Bu durumda hediyesini saklamak lazim gelir mi

pedo değil miydi bu adam,videosu falan vardı hatta, pislik bi adam diye biliyorum

pedo değil miydi bu adam,videosu falan vardı hatta, pislik bi adam diye biliyorum
Yok be, karıştırdın sen, kilisesinde ayininde, çoluk çocuk sahibi bildiğin aile babasıdır jason hem konu sahibinin bahsettiği peynirci melez başkası , bu değil, bu örnek görsel...öbürünü de nikahına almayacak sonuçta, maksat muhabbet

biliyorum tabii momoa ya peynir getirmediğini ahaha.
youtube da direkt var diye yapıştırdım yasaksa hemen kaldırayım, midem bulanmıştı.

çok güzeldi

Sorarim sana bunlar eve ekmek getirir mi birak peyniri bak su an cidden elim vicdanimda bu benim Tipim degilki ama ya gerci tipim olsa da fark etmez bana vurdumduymaz gelenlere katlanamama sorunlarim var.

biliyorum tabii momoa ya peynir getirmediğini ahaha.
youtube da direkt var diye yapıştırdım yasaksa hemen kaldırayım, midem bulanmıştı.
Mamoa nın avukatı değilim, ama kendi öz kızlarını en azından yüzlerce basın mensubunun önünde demeç verirken taciz edecek kadar aptal olmadığını düşünüyorum...
Zaten verdiğiniz kaynak dışında basında filan yok bu haber, aslı olsa american basını linç eder böylelerini, bizdeki gibi " bı kereden bişey olmaz" örtelim gitsin zihniyeti yok oralarda, merak etmeyin

Son düzenleme:

kızı olduğunu da biliyorum ama videoda böyle görunuyor, öyle kalmış aklımda.

Sorarim sana bunlar eve ekmek getirir mi birak peyniri bak su an cidden elim vicdanimda bu benim Tipim degilki ama ya gerci tipim olsa da fark etmez bana vurdumduymaz gelenlere katlanamama sorunlarim var.
Ahahahsff kız alemsiniz ha adam iki dakkada pedo oldu, vurdumduymaz oldu, eve ekmek getirmez oldu, ne kadar günahı varsa aldık tek suçu da aşırı yakışıklı olmak ha garibimin valla Türkan cım seni bilmiyorum da benim bugünlük evdekine ekmek veresim kalmadı , şu görseli unutana kadar kendi ekmeğini kendi doğrasın modundayım

Bunun neresi yakışıklı bu tipler yakışıklı gelmiyor Yok esim bitanedir çok tip analizi yaparak aldim ben onu bosver evdekinden fayda var yine ekmek kesesin yoksa pasta kesip ver ama ver bisiler elin John'lari Tom'lari yapamayiz biz onlarla

He valla kız, bakma sen azcık kel mel ama ben de kimselere degişmem erimi zaten o saçları ben döktümmmm bennnn gideyim de sofra kurayım evimin direğine

Bu adama da yakisikli degil diyen de ne bileyim ahahahahha adam resmen tas, bunun bir level sonrasi yunan heykeli zaten

Bu adama da yakisikli degil diyen de ne bileyim ahahahahha adam resmen tas, bunun bir level sonrasi yunan heykeli zaten
Ben saç sakal karışmış sevmiyorum bea zaten onlarda bana bayilmiyorlar tabi fiziksel anlamda aklimdakini buldum ilerde bununla ilgili bir sorun olursa bir bakım herseyi halleder diyorum

Yaaaa kizlar konuyu kacirmisim kusura bakmayin gormedim bildirimleri. Bir kere kahve ictik gecen hafta ama yanima almamistim sehre giderken cunku son dakikada gittim. Hicbir flort olmadi aramizda her zamanki gibi cok arkadasca bir enerji aldim hicbir flort olmadi. Peynirin konusunu acmadi. Ben de isyerindeki arkadaslarim ile bir paketini yedim. Ikinci paket daha duruyor.

Yani yine gol olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…