Mecbur gidicemCok iyi anliyorum sizi
Sizin yerinizde olsam gitmezdim.eşinize bi bahane uydurun diycem de anliycak mi acaba
Eşim böyle birsey hayatta yapmazEşin zorla davet ettirmiş gibi olmuş..
Ben olsam eşime arattırırdım şimdi, ya Ahmet ben dreame sormadan mesaj atmıştım. Bizim hanımın arkadaşları gelecekmiş bugün başka zaman gelelim derdim. Onu onun silahıyla vururdum ve durumu 1_1 e çekerdim.
Eşim böyle birsey hayatta yapmaz
Ayıp olur der
Gelicez dedik der
Kendisi cok saf oldugu için herkesi de öyle sanıyor
İnşallah karısı surat asar eşim de anlar:)Biz de evlendigimiz ilk zamanlar boyle sorunlar yasadik .Adam esime soyledi aksamina pat geldiler .Esim hic arayip sormadi .Ustelik calisiyorum. Ben de her seferinde misafiri guzel agirlayip onlar gidince esimle tartistim .Hatta bir kez gelenler gece 1 e kadar oturmustu .Onlar gidince evi toparla yat 2 de 6 da geri kalk deliye dönmüştüm.
Eşime diyorum
Onlar bir iki gün sonra dönünce ayıp olmuyor muymuş.
Ah bu erkekler..
Birdaha görüşmem zaten bu aksami bi atlatsam hayırlısıylaTahminim;
Eşinizin arkadaşı eşinden habersiz sürekli sizi davet ediyordu.
Sonra eşiniz de tamam geliyoruz deyince eşine söyledi.
Eşi de çok razı olmadı fakat sırf söyledikleri için gelsinler bari dedi.
Burada kimsenin suçu yok bence. Gidince bakarsınız kızın tavrına göre tekrar görüşür ya da görüşmezsiniz.
Eşi çalışmıyor ev hanımıCuma günü cumartesi gidelim demissin. 1 gun onceden. Insanlar zaten tüm hafta çalışıp haftasonuna plan yapiyorlar. Yani bana dün sorsaydın bende bugün müsait değilim derdim. Yoğun çalışan insanlar unutabilir. Bence esin yanlış birsey yapmamis
Eşime çok sinirliyimBir de erkeklerle kadınlar aynı davranmıyor bu gibi durumlarda. Muhtemelen umursamıyorlar. Eşine bu yüzden ön yargılı olmayın.
Belki eşiyle birseyler planlamıştır. Hani cikariz veya alışverişe gideriz diye. Önyargılı olma sakin. Bakarsın çok iyi anlaşırsınızEşi çalışmıyor ev hanımı
Benim için bir gün sonra dönüp siZi unuttuk demesi bile onlar hakkında kararımı vermeme yetti :)Belki eşiyle birseyler planlamıştır. Hani cikariz veya alışverişe gideriz diye. Önyargılı olma sakin. Bakarsın çok iyi anlaşırsınız
Eşime çok sinirliyim
Ben böyle bir muamele yapsam insanlara ayıp bir gün sonra dönülür mü der
Ama onlar bize yapınca hoşgörü ile yaklasır
Benim coook coooook sevdigim arkadaşlarım var. Ben bile onlari unutabiliyorum. Sonra yazarım diyorum öyle kalıyor. Ama sen kararını vermişsin zaten :/Benim için bir gün sonra dönüp siZi unuttuk demesi bile onlar hakkında kararımı vermeme yetti :)
herkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.
Eşim arada eve geldiğinde ahmet birgün oturmaya gelin dedi derdi birkaç aydır.
Bu ahmet denen arkadaşı da evli .
Herneyse gecen hafta eşim sevinsin diye eşime dedim ki,
Cumartesi günü ahmetlere gidelim söyle kendisine misaitlerse dedim
Bunu dediğim gün cuma günüydü.
Tamam soyleyeyim dedi eşim.
O akşam eve geldik ahmet ne dedi müsaitlermiymiş dedim , daha dönmedi dedi.
Cuma günü öyle bitti.
Cumartesi sabah oldu ses yok hala gelin ya da gelmeyin diye.
Ct sabahı bu cocuk iş için eşimi arAdı işle ilgili soracagını sordu kapadı.
Bir iki saat snr cocuk eşime watsaptan yazdı
Abi ben seni unuttum , eşimin arkadasları gelecekmiş daha snr gelin diye.
Sonra bu çarsamba günü eşim dediki bana
Ahmet bize bu haftasonu gelin diyor dedi,
Bennde olur dedim.
Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)
Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz diye.
Çocuk da bekliyoruz gelin yazmıs
Şimdi ben burda eşime kızdım niçin bir daha soruyorsun
Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
Hafta içi de usulen davet etmiş gbi geldi bana gelin diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.
Eşim diyor ki; yogun calısıyor unutmustur ahmet , sen cok takılıyorsun diyor
Sence takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca
: not: eşimin arkadasının hanımını da ahmeti de ben hiç tanımıyorum
Eşim sevinsin diye gtmek istedim ilk defa tanışmış olacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?