Bu durumda kim haklı

Biz de evlendigimiz ilk zamanlar boyle sorunlar yasadik .Adam esime soyledi aksamina pat geldiler .Esim hic arayip sormadi .Ustelik calisiyorum. Ben de her seferinde misafiri guzel agirlayip onlar gidince esimle tartistim .Hatta bir kez gelenler gece 1 e kadar oturmustu .Onlar gidince evi toparla yat 2 de 6 da geri kalk deliye dönmüştüm.

Eşim böyle birsey hayatta yapmaz
Ayıp olur der
Gelicez dedik der
Kendisi cok saf oldugu için herkesi de öyle sanıyor

İnşallah karısı surat asar eşim de anlar:)
Ben zaten istemedim hiç ilk redden sonra
Ama eşim üstünderecede iyi niyetli bir insan oldugundan dolayı sen takılıyorsın diyor

Tahminim;
Eşinizin arkadaşı eşinden habersiz sürekli sizi davet ediyordu.
Sonra eşiniz de tamam geliyoruz deyince eşine söyledi.
Eşi de çok razı olmadı fakat sırf söyledikleri için gelsinler bari dedi.
Burada kimsenin suçu yok bence. Gidince bakarsınız kızın tavrına göre tekrar görüşür ya da görüşmezsiniz.

Onlar bir iki gün sonra dönünce ayıp olmuyor muymuş.
Ah bu erkekler..
Eşime diyorum
Bize biri gelmek istese biz bir gün sonra dönüp ya sizi unuttuk zaten müsait değiliz mi diyoruz diyorum anlasın diye
Bana diyor ki; biz böyle birsey yapmayız herkes bir mi diyor
Karsı tarafa üstün bir empati gücü ile yaklasıyor

Birdaha görüşmem zaten bu aksami bi atlatsam hayırlısıyla

Belki de evi müsait değildi, 1 günde hazırlanamayacaktı. O yüzden reddettiler. Sonra çağırmışlar zaten. Neden teyid için aramadılar diye bozuluyorsunuz ki?
Buluttan nem kapmaya gerek yok. Daha tanışmıyorsunuz bile.

Çarşamba günü hafta sonu bekliyoruz demişler ama, tekrar davet etmeleri gerekiyor mu gerçekten? Bu sefer tekrar aramadılar diye gitmeseniz, onlar da hazırlık yapıp beklemiş olmaz mıydı?

İlk seferde de cuma günü ertesi gün için müsaitler mi diye sormuşsunuz, belki geç cevap vermelerinin sebebi eşiyle gerginlik yaşamaları olabilir. Arkadaşı "hep çağırıyorum, gelme diyemem" demiştir, karısı da "bana sormadın, şu şu işim var, uygun değiliz" demiştir, topu ona atmıştır. O da çekinmiştir söylemeye. Yine de ayıp tabi, bence de sizi unuttuk muhabbeti saygısızca olmuş.

Akşam bir gidin bakalım nasıl karşılayacaklar, tutuma göre çok kalmazsınız zaten.

Cuma günü cumartesi gidelim demissin. 1 gun onceden. Insanlar zaten tüm hafta çalışıp haftasonuna plan yapiyorlar. Yani bana dün sorsaydın bende bugün müsait değilim derdim. Yoğun çalışan insanlar unutabilir. Bence esin yanlış birsey yapmamis

Bir de erkeklerle kadınlar aynı davranmıyor bu gibi durumlarda. Muhtemelen umursamıyorlar. Eşine bu yüzden ön yargılı olmayın.

Eşi çalışmıyor ev hanımı
Cuma sabahtan soyledi eşim
Ben müsait olmamalarına takılmadım
Ta ct aksam üstüne dogru arayıp
Sizi unuttuk müsait değiliz demelerine takıldım

Bir de erkeklerle kadınlar aynı davranmıyor bu gibi durumlarda. Muhtemelen umursamıyorlar. Eşine bu yüzden ön yargılı olmayın.
Eşime çok sinirliyim
Ben böyle bir muamele yapsam insanlara ayıp bir gün sonra dönülür mü der
Ama onlar bize yapınca hoşgörü ile yaklasır

Belki eşiyle birseyler planlamıştır. Hani cikariz veya alışverişe gideriz diye. Önyargılı olma sakin. Bakarsın çok iyi anlaşırsınız
Benim için bir gün sonra dönüp siZi unuttuk demesi bile onlar hakkında kararımı vermeme yetti :)

Eşime çok sinirliyim
Ben böyle bir muamele yapsam insanlara ayıp bir gün sonra dönülür mü der
Ama onlar bize yapınca hoşgörü ile yaklasır

Eşiniz düşünceli ve saygılı birisi besbelli. Aynı zamanda da herkesin kendisi kadar ince düşünemeyeceğini bildiğinden hemen ipleri kopartmak istemiyor, bir şans daha vermek istiyor demek ki. Bence eşinize sinirlenmeyin. Bir de arkadaşının iyi niyetli olduğunu düşünüyorsa öyle olması muhtemel. Sizin yerinizde olsam ben de alınırdım "unuttuk" denmesine fakat bu gecikmenin sebebi söylemeye çekinmek de olabilir. Bence sakinleşin, akşam da önyargıyla gitmeyin, belki güzel bir akşam geçirirsiniz belli olmaz.

Benim için bir gün sonra dönüp siZi unuttuk demesi bile onlar hakkında kararımı vermeme yetti :)
Benim coook coooook sevdigim arkadaşlarım var. Ben bile onlari unutabiliyorum. Sonra yazarım diyorum öyle kalıyor. Ama sen kararını vermişsin zaten :/

Bence alınganlık yapıyorsunuz, ortada bir art niyet görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…