Merhaba arkadaslar bir sure once tinderdan bir adamla bulustum. Anne Afrikali baba avrupali tam bir melez yakisiklisi hava da o bicim rastali mastali, sporcu bir bey, dunyayi gezmis etmis, Konya'yi bile gormus bir kisilik.
Aslinda cok da elektrik alamadim hani kanim isinmadi cok fazla ama 2019 aralik ayindan beri herhangi bir erkekle munasebetim olmadigindan, surekli reddedildigimden, bu cocuk da yakisikli olup agzi laf yaptigindan belki takilmak iyi olabilir diye dusundum ve acikcasi oldukca heveslendim.
En son gecen ay ben turkiyeye izne gitmeden once gorusecektik ama uyuyakalmisim gibi bir sebepten dolayi beni ekti. Ben de kismet degilmis dedim yoluma baktim.
Turkiye'ye geldim, bir ay kaldim, o sirada whatsapptan yazmis neredesin ne yapiyorsun diye cevap verdim, keske ben de orada olsam gibi seyler dedi. Burada is basvurusu yaptigimi soyleyince bana "senin icin guzel benim icin uzucu" dedi. Ama bir yandan da muhabbet akmiyor yani oyle bir ortak yanimiz bir akiskanlik bir samimiyet yok.
En son bana dedi ki gelrken beyaz peynir getirebilir misin benim icin valizinde yer varsa. Cunku bu ulkede beyaz peynir yok bir tane yunan markasi var bir supermarkette o da inanilmaz pahali ulkedeki tek beyaz peynir o. Ben de olur dedim iki paket getirdim. Sadece haftasonu sehre gidiyorum ve bu haftasonu ilk defa gidecegim. Bu sure zarfinda da yazistik ama bana cevap vermiyor mesajlarimi 10 saat gormuyor o arada whatsapptan durum paylasiyor filan. Sanki ben onun pesinden kosuyor gibi hissediyorum tamam yakisikli mi evet ama bu kadar da abartilir mi kardesim?
En son cok hastaydim yeni iyilestim yazmis. Ben de "gecmis olsun sitma veya covid olmayasin test yaptirdin mi?" Yazdim. Bir yandan da hastayla gorusmeyeyim diye dusunuyordum. Ona cevap yazmadi. Dun aksam nasilsin iyi oldun mu yazdim ona da cevap vermedi.
Uc dort gun once bu haftasonu ben sehre gelince bulusacagiz diye konusmustuk ben birazdan yola cikacagim sanirim yine ekildim
tabi o olmasa da gidecegim baska islerim de var sirf onun icin gitmiyorum zaten
Sehre giderken yanimda peyniri alip almamak benim icin onemli bir mesele cunku 4 saatlik yol. Bu saatten sonra bu adam bana cevap versin vermesin ben bu adamin peynirini yemeyi dusunuyorum arkadaslar. Ote yandan icimden bir ses bosver gururu mururu belki fiziksel bir seyler olur peyniri sakla bulusursan verirsin diyor. Diger ses de yuh kizim bu kadar gurursuzluk olmaz ye gitsin mis gibi beyaz peynir adamin keyfini mi bekleyeceksin diyor. Cok ikilemde kaldim kizlar. Ne yapayim?
Telefondan yasiyorum yazim yanlislarim icin simdiden kusura bakmayin.