Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olurCanm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Aynen yine dene için rahatlasınTeşekkürler 2gün sonra sabah ilk idrar ile denicem bakalım bence değilim ama tekrar yapacağım
Evlenince geçikince düşündüm bi noluyor diyeE her ay kullandığın hapı bir anda bırakınca adet gecikmesi vs yaşaman normal ki. Zaten bekarken de ,hap kullanmadan önce de, duzensizmis. Hap kullanmadin ay da vakitlice adet olamamaktan doğal ne var
Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olurCanm zaten 2 çizgi otomatikman çıkıyor test böyle . Önemli olan belirgin gorebilmen. Ama senin hamilelik söz konusu değil bu yaptığın testle. Bence düzensizlik var yakında adet olursun
Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela b
Benim testimde böyle aşırı silik aşırı korundum ama hayırlısıHayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela Eki Görüntüle 3024167
Bu kaç dakika sonra oluştu o önemli benim ilk 10dk hiçbir şey yoktu 20dakika sonra bu çıktıHayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Resme eklediğim fotoğraf hamile olduğumu öğrendiğim test mesela Eki Görüntüle 3024167
Bununla hamile olduğunuzu ogrendiyseniz bişey diyemem benim geçen aylarda aynen böyle çıkmıştı kan testim de hamile değil çıktım. Ondan dolayı ve de bayanın adet gününden 2 gün önce ve de korunmalı bir ilişki yaşamasından dolayı da yola çıkarak negatif olabileceğini düşündüm mantıken.Hayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
Ayyy harika yazmışsınız inşallah değilimdir testlerde herkes çok hata olduğunu yazmış zaten ilk 5 dakika çıkardı belirgin dediler 10gün geçiktim sonuçta 45 gün gecikme bile haptan sonra normal dediler hormon sonuçta sahsen gebeliğimi hissetmiyorum kan mutlaka vericemBununla hamile olduğunuzu ogrendiyseniz bişey diyemem benim geçen aylarda aynen böyle çıkmıştı kan testim de hamile değil çıktım. Ondan dolayı ve de bayanın adet gününden 2 gün önce ve de korunmalı bir ilişki yaşamasından dolayı da yola çıkarak negatif olabileceğini düşündüm mantıken.Birde doğum kontrol hapları kullanıp bir anda bırakmak ta baya düzensizlik yapıyor malum. Bu anlatıma göre hamile olması baya zor
Bence de kan verin burada baya konu olduAyyy harika yazmışsınız inşallah değilimdir testlerde herkes çok hata olduğunu yazmış zaten ilk 5 dakika çıkardı belirgin dediler 10gün geçiktim sonuçta 45 gün gecikme bile haptan sonra normal dediler hormon sonuçta sahsen gebeliğimi hissetmiyorum kan mutlaka vericem
Kaç haftalık hamilesiniz ve son regliden ne kadar süre sonra öğrendiniz acabaMerhaba canm. Bende 3 Şubat'ta regl oldum en son ve şuan hamileyim. Hamile olma ihtimalin yüksek derdim ama ilişkide öyle bir durum olmadı diyorsun belki düzensizlik olmuştur haplardan dolayı. Hiç düzensizlik olmuyor muydu?
11+1 haftalik hamileyim. Adet gecikmemden 4-5 gün sonra eczaneden test aldm öyle öğrendim diğer günü de kan testi verdimKaç haftalık hamilesiniz ve son regliden ne kadar süre sonra öğrendiniz acaba
Gönderiyi attığımda şubattı daha bugün regl oldumHayır 2. Çizgi otomatikman çıkmaz eğer test negatifse tek çizgi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?