- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yalnız atladığınız bişey var,En buyuk kk ayarında bı kadına peynir taşıtacak melez en az böyle bişeydir arkadaşlar, tarife de uyuyor zaten bkz: Eki Görüntüle 2738229
Ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım diyen bacılarım , şimdi elinizi yeniden vicdanınıza koyun , o peyniri yer misiniz? yemez misiniz?açikçası çok da benim tipim değil ama yine de silmezdim numarasını yani adam bildiğin nimet,silinmez günah
Yok be, karıştırdın sen, kilisesinde ayininde, çoluk çocuk sahibi bildiğin aile babasıdır jasonpedo değil miydi bu adam,videosu falan vardı hatta, pislik bi adam diye biliyorum
Yok be, karıştırdın sen, kilisesinde ayininde, çoluk çocuk sahibi bildiğin aile babasıdır jasonhem konu sahibinin bahsettiği peynirci melez başkası , bu değil, bu örnek görsel ...öbürünü de nikahına almayacak sonuçta, maksat muhabbet
Size Serdar Ortaç taktiği veriyorum. Küp küp doğradığınız beyaz peyniri göbeğinize koyup (peynirlerin yanına bi iki zeytin de atabilirsiniz) fotoğrafını çekip yollayın. Yemeyenin peynirini yerler derler bizim ülkede yazın. Engelleyin.
Sorarim sana bunlar eve ekmek getirir mi birak peyniriYalnız atladığınız bişey var,En buyuk kk ayarında bı kadına peynir taşıtacak melez en az böyle bişeydir arkadaşlar, tarife de uyuyor zaten bkz: Eki Görüntüle 2738229
Ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım diyen bacılarım , şimdi elinizi yeniden vicdanınıza koyun , o peyniri yer misiniz? yemez misiniz?açikçası çok da benim tipim değil ama yine de silmezdim numarasını yani adam bildiğin nimet,silinmez günah
Mamoa nın avukatı değilim,
biliyorum tabii momoa ya peynir getirmediğini ahaha.
youtube da direkt var diye yapıştırdım yasaksa hemen kaldırayım, midem bulanmıştı.
Mamoa nın avukatı değilim, Eki Görüntüle 2738320 ama kendi kızlarını en azından yüzlerce basın mensubunun önünde demeç verirken taciz edecek kadar aptal olmadığını düşünüyorum...
Zaten verdiğiniz kaynak dışında basında filan yok bu haber, aslı olsa american basını linç eder böylelerini, bizdeki gibi " bı kereden bişey olmaz" örtelim gitsin zihniyeti yok oralarda, merak etmeyin
Ahahahsff kız alemsiniz ha adam iki dakkada pedo oldu, vurdumduymaz oldu, eve ekmek getirmez oldu, ne kadar günahı varsa aldıkSorarim sana bunlar eve ekmek getirir mi birak peyniribak su an cidden elim vicdanimda bu benim Tipim degilki ama ya gerci tipim olsa da fark etmez bana vurdumduymaz gelenlere katlanamama sorunlarim var.
Bunun neresi yakışıklı bu tipler yakışıklı gelmiyorAhahahsff kız alemsiniz ha adam iki dakkada pedo oldu, vurdumduymaz oldu, eve ekmek getirmez oldu, ne kadar günahı varsa aldıktek suçu da aşırı yakışıklı olmak ha garibimin valla Türkan cım seni bilmiyorum da benim bugünlük evdekine ekmek veresim kalmadı , şu görseli unutana kadar kendi ekmeğini kendi doğrasın modundayım
He valla kız, bakma sen azcık kel mel ama ben de kimselere degişmem erimiBunun neresi yakışıklı bu tipler yakışıklı gelmiyorYok esim bitanedir çok tip analizi yaparak aldim ben onu bosver evdekinden fayda var yine ekmek kesesin yoksa pasta kesip ver ama ver bisiler elin John'lari Tom'lari yapamayiz biz onlarla
Bu adama da yakisikli degil diyen de ne bileyim ahahahahhaBunun neresi yakışıklı bu tipler yakışıklı gelmiyorYok esim bitanedir çok tip analizi yaparak aldim ben onu bosver evdekinden fayda var yine ekmek kesesin yoksa pasta kesip ver ama ver bisiler elin John'lari Tom'lari yapamayiz biz onlarla
HahahahahahHe valla kız, bakma sen azcık kel mel ama ben de kimselere degişmem erimizaten o saçları ben döktümmmm bennnn gideyim de sofra kurayım evimin direğine
Ben saç sakal karışmış sevmiyorum bea zaten onlarda bana bayilmiyorlar tabiBu adama da yakisikli degil diyen de ne bileyim ahahahahhaadam resmen tas, bunun bir level sonrasi yunan heykeli zaten
Bozulmuştur o peynirSon durum nedir, konu sahibesi peyniri yedi mi?
Ben direk peynir olurum
Bozulmuştur o peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?