Bu durumda kim haklı

Benim eşimde aynen öyle arkadaşları ve eşleriyle tanışalım ister hep, önce dışarda cafe de buluşuyoruz bi kaç kez, kafamız uyarsa ev davetlerine katılıyoruz. Tavsiyem önce dışarda bi buluşma ayarlayın tanışın öyle dostluk kurun kuracaksanız.
Eve davet eden onlardı zaten
Ben ne dısarı ne ev demedimkimseye

Eve davet eden onlardı zaten
Ben ne dısarı ne ev demedimkimseye
Iste sizde musaitseniz size gelelim degil de musaitseniz su cafe de filan bulusalim tanisalim deyin ev daveti diye eve gitmek sart degil. Aman neyse naparsaniz iste fikir veriyoruz.

Çok abartmıyor musunuz? Kimse davet edilmediği yere gitmez zaten kendisi belki ilk etapta red edemedi sonradan abi unuttum dedi araya zaman girince daha kolay olur diye düşündü belki. Sonrasında davet etmiş zaten zoraki mi etti diye amma sorgulamissiniz onyargi bu bi gidin tanıyın sonra kisilikleri hakkinda fikir oluşunca kafanızda o zaman ihtimalleri düşünürsünüz. Kırmızı halı serecek halleri yok gelin demişler iste.
Konumu güncelledim
Ben abarttığım için mi aksam biz evden tam cıkacakken ahmet aradi ve eşime kuzenlerim geldi siz sonra gelseniz olur mu dedi:)

:oha:
Ohalardan oha begendim su an
Tam da diyecektim ki sen kuralci bir insansin ondan boyle olmus,insanlar usul adap yol yordam bilmiyor malesef
Bosver ,bundan sonra eve gelip sizi almadiklari surece gitmezsiniz.
Evden gelip alsa da gitmem:)
Eşime kızdım ben
Adam istese bizi arardı yeniden
Bu sabah yada dün aksam geliyorsunuz değil mi diye sorardı diye.
Ama eşim bana sen alınıyorsun haftaiçi konustuk ya o yüzden ben bu sabah teyit etmek için mesaj attım dedi.
Ben de ev sahibi teyit eder gidecek olan değil dedim
İyi
Oldu ona :)

Yuhh ya
Ne kadar yol yordam bilmeyen insanlarmis bunlar
Kuzeni yiyecekmismisiniz yada evlerinde tek bir sandelye var da sizi üstüste oturtmak zorunda mi kalacaklarmis
Alt tarafi oturmaya çaya gelecek insanlara bu davranışlar ne kadar kaba
Allahtan yemek diye konuşmamislar yoksa abi acil işimiz çıktı dubaideyiz derlerdi bunlar
İşin acayip bizi aylardır davet eden insanlar bunlar
Koskoca iş güç sahibi insanlar ne duruma düştük
Eşime iyi oldu istemediklerini anlamıs oldu
Çnk bana sen cok takıldın bu konuya diyordu sabahtan beri

Tanışmak için önce siz davet etseydiniz mesela daha hoş olurdu sanki..

Neyse son durumu da okuyunca tanışmaya bile değmeyecek insanlar olduğuna karar verdim :)
Benim tanısma gibi bir düşüncem hıc olmadı zaten
Aylardır davet eden onlardı
Biz de ayıp olmasın diye gidelim dedik

Eşime kızdım ben
Ama eşim bana sen alınıyorsun haftaiçi konustuk ya o yüzden ben bu sabah teyit etmek için mesaj attım dedi.
İyi
Acidim adama ya deme oyle yazik ;) tanimasam kapida kalsaymis keske derdim gerci. Bunlar hep iyi niyetten,temizlikten iste.

Kuzenim gelse de gelmeyin demezdim bu Ahmetlere kesinlikle gidilmez. Konu sahibi haklıymışsın

Kuzenim gelse de gelmeyin demezdim bu Ahmetlere kesinlikle gidilmez. Konu sahibi haklıymışsın
Kuzen falan hikaye ya
Kuzene deseymiş madem misafir gelecek diye
Benn gtmediğime üzülmedim valla
Eşimin gözü acılmıstır belki artık insanlara daha az güvenmeyi öğrenmiştir umarım

Eşime kızdım ben
İyi

eşinin suratını görmek isterdim:))

bayanlar biraz daha usule uygun hareket ediyor bu konularda sanırım öyle yetiştirildiğimiz için,erkekler daha rahatlar diye düşünüyorum.

eşinin suratını görmek isterdim:))
Valla ben de bütün gün o ani bekledim:)
Telefonu calınca anladim zaten
Eşim sıkıntı yok dert etme dedi adama:)
Bir de hergün görüşüyorlar iş için
Karının lafına geldin mi dedim
Tamam konusmayalım dedi eşim :)

Bir iki saat snr actım konuyu yine
Çok ayıp etti yapılmayacak sey dedi bunu duydum ya bana yeter

Ne kadar büyütüyorsunuz yahu zaten bir yere gidecekseniz birgün önceden haber verilmez ki kadının misafiri gelecekmiş belki keyfi yoktu olamaz mı.. eşin netleştirmek için yazmış tekrar ne var bunda gönülsüz iş yaptığınız için büyütüyorsunuz önyargılı olmayın belki iyi anlaşırsınız

Ne kadar büyütüyorsunuz yahu zaten bir yere gidecekseniz birgün önceden haber verilmez ki kadının misafiri gelecekmiş belki keyfi yoktu olamaz mı.. eşin netleştirmek için yazmış tekrar ne var bunda gönülsüz iş yaptığınız için büyütüyorsunuz önyargılı olmayın belki iyi anlaşırsınız
Konunun tamamını okumadınız sanirim
Sonunu da bir okuyun dilerseniz
Bir gün önceden haber vermemizin sebebi de
O gün de ahmetin illa gelin gelin demesiydi
Ben de o gün esime soyledim yarın gidelim madem diye.
Müsait değilse değiliz der o anda insan gibi

Bir gün bekletip de 30 saat sonra dönüş yapılmaz

Back
X