Bu durumda Gebe olma ihtimalin var mı ?

melaxse

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
386
241
53
29
Kızlar ben eşimle ayrı yaşıyorum doğu görevindeyim.En son 1 şubatta ilişki yaşadık ben 3şubatta regl oldum daha sonra hiç eşimle görüşmedik.Şuan regl olmuyorum gebe olma ihtimalim var mı ? Doğum kontrol kullanıyordum ama düzenli saatlerde almadık bir gün unuttum falanda gebe olmak şuan için istemiyorum.Herhangi hamile kalmak için ilişkide bi durumda olmadı ama

En iyi cevap
Canm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela
E her ay kullandığın hapı bir anda bırakınca adet gecikmesi vs yaşaman normal ki. Zaten bekarken de ,hap kullanmadan önce de, duzensizmis. Hap kullanmadin ay da vakitlice adet olamamaktan doğal ne var

Canm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela

En iyi cevap
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela Eki Görüntüle 3024167
Bununla hamile olduğunuzu ogrendiyseniz bişey diyemem benim geçen aylarda aynen böyle çıkmıştı kan testim de hamile değil çıktım. Ondan dolayı ve de bayanın adet gününden 2 gün önce ve de korunmalı bir ilişki yaşamasından dolayı da yola çıkarak negatif olabileceğini düşündüm mantıken. Birde doğum kontrol hapları kullanıp bir anda bırakmak ta baya düzensizlik yapıyor malum. Bu anlatıma göre hamile olması baya zor

Ayyy harika yazmışsınız inşallah değilimdir testlerde herkes çok hata olduğunu yazmış zaten ilk 5 dakika çıkardı belirgin dediler 10gün geçiktim sonuçta 45 gün gecikme bile haptan sonra normal dediler hormon sonuçta sahsen gebeliğimi hissetmiyorum kan mutlaka vericem

Bence de kan verin burada baya konu oldu siz 10 gün adet geçti dediğiniz halde 2. Silik. Benm adetimi 5 gün gecti o kadar net 2 çizgi vardı. Adetiniz gecmeseydi bu testi yapsaydiniz belki olabilir diye düşünürdüm ama uzun zamanda geçmiş bence olsa çok net çıkardı. Bu benim fikrim tabi. Siz kan verin konu kapansın

Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela Eki Görüntüle 3024167
Gönderiyi attığımda şubattı daha bugün regl oldum hafif silik 2.çizgi vardı o kuruma çizgiymiş çok şükür emin olduğum için kan vermemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…