Aynen öyle ama eşim beni anlamıyorEşi istememiş kesin. Ben olsam bir işimiz çıktı başka zaman geliriz inşallah diye arar, sonrada davet edilmeden gitmezdim. Bir gün oturmaya gelin sözü laf olsun diye denir bizim kültürde. Adamda büyük ihtimal karısına danışmadan dedi öylesine. Ama şu gün gelin mutlaka bekleriz yada size hangi gün uygunsa bekliyoruz deniyorsa bu davettir.
O da olur :) güzel geçsin gününüz inşallah.Hazır alırım :)
EVe gelin diyen onlardı zatenHaftaya gelin bekliyoruz demis erkekler israr etmez o kadar.
Ustelik ilk tanisma icin ev uygun degil.Evden baska imkan yoksa keske siz davet etseydiniz bazen lafin gelisidir o bize gelin birgun laflari.
Ben de deliBana esi istemiyor gibi geldi .Esim tekrar yazsa cok kizardim.
Her eve gelin diyene biz gitmiyoruz.EVe gelin diyen onlardı zaten
Ben misafirlikten nefret ederim
Eşimin gönlü
Olsun dye gidelim müsaitlerse dedim
10 kere arayıp davet eden olmadı zatenAbartıyosun. 10 kere aranıp davet edilmez. Neden 1 gün önceden arasın bir daha. Ben de gideceğim yeri arar teyit ederim. İnsanlık hali, unutup başka program yapmış olabilirler. Oraya gidip ortada kalmaktansa arar giderim.
Her eve gelin diyene biz de gitmiyoruz:)Her eve gelin diyene biz gitmiyoruz.
Huyunu bilmediginiz insanlarin evine gitmek isteyince boyle huzursuz olursunuz.
Bence eşinle arkadaşı arasındaki diyalog bir davet için yeterli. Daha fazlasına gerek yok. Beklentin yersiz. Şahsen ben eşin gibi düşünüyorum.10 kere arayıp davet eden olmadı zaten
Bir kere bile aranmadı
Usulen baska bir gün gelin demiş arkadası
Burda arayn insanlara yapısan eşim
Bu hafta yeniden cAğırmadı işte sorun buAhmet eşinin haberi olmadan çağırmış eşi ya istememiş ya gerçekten misafiri vardı.
Buhaftada tekrar çağırırmış eşinize ayıp olduğu için.
Gidin eşiyle tanışın anlarsınız durum neymiş.
Şuanda ne kadar gergin olduğumu anlarsınız o haldeSiz ilk aradiginizda kabul etmemiş bu yüzden bundan sonra onlarin arayip davet etmeleri gerekir bir gün belirleyip
Öyle bize de gelin demekle olmaz
İstenmiyorsunuz eşi tarafindan gibi geldi bana
Bende bu konularda takintiliyimdir.aradigim kişi dönmezse tekrar aramam görüsmek istemiyor diye.kabul edilmedigim yerden de davet bekleri ikinci sefere tekrar tekrar aramam
Bu hafta yeniden cAğırmadı işte sorun bu
USulen söylenmiş
Birsey gibi
Cok iyi anliyorum siziŞuanda ne kadar gergin olduğumu anlarsınız o halde
Bir de benim akıllı eşim sabah mesaj atıyor
Aksam napıyoruz diye
Çok sinirliyim ona suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?