Kendim için sormadım, ben evli değilim. Çok yakın bir arkadaşım bu durumda. Beraber okuyoruz şu an. 3 yıldır evli, hep bu durumdaydı kocası.Bence ayrılık sebebi. Sürekli borç içindeyse bir şeyler yanlış gidiyordur. Bu yanlışı da ısrarla sürdürüyorsa ciddi sıkıntı bence kuyruğu dik tutmanın alemi yok. Ne zamandır evlisiniz? Evlenmeden önce de mi böyleydi?
Elimden gelen bu diyor sürekli. İşe gir çalış deyince de ben hep kendi işimi yaptım, düzelticem diyor.Körün gözü açıldığında ilk kırdığı bastonudur diye bir söz var bu herkes için geçerli değil ama şaştığını da görmedim açıkçası.
Totoyu toplayınca şuan ki mahcubiyeti (varsa) kalmıyor.
Vardı ama bu kadar değildi. Borcu kadar alacağı da var bu arada ama alamıyor.evlenmeden yok muydu borçları?
Kime sorsak emir almayı sevmem maaşlı çalışamam diyor da devir ticaret devri değil artık kendi işini yapmak hayal oldu bu memlekette neyse siyasetten şutlanmayım işte anladınız. Keşke vergiler makul olsa da herkes kendi işini yapsa yapanlar da gül gibi geçinip gidebilse ama nerdeeeElimden gelen bu diyor sürekli. İşe gir çalış deyince de ben hep kendi işimi yaptım, düzelticem diyor.
Anladım, erkeklerde değişik bir hırs var bu para konularında. Büyük ihtimal bu kadar kahrını çektim illa durumumu düzeltirim diye düşünüyordur ama o işler pek öyle olmuyor. Düzeleceği zamanı bekleyene kadar dibe batıyorlar haberleri yok. Ki durumları toparlayacağının garantisi de yok. Çalışan ayakları yere basan kadın eşi dahi olsa kimsenin bu kadar kahrını çekmesin bence.Kendim için sormadım, ben evli değilim. Çok yakın bir arkadaşım bu durumda. Beraber okuyoruz şu an. 3 yıldır evli, hep bu durumdaydı kocası.
Ticaretle uğraşıyor.Boşanın çünkü sorun ; eşinizin kendı işimi yaparım başkasıyla çalışamam durumu. Ya düzlüğe çıkamazsa hiç mi çalısmıcakmıs
Mesleği ne , ne işle uğraşıyor
Bir süre yeni bence de ama evlendiğiniz günden beri yıllardır aynı şeyi yaşıyor ve yaşatıyor…Yani bence kadınına nasıl davrandığı önemli ve tek sorun borcsa.
Bosanmazdim kuru ekmek yenir bı müddet, kim ölmüş kuru beslenmekle