Eşimin arkadaşları gelecek siz sonra gelin demek bana göre de kırıcı olmuş haklısınız bu konuda
Aynen öyle ama eşim beni anlamıyor
Sen takılıyorsın diyor
Ben de gtmek istemedim ama sağolsun kocam sabah adama mesaj atmıs aksam içim
O da gelin demiş
Eşime diyorum isteseler ararlardı dün aksam ya da bu sabah
Bakın muhakkak bekliyoruz bu aksam diye
Hayır olay reddetmesi değil bana kırıcı gelen adam devamlı gelin gelin demiş ama ben lafın gelişi bunu dediğini düşünüyorum neyse orası ayrı konuAma ne desin
Eltime gidecektik aradık
Arkadaşları Bebek görmeye gidecekmiş siz sonra gelin dediler hiç garip gelmedi
Neden gidelim ki tanımadığımız insanların arasına
Hayır olay reddetmesi değil bana kırıcı gelen adam devamlı gelin gelin demiş ama ben lafın gelişi bunu dediğini düşünüyorum neyse orası ayrı konu
Biz şu gün geliriz olur mu diye sormuşlar ve adam da tamam demiş gelecekleri belli evine gelecek misafiri unutur mu bir insan belli ki eşine söylememiş umrunda olmamış istemiyorlar diye düşünür bir daha kesin bir dille çağırmadan gitmezdim ben olsam ve kırıcı olan tavır günün ortasında aa ben sizi unuttum evimize başkasını davet ettik siz sonra gelin denmiş olması en başta kusura bakmayın başka planlarımız var dese çok daha uygun olurdu
Evet burda da size hak veriyorum yarın geliriz demek olmamış en azından 3 gün sonrası için sorulabilirdi insanların planı olabilirHaklısınız muhtemelen o bir bahane
Ama cuma yarın geleceğiz demek geç olmuş o nedenle bahane bulmuşlar bence
Lakin o konuşmada başka Zaman değil de haftaya siz gelin demeleri lazımdı
İnsanların müsait değiliz demesine birsey demiyorumbence haksizsiniz
bizde de davet bie kere yapilir , surekli tekrarlamam
demek ben de davet etsem sizi bana da bozulcaksiniz :))
ve ayrica insanlar musait olmayabilir , siz teklif etmissininiz uygun degiliz deyip baska gune cahirmis
bunlar benim dunyamda cok normal seyler
Gidin eşini severseniz görüşürsnz devamlı birbirinizin numarasını alırsınız. Bastan beri o davet etmiş ayrıca cts olamayınca h içi cagırmış bence burda kırılacak bişey yok ama gidince ısınamazsanız devam etmezsinizherkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.
Eşim arada eve geldiğinde ahmet birgün oturmaya gelin dedi derdi birkaç aydır.
Bu ahmet denen arkadaşı da evli .
Herneyse gecen hafta eşim sevinsin diye eşime dedim ki,
Cumartesi günü ahmetlere gidelim söyle kendisine misaitlerse dedim
Bunu dediğim gün cuma günüydü.
Tamam soyleyeyim dedi eşim.
O akşam eve geldik ahmet ne dedi müsaitlermiymiş dedim , daha dönmedi dedi.
Cuma günü öyle bitti.
Cumartesi sabah oldu ses yok hala gelin ya da gelmeyin diye.
Ct sabahı bu cocuk iş için eşimi arAdı işle ilgili soracagını sordu kapadı.
Bir iki saat snr cocuk eşime watsaptan yazdı
Abi ben seni unuttum , eşimin arkadasları gelecekmiş daha snr gelin diye.
Sonra bu çarsamba günü eşim dediki bana
Ahmet bize bu haftasonu gelin diyor dedi,
Bennde olur dedim.
Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)
Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz diye.
Çocuk da bekliyoruz gelin yazmıs
Şimdi ben burda eşime kızdım niçin bir daha soruyorsun
Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
Hafta içi de usulen davet etmiş gbi geldi bana gelin diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.
Eşim diyor ki; yogun calısıyor unutmustur ahmet , sen cok takılıyorsun diyor
Sence takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca
: not: eşimin arkadasının hanımını da ahmeti de ben hiç tanımıyorum
Eşim sevinsin diye gtmek istedim ilk defa tanışmış olacaktık
PLanları olabilirse bunu soylediğimiz zaman planımız vardı haftaya bekliyoruz denirEvet burda da size hak veriyorum yarın geliriz demek olmamış en azından 3 gün sonrası için sorulabilirdi insanların planı olabilir
İşte eşimin değilYok yaa, hiçbir sıkıntı yok.
Eşiniz durumu kesinleştirmiş işte. Erkeklerin iletişim kurması böyle.
Rahatlıkla gidebilirsiniz.
Evet peki neye karar verdiniz gidecek misiniz?PLanları olabilirse bunu soylediğimiz zaman planımız vardı haftaya bekliyoruz denir
Ya da müsait olduklarında arar soylerler gelin diye
Ben ağırlanmak adına cok beklenti içinde gibi görünmemek için de 3-4 gün önceden haber vermeyi sevmiuorım
Daha sonra demelerinde birsey yok evetHer insan inçe düşünmez.
Ne var yani başka misafir gelecekmiş. Size daha sonra dedilerse. Çok normal.
Ayrıca adam bir kere davet etmiş bunu tekrarlamak zorunda değil ki. Aksi bir durum olursa arar.
Valla çok abartmışsınız.
Eşim sayesinde gideceğiz işte mecburEvet peki neye karar verdiniz gidecek misiniz?
Dediğim gibi herkes ince düşünmez. Biz sizi unuttuk lafını da eşinizle olan samimiyeti sebebiyle kurmuştur.Daha sonra demelerinde birsey yok evet
Ama bunu bir gün sonradan arayıp da aa biz sizi unuttuk demesi ayıp değil mi
Biz gelelim dediğimiz vakit eşini arar sorarsın
Müsaitseniz gelin dersin değilseniz sonra dersin
Ama ta bir sonraki gün ct gununun aksamına kadar insan yanıt için bekletilmez
Gecen hafta tüm gün beklemedeydik baska plan yapamadık mesela
Biz şu gün gelelim mi deyince adam tamam demediHayır olay reddetmesi değil bana kırıcı gelen adam devamlı gelin gelin demiş ama ben lafın gelişi bunu dediğini düşünüyorum neyse orası ayrı konu
Biz şu gün geliriz olur mu diye sormuşlar ve adam da tamam demiş gelecekleri belli evine gelecek misafiri unutur mu bir insan belli ki eşine söylememiş umrunda olmamış istemiyorlar diye düşünür bir daha kesin bir dille çağırmadan gitmezdim ben olsam ve kırıcı olan tavır günün ortasında aa ben sizi unuttum evimize başkasını davet ettik siz sonra gelin denmiş olması en başta kusura bakmayın başka planlarımız var dese çok daha uygun olurdu
Gidin en azından kimmiş bu ahmet bey bir görmüş tanımış olursunuz belki de iyi anlaşır seversiniz ama adam ince fikirli biri değil buna emin olabiliriz sanırım :))Eşim sayesinde gideceğiz işte mecbur
Sabah mesaj attı ya adama:)
Adam aradı şimdi kacta gelirsiniz diyor
Eşimle sabah yazıstılar aksam gelicez diye zaten
Bu da cok garip değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?