Bu durumda kim haklı

Aynen öyle ama eşim beni anlamıyor
Sen takılıyorsın diyor
Ben de gtmek istemedim ama sağolsun kocam sabah adama mesaj atmıs aksam içim
O da gelin demiş
Eşime diyorum isteseler ararlardı dün aksam ya da bu sabah
Bakın muhakkak bekliyoruz bu aksam diye

Haftaya gelin bekliyoruz demis erkekler israr etmez o kadar.
Ustelik ilk tanisma icin ev uygun degil.Evden baska imkan yoksa keske siz davet etseydiniz bazen lafin gelisidir o bize gelin birgun laflari.

Abartıyosun. 10 kere aranıp davet edilmez. Neden 1 gün önceden arasın bir daha. Ben de gideceğim yeri arar teyit ederim. İnsanlık hali, unutup başka program yapmış olabilirler. Oraya gidip ortada kalmaktansa arar giderim.

Bana esi istemiyor gibi geldi .Esim tekrar yazsa cok kizardim.

Haftaya gelin bekliyoruz demis erkekler israr etmez o kadar.
Ustelik ilk tanisma icin ev uygun degil.Evden baska imkan yoksa keske siz davet etseydiniz bazen lafin gelisidir o bize gelin birgun laflari.
EVe gelin diyen onlardı zaten
Ben misafirlikten nefret ederim
Eşimin gönlü
Olsun dye gidelim müsaitlerse dedim

Bana esi istemiyor gibi geldi .Esim tekrar yazsa cok kizardim.
Ben de deli
Oldum işte ama sağolsun kocam anlamıyor
Senn kötü düşünüyorsun diyor
Zaten iyi
düŞünüp ilk basta gidelim diyen bendim
Ama reddeden onlar olunca birdaha niçin yazayım
İşin kötüsü resmen aksam istenmediğim bir yere gideceğim

10 kere arayıp davet eden olmadı zaten
Bir kere bile aranmadı
Usulen baska bir gün gelin demiş arkadası
Burda arayn insanlara yapısan eşim

haklısın... zaten olması gereken senin düşündüğün gibi bana göre. Onların ayıbına eşinizin üstüne sabah mesaj atması falan ..gitmezdim ben artık ,eşim rahatsızlandı kusura bakma falan desin tadı kaçmış artık çünkü

10 kere arayıp davet eden olmadı zaten
Bir kere bile aranmadı
Usulen baska bir gün gelin demiş arkadası
Burda arayn insanlara yapısan eşim
Bence eşinle arkadaşı arasındaki diyalog bir davet için yeterli. Daha fazlasına gerek yok. Beklentin yersiz. Şahsen ben eşin gibi düşünüyorum.

Ahmet eşinin haberi olmadan çağırmış eşi ya istememiş ya gerçekten misafiri vardı.

Buhaftada tekrar çağırırmış eşinize ayıp olduğu için.

Gidin eşiyle tanışın anlarsınız durum neymiş.

Bu hafta yeniden cAğırmadı işte sorun bu
USulen söylenmiş
Birsey gibi

Siz ilk aradiginizda kabul etmemiş bu yüzden bundan sonra onlarin arayip davet etmeleri gerekir bir gün belirleyip
Öyle bize de gelin demekle olmaz

İstenmiyorsunuz eşi tarafindan gibi geldi bana

Bende bu konularda takintiliyimdir.aradigim kişi dönmezse tekrar aramam görüsmek istemiyor diye.kabul edilmedigim yerden de davet bekleri ikinci sefere tekrar tekrar aramam

Şuanda ne kadar gergin olduğumu anlarsınız o halde
Bir de benim akıllı eşim sabah mesaj atıyor
Aksam napıyoruz diye
Çok sinirliyim ona suanda

Bu hafta yeniden cAğırmadı işte sorun bu
USulen söylenmiş
Birsey gibi

Çarşamba eşiniz çağırdılar demiş ?

Bilemiyorum benim evime herkes gelir gelende kene gibi yapışır çıkmak bilmez ama o insanların çoğuna biz gidemeyiz çağırdığı gün bile bize gelen var :)

Birde senin durumunun değişiğini yaşadım adamı bende tanıyorum kızı sadece düğünde gördüm 50 kere adam çağırdı enson eşime bak eşinden habersiz çağırıyo tamam desek bahane bulucak dedim çylede oldu . Yok kaza yapmış yok arabanın camı kırılmış zart zurt gördün mü dedim bidahada çağırmadı bende çağırmadım

Şuanda ne kadar gergin olduğumu anlarsınız o halde
Bir de benim akıllı eşim sabah mesaj atıyor
Aksam napıyoruz diye
Çok sinirliyim ona suanda
Cok iyi anliyorum sizi

Sizin yerinizde olsam gitmezdim.eşinize bi bahane uydurun diycem de anliycak mi acaba

Eşin zorla davet ettirmiş gibi olmuş..
Ben olsam eşime arattırırdım şimdi, ya Ahmet ben dreame sormadan mesaj atmıştım. Bizim hanımın arkadaşları gelecekmiş bugün başka zaman gelelim derdim. Onu onun silahıyla vururdum ve durumu 1_1 e çekerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…