• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumda kim haklı

Ya evet o yüzden az evvel tam biz evden cıkacakken ahmet aradı
Abi baska aksam gelin eşimin kuzeni geldi az evvel dedi:))))
:oha:
Ohalardan oha begendim su an
Tam da diyecektim ki sen kuralci bir insansin ondan boyle olmus,insanlar usul adap yol yordam bilmiyor malesef
Bosver ,bundan sonra eve gelip sizi almadiklari surece gitmezsiniz.

herkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.

Eşim arada eve geldiğinde ahmet birgün oturmaya gelin dedi derdi birkaç aydır.
Bu ahmet denen arkadaşı da evli .

Herneyse gecen hafta eşim sevinsin diye eşime dedim ki,
Cumartesi günü ahmetlere gidelim söyle kendisine misaitlerse dedim
Bunu dediğim gün cuma günüydü.
Tamam soyleyeyim dedi eşim.
O akşam eve geldik ahmet ne dedi müsaitlermiymiş dedim , daha dönmedi dedi.
Cuma günü öyle bitti.
Cumartesi sabah oldu ses yok hala gelin ya da gelmeyin diye.
Ct sabahı bu cocuk iş için eşimi arAdı işle ilgili soracagını sordu kapadı.
Bir iki saat snr cocuk eşime watsaptan yazdı
Abi ben seni unuttum , eşimin arkadasları gelecekmiş daha snr gelin diye.

Sonra bu çarsamba günü eşim dediki bana
Ahmet bize bu haftasonu gelin diyor dedi,
Bennde olur dedim.
Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)

Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz diye.
Çocuk da bekliyoruz gelin yazmıs

Şimdi ben burda eşime kızdım niçin bir daha soruyorsun
Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
Hafta içi de usulen davet etmiş gbi geldi bana gelin diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.

Eşim diyor ki; yogun calısıyor unutmustur ahmet , sen cok takılıyorsun diyor
Sence takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca
: not: eşimin arkadasının hanımını da ahmeti de ben hiç tanımıyorum
Eşim sevinsin diye gtmek istedim ilk defa tanışmış olacaktık
bu gibi durumlarda önce ben evime davet ederim.duruma göre sonra çağırırlarsa ve görüşmekten keyif almışsamo zaman giderim.
ilk bilmediğim ortama girmem.

Ilk sayfayı okuyunca önyargılı olduğunuzu düşünmüştüm, son sayfayı okuyunca da kendimin önyargılı ve fazla iyimser olduğunu düşündüm :KK70::KK70:
NOT: Ilk sayfaya bakıp önyargılı olduğunuzu düşündüğüm için de özür dilerim..o_O

Sen haklısın kendini zorla davet ettirmiş gibi olmuşsunuz

Gerçekten gelmenizi isteyen kesin şu gün bekliyoruz deyip bir gün öncesinden de arar
Lafın gelişi söylenen beklerimle o kadar karşılaşıyoruz ki

Son düzenleme:
Yuhh ya
Ne kadar yol yordam bilmeyen insanlarmis bunlar
Kuzeni yiyecekmismisiniz yada evlerinde tek bir sandelye var da sizi üstüste oturtmak zorunda mi kalacaklarmis
Alt tarafi oturmaya çaya gelecek insanlara bu davranışlar ne kadar kaba
Allahtan yemek diye konuşmamislar yoksa abi acil işimiz çıktı dubaideyiz derlerdi bunlar

Tanışmak için önce siz davet etseydiniz mesela daha hoş olurdu sanki..

Neyse son durumu da okuyunca tanışmaya bile değmeyecek insanlar olduğuna karar verdim :)

herkese selam
Eşimin bir iş arkadaşı var , erkek , eşimle aynı firmada değiller ancak iş dolayısı ile hergün görüşürler.

Cuma günü öyle bitti.

Bennde olur dedim.
Dün gece eşime dedim ki; yarın gidiyoruz değil mi oturmaya dedim, eşim bana bilmiyorum dedi:)

Neyse bu sabah eşim bana sormadan ahmet e mesaj yazmıs watsaptan aksam ne yapıyoruz diye.

Zaten gecen hafta ilk gidelim dediğimde cocuk bize bir gün sonra döndü ve kabul etmedi diye.
İsteselerdi cidden dün arayıp, abi yarın bekliyoruz bak muhakkak demeleri gerekmez miydi, ya da bu sabah arayıp aksam geliyorsunuz diye kesinlestirmelerİ gerekmez miydi.

Sence takılıyor muyum yoksa bu durumda istenmeyen bir eve zorla kendimizi davet ettirmiş durumuna düşmedik mi karı koca
Bazen bı kadınlar çok önemsiyoruz bu konuları ama eşimden öyle bu kadar detaylı düşünmez umursamaz

Çocuğum yeni doğduğunda uyku probleminden dolayı kabul etmediğimiz misafirleri kaç defa çağır gelsinler dedim

Kızım 10 aylık eşim hala arayıp sormadı mesela bende onların eşlerini tanımıyorum

Eşleri benim için düşünüyordur istemedi falan diye

Hatta o gelecek olan arkadaşlarından biri demiş ki eşime bı çay koymak da mı zor geliyor oglum yemeyeceğim icmeyecegim tamam hala cagirmadin demiş

Eşime ayarla bir gün dedim ve hala tık yok

Kısacası erkekler pek umirsamiyor hele ki ailece oturmayı sevmiyorlarsa

Canim su an senin yerine ben sinirlendim inan.birak şu insanlri gorgusuzler.alt tarafi bir saat oturmaya gideceksiniz yok su gun gel yok bugun gel ayip yaa ayippp.bi de herkes erkklere yuklenmis burda ama bence istemeyen boyle bahaneleri bulan kidi de o ahmt beyin karisi emin ol.bi dha davet ederlerse de gitme.hatta senin yerinde olsam kendmi tutamzdm saydırmıştım adama simdiye

herkese selam

Cuma günü öyle bitti.

Bennde olur dedim.

Çok abartmıyor musunuz? Kimse davet edilmediği yere gitmez zaten kendisi belki ilk etapta red edemedi sonradan abi unuttum dedi araya zaman girince daha kolay olur diye düşündü belki. Sonrasında davet etmiş zaten zoraki mi etti diye amma sorgulamissiniz onyargi bu bi gidin tanıyın sonra kisilikleri hakkinda fikir oluşunca kafanızda o zaman ihtimalleri düşünürsünüz. Kırmızı halı serecek halleri yok gelin demişler iste.

Çok abartmıyor musunuz? Kimse davet edilmediği yere gitmez zaten kendisi belki ilk etapta red edemedi sonradan abi unuttum dedi araya zaman girince daha kolay olur diye düşündü belki. Sonrasında davet etmiş zaten zoraki mi etti diye amma sorgulamissiniz onyargi bu bi gidin tanıyın sonra kisilikleri hakkinda fikir oluşunca kafanızda o zaman ihtimalleri düşünürsünüz. Kırmızı halı serecek halleri yok gelin demişler iste.
Konu sahibinin son sayfadaki msjlarini bı okuyun isterseniz

Adam yine ertelemiş canım hem de tam evden çıkacakken konu sahibi yazmış,bundan sonra ben olsam ben de gitmem.
Zaten hiç istememiştim gitmek
Eşim de adam hafta içi buyrun dedi diye ciddiye almıs ki bugun beklerler ayıp olmasın diye sabah yazmıstı yeniden
İyi oldu eşime de ders oldu :)

Back
X