutluluklar dılerım :)
zaten böyle bir durumda adam o an çok ilgilenmemiş bile olsa gizliden bekliyor olabilir bir adım. bu normaldir. sonuçta hem ortak arkadaş hem de zaman geçirme var.
ama rastgele bir mekanda görüp ekleseniz, adam kötü niyetli olsa bi de bunu gayet güzel kullanabilir de.
evet cesaret güzel ve iyi ama doğru yerde kullanılınca.
sizin zaman-mekan-kişi seçiminiz tutmuş bu cesaret için.
Teşekkür ederim. Ben aşık olduğumda çok içime kapanıyorum hiç belli edemiyorum daha da soğuk ve mesafeli davranıyorum aşık olduğum adama.. İlk kez birinden çok fazla etkilenip bunu belli ettim. Ben adım atmasaydım 1 ay sonra geri dönecekti bir daha göremeyecektim. Bir de masada bana "dostum şu çakmağı uzatır mısın" demişti ya.. Adam hiç o gözle bakmadı bana =)) Yüz vermez sandım ama hemen düştü ağıma =))
Mekanda sosyal medyasını nasıl buldunuz ki?Check in olayı mı?Benim ünivde vardı sizin gibi arkadaşlarım çok rahatsız olurdum yanlarında.İnsan neden mekandaki adamlara sarkar kiMerhaba arkadaslar, gecen gün arkadasimla bir mekanda birisini gördüm ve hosuma gitti. Cok uzun süreden beri birisine karsi ilgim olusmamisti ama bu kisiden elektrik aldim. Onun da bana bakislari oldu ama sonra telefon geldi ve kalkti. Sosyal medyadasini buldum hayatinda biri yok gibi görünüyor ama belli olmaz tabi. Hayatimda biri olsun istiyorm uzun süredir de yanlizim ama erkegin adim atmasi daha mantikli sanki? Benim simdi ona adim atmam dogru olmaz diye düsünüyorum. Siz hic ilk adimi atip sonra iyi ki atmisim dediniz mi? Kismetimi kendim mi bulmaliyim yoksa beklemelimiyim? Dün bu sorular bana dert oldu uyuyamadim.
vaaay dostum cakmagı uzatır mısın
bır cakmagı uzattınız ama alev almıs ortalık
benımde eşim mükellefimdiabımın de arkadasıydı . vergi levhasının cıktıgı gun kazayla yanlıslıkla whatsaapdan kendısıne resım atmıstım ondan sonra konusmaya basladık konusmaya basladıktan 3 ay sonra bana bırgun bız senınle evlenırız bak goreceksın dedı
bende hadı be ordan dedım
sonuc 6 yıldır evlıyız
tesekkur ederımYa kısmet işte. Hiç belli olmuyor.. Olacağı varsa zaten yollar kesişiyor bir şekilde..
Resmi yanlışlıkla attığınıza hala ikna olmamıştır bence =))
Size de sonsuz mutluluklar.
Ya lisedeydim max 15 16 yaş şu an aptallık geliyor zaten asla yapmam. Ekledim sadece ne biliyim can sıkıntısı da vardı o zamanlar kucuk bir yerde yaşıyordum bence de çok doğru degil.
yolda yururkende mı dıkkat etmek lazım
ya bence bunlar korkutucu arkadaslar gercekten farkında mı degılsınız
sımdı ben konu acsam desem kı yolda yuruyordum durduk yere bırı benı yolda gormus bulmus sosyal medyadan
denmezmıydı sapık bu adam nerden bulmus sızı nasıl bulmus sızı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?