Bu durumda Gebe olma ihtimalin var mı ?

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
386
241
53
29
Kızlar ben eşimle ayrı yaşıyorum doğu görevindeyim.En son 1 şubatta ilişki yaşadık ben 3şubatta regl oldum daha sonra hiç eşimle görüşmedik.Şuan regl olmuyorum gebe olma ihtimalim var mı ? Doğum kontrol kullanıyordum ama düzenli saatlerde almadık bir gün unuttum falanda gebe olmak şuan için istemiyorum.Herhangi hamile kalmak için ilişkide bi durumda olmadı ama

En iyi cevap
Canm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela
Merhaba canm. Bende 3 Şubat'ta regl oldum en son ve şuan hamileyim. Hamile olma ihtimalin yüksek derdim ama ilişkide öyle bir durum olmadı diyorsun belki düzensizlik olmuştur haplardan dolayı. Hiç düzensizlik olmuyor muydu?

Daha önce kızken oluyordu.Evlendiğimden beride doğum konteol hapı yasmin kullandım her ay oluyordum.Bu ay ilişki yaşamadık diye kullanmadım reglde olmadım

1 Şubat'ta ilişki olup 3 Şubat'ta regl olman da hamile kalma olasigin çok dusukken birlikte oldunuz anlamına geliyor. Büyük ihtimalle gecikme olmuştur. Ama emin olmak için eczaneden test al şüphen kalmasın derim

1 Şubat'ta ilişki olup 3 Şubat'ta regl olman da hamile kalma olasigin çok dusukken birlikte oldunuz anlamına geliyor. Büyük ihtimalle gecikme olmuştur. Ama emin olmak için eczaneden test al şüphen kalmasın derim
Yarın hemen alacağım hiç belirti yok 10gün kadar gecikti bu beni korkutuyor

Canm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Teşekkürler 2gün sonra sabah ilk idrar ile denicem bakalım bence değilim ama tekrar yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…