Bu durumda kim haklı

dream3416 dream3416 Canim kesinlikle usulen çocuk sizi çağırmış.Gitme derim..
İşte bunu ben anladım da sevgili eşime anlatamadım
Bütün gün sen kötü düşünüyorsun insanlar elli kere mi davet edecek konustuk ya hafta içi dedi :)
Konunun sonunu okumadın sanirim
Aksam tam biz evden cıkacakken adam aradı saat 8 gibi
Daha sonra gelseniz olur mu , eşimin kuzenleri
Geldi de az evvel dedi:))
Eşim de beni anlamıs oldu bu durumda cok sevindim acıkcası:))

İşte bunu ben anladım da sevgili eşime anlatamadım
Bütün gün sen kötü düşünüyorsun insanlar elli kere mi davet edecek konustuk ya hafta içi dedi :)
Konunun sonunu okumadın sanirim
Aksam tam biz evden cıkacakken adam aradı saat 8 gibi
Daha sonra gelseniz olur mu , eşimin kuzenleri
Geldi de az evvel dedi:))
Eşim de beni anlamıs oldu bu durumda cok sevindim acıkcası:))
Aynen konunun sonunu okumadım. Gerçekten eşinizin arkadaşının yaptığı rezaletin dip alasi. ne diyim,esinizide kapak olsun.

herkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.

Eşim arada eve geldiğinde ahmet birgün oturmaya gelin dedi derdi birkaç aydır.
Bu ahmet denen arkadaşı da evli .

Herneyse gecen hafta eşim sevinsin diye eşime dedim ki,
Cumartesi günü ahmetlere gidelim söyle kendisine misaitlerse dedim
Bunu dediğim gün cuma günüydü.
Tamam soyleyeyim dedi eşim.
O akşam eve geldik ahmet ne dedi müsaitlermiymiş dedim , daha dönmedi dedi.
Cuma günü öyle bitti.
Cumartesi sabah oldu ses yok hala gelin ya da gelmeyin diye.
Ct sabahı bu cocuk iş için eşimi arAdı işle ilgili soracagını sordu kapadı.
Bir iki saat snr cocuk eşime watsaptan yazdı
Abi ben seni unuttum , eşimin arkadasları gelecekmiş daha snr gelin diye.

Sonra bu çarsamba günü eşim dediki bana
Ahmet bize bu haftasonu gelin diyor illa dedi,
Bennde olur madem dedim.

Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)

Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz görüşüyoruz değil mi diye
Yazmasının sebebi de insanlar bekler bizi ayıp olur netleştirmek istedim demekmiş
Çocuk da bekliyoruz gelin yazmıs.

Şimdi ben burda eşime kızdım niçin bir daha soruyorsun
Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
Hafta içi de usulen davet etmiş gbi geldi bana gelin diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.

Eşim diyor ki; yogun calısıyor unutmustur ahmet , sen cok takılıyorsun diyor
İnsanlar bizi istemese evlerine davet etmezdi diyor.
Sizce takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca

Not
Bütün günümüz bu mevzu ile geçti eşimle
Eşim sürekli insanlar iyi insanlar , sen cok takılıyorsun istemeseler bizi evlerine davet etmezlerdi dedi durdu
Bennde inatla adam istese bu sabah arar geliyorsunuz değil mi diye o sorardı dedim.

Ama eşim sabah görüştü diye gönülsüzce gidecektim aksam , eşimin gözünde yabani insan konumuna düşmemek için
Aksam tam evden cıkacaktık hazırlandık be ahmet eşimi aradi. Kuzenim geldi abi baska zaman gelseniz olur mu dedi:))

Eşime de iyi oldu, sevindim acıkcası
Birdaha belki herkesi iyi niyetli sanmaz ders olmustur umarım:)
Bnce Bidaha ki aradiklarinda gelemeyiz diyin biz gelelim derseler isimiz var diyin karısı sıkıntili biri heralde

Eşine neden kızıyorsun ki, yani o aramasa, onlar da aramasa, gitmeseniz, bekledik deseler filan daha garip olmaz mı.. netleştirmek istemiş..

Eşine neden kızıyorsun ki, yani o aramasa, onlar da aramasa, gitmeseniz, bekledik deseler filan daha garip olmaz mı.. netleştirmek istemiş..
Sonunu okudun mu konumun
İşte bu yüzden kızdım

Dediğim gibi herkes ince düşünmez. Biz sizi unuttuk lafını da eşinizle olan samimiyeti sebebiyle kurmuştur.
Sizin bunu takacağınızı bilip eşiniz böyle söyledi dememeliydi.
Bırakın böyle şeyleri düşünmeyi. Belki de bu görüşme çok güzel bir arkadaşlığı başlatacak.
Akşam tam evden cıkarken biz ahmet aradı
Kuzenler geldi siz baska zaman gelseniz olur mu dedi:))
Düşüncemde haklıymısım demek ki

Bence alınganlık yapıyorsunuz, ortada bir art niyet görünmüyor.
Akşam biz evden tam cıkarken ahmet aradı ve kuzenler geldi siz sonra gelseniz olur mu dedi
Hazırlanmıstik hediyesini bile almıstık :)

Son ana kadar denk gelmis unutmus kirmizi mumlu davatiyemi istiyosunuz dicektim ki.... taaa aksam kuzenim geldi siz glmeyin ne demek ya... ev herelde 10 metre kare yer yok. Ben oksam bida binkere davet etseler gitmezdim...

Kadınlar hıssedıyor boyle seyleri.. de sizin bu ahmete gitme meragı? Yanı ahmetler size geldi mi? İade i ziyaret degilse kadın gorusmek ıstemıyor belli.. yok onlar geldı sız gıdemedıysenız terbıyesız bunlar ayol

Bence ahmetin karısında problem var. Evine istemiyor ahmette arada kalıyor. Yani bana öyle geldi.

Kadınlar hıssedıyor boyle seyleri.. de sizin bu ahmete gitme meragı? Yanı ahmetler size geldi mi? İade i ziyaret degilse kadın gorusmek ıstemıyor belli.. yok onlar geldı sız gıdemedıysenız terbıyesız bunlar ayol
Bende gitme meragı yoktu canim
Eşim aylardır işten geldiğinde bizi beklıyorlar bir gün evlerine diyordu
Ben aylarca ses etmedim ama artık eşim hep söyleyince öadem bu kadar davet ediyorlar gidelim dedim

Bence ahmetin karısında problem var. Evine istemiyor ahmette arada kalıyor. Yani bana öyle geldi.
Bana da öyle geldi ama insan karısıni tanır
Madem karın sorunlu ise aylardır neden bir aksam buyrun gelin diyor

Bende gitme meragı yoktu canim
Eşim aylardır işten geldiğinde bizi beklıyorlar bir gün evlerine diyordu
Ben aylarca ses etmedim ama artık eşim hep söyleyince öadem bu kadar davet ediyorlar gidelim dedim
Muhtemelen ahmet kendı kendıne gelin guvey oldu :) esınızı sevıyor belli gelin de gelin dedi, kadın istemedi :) ya bu erkekler çok saf

Muhtemelen ahmet kendı kendıne gelin guvey oldu :) esınızı sevıyor belli gelin de gelin dedi, kadın istemedi :) ya bu erkekler çok saf
Evet biz de öyle düşündük
Eşi de cok yabaniymiş ayrıca çok enteresan
Kapıdan döndürecek kadar reddetmek ne kadar ayıp

Son cümleye kadar sizi haksız buldum.
Ön yargılı davranmışım.
Bence Ahmet istiyor karısı istemiyor yerinizde olsam davetiye gönderseler gitmem.

Back
X