- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once buraya bosanmali miyim diye aklim karısık sorular soruyordum size simdi kararımı verdim kafamda bitirdim herseyi son seyler bardagi tasiran son seyler oldu. Esim kazandini benden habersiz harcayip (neye harcadini bilmiyorum soylemiyor) banada hic para vermeyip isler cok kötü diyordu yeni ogrendim geceleri eve gec geliyor hic aramiyor sormuyor gec gelecgnden haber bile vermiyor benden habersiz sehir disina gezmeye gitmis arkadaslari ile iki uc kere ( bunlar sadece benim bildiklerim) ve guzel yalan soyler. Daha cok sey var ama yazmak istemiyorm sevdini soylesede sevgisine inanmiyorum zaten. Bende de sevgi kalmadi ona kRsi bsy hissetmiyorum daha onceleride yazmistm. Ben ayrilmak istiyorum iki ay sonra sinavim var o zaman konuyu acmak istiyorum arkadaslar once konuyu anneme Acip Sonra esimle konuscam bu surecler nSil bilgigi olanlar beni bilgilendirebilir mi biraz? Anlasmali bosanmaya nasil ikna ederim sonrasnda ne gibi seyler beni bekliyor ve bu surecte tavsiyelerinize onerilerinize ihtiyacim var
Daha önce eşimin her gece arkadaşlarıyla takıldığını eve 11-12 gibi geldiğini yazmiştım, iki gün önce eşim telefonundan facesine giris yaptı ve çıktı. Benim telefonun kayıt ediyor haberi yokken tekrar giriş yaptım açıktı hesabı. Bi arkadaşı mesaj atti eşiyle gece gündüz kavga ediyomuş suc bende diyordu sonra birayla ilgili konuşmaya başladır gecen gun senin getirdigin biralar flan diyordu yani açıkcasi mesajlardan çok belliydi içki ictikleri. Ben bunu bilmiyordum zaten bana hic biseyini anlatmaz, yanımda gorumcem vardı sonra okuyayim diye kapattım mesajları en son bildirimlerde yakalanmakla ilgili flan konuşuyolardı anladigim kadariyla baya gizli saklı isleri var ne yazik ki okuyamadim ne kadar sakladigi bi durumsa konusur konusmaz sildi mesajlari! . Ben simdi ne yapacagim konuyu acip sormalimiyim, ama eger sorarsam bu sefer dikkatli olup hic bsy konusmayacaktır arkadaşlarıyla ben baska seylerde ogrenebilecegimi dusunuyorum eger aldatma gibi durumları varsada ogrenirmiyim. Ogrenirmiyim?eger soylersen sifreyi degisecektir. yoksa konusayimmi sorayimmi icim icimi yiyor. Hala mesajlarin devamini okuyamadigim icin kendime kiziyorum
O kim ki sizi çalıştırmıyor? Siz yetişkin bir birey değil misiniz kendi kararlarınızı veremiyor musunuz? "Eşim beni çalıştırmıyor" cümlesi gerçekten midemi bulandırıyor artık bu devirde benim! Ben olsam böyle bi cümleyi kurmaya bile utanırdım.Bayanlar evleneli daha bir yıl olmadı ama evlendik evleneli maddiyat yönünden zorluk çekiyoruz bekarken maddiyat yönünden hiç sıkıntı çekmemiştim güzel bir işim vardı ailemin durumu da çok iyiydi, evlenince durumlar farklı oldu ama bunu hiçmi hiç sıkıntı yapmadım evlilimizin ilk ayı eşim hiç harçlık vermeyip birde üstüne bekarkenki kalan harçlımı cüzdanımda habersiz alıp gitmişti ilk aylar baya baya parasız pulsuz gezdim.
Görümcelerimle çarşıya çıkardık onlar alışveriş yaparken ben benim ihtiyacım yok derdim
Şuan da hala aynı eşim ben istemeden düşünüp harçlık vermez, ben isteyincede çok zor veriyor çünkü olmuyor du onunda o yüzden zoruma gitmiyordu. Ne kazanıyor ne ediyor hiç birşeyini söylemiyor.
Bu hafta işleri iyiydi harçlık istedim para kartta yarın çekip veririm dedi ertesi gün vermedi buda benim zoruma gidiyor. Olsada olmasa da ben istemeden vermiyor isteyincede mırın kırın ediyor bildiğiniz. Ben istemesem düşünüpte vermez. Ne yapmam gerekiyor nasıl tepki vermeliyim çok zoruma gidiyor bu durum çalışmama da izin vermiyor bu yüzden çok tartışıyoruz sırf bunun için ailemi bile araya soktum yok diyor
Zaten sorunlu bir evliliğimiz var.
Bayanlar nasıl tepki göstermeliyim durum iyi değil zaten diye tepkisiz mi kalmalıyım?
İşe başlayınBayanlar evleneli daha bir yıl olmadı ama evlendik evleneli maddiyat yönünden zorluk çekiyoruz bekarken maddiyat yönünden hiç sıkıntı çekmemiştim güzel bir işim vardı ailemin durumu da çok iyiydi, evlenince durumlar farklı oldu ama bunu hiçmi hiç sıkıntı yapmadım evlilimizin ilk ayı eşim hiç harçlık vermeyip birde üstüne bekarkenki kalan harçlımı cüzdanımda habersiz alıp gitmişti ilk aylar baya baya parasız pulsuz gezdim.
Görümcelerimle çarşıya çıkardık onlar alışveriş yaparken ben benim ihtiyacım yok derdim
Şuan da hala aynı eşim ben istemeden düşünüp harçlık vermez, ben isteyincede çok zor veriyor çünkü olmuyor du onunda o yüzden zoruma gitmiyordu. Ne kazanıyor ne ediyor hiç birşeyini söylemiyor.
Bu hafta işleri iyiydi harçlık istedim para kartta yarın çekip veririm dedi ertesi gün vermedi buda benim zoruma gidiyor. Olsada olmasa da ben istemeden vermiyor isteyincede mırın kırın ediyor bildiğiniz. Ben istemesem düşünüpte vermez. Ne yapmam gerekiyor nasıl tepki vermeliyim çok zoruma gidiyor bu durum çalışmama da izin vermiyor bu yüzden çok tartışıyoruz sırf bunun için ailemi bile araya soktum yok diyor
Zaten sorunlu bir evliliğimiz var.
Bayanlar nasıl tepki göstermeliyim durum iyi değil zaten diye tepkisiz mi kalmalıyım?
Yok artiküstüne bekarkenki kalan harçlımı cüzdanımda habersiz alıp gitmişti ilk aylar baya baya parasız pulsuz gezdim.
Bazı şeyler söylendiği kadar kolay olmuyor boşanmak heleki bu ülkede.. çünkü benim hiç bir desteğim yokŞu konulara bakılırsa siz bir yabancıyla evcilik oynuyorsunuz.
Adamın kazancından, içkisinden, arkadaşlarından, nereye gelip gittiğinden haberiniz yok.
Neden bu evliliği sürdürdüğünüzü merak ettim. Çünkü o adam sizi karısı olarak görmüyor
İsteyerek sürdürmüyorum malesefben çok ciddi bir şey soracağım önceki konularınıza da bakarak
bu adamla neden hala evli olduğunuzu bize bir kaç maddeyle söyleyebilir misiniz?
sizi bu adamla bir tutan şey ne merak ettim
Eğer çocuk yoksa acele etmenizi tavsiye ederim.Bazı şeyler söylendiği kadar kolay olmuyor boşanmak heleki bu ülkede.. çünkü benim hiç bir desteğim yok
Ha bu şu demek olmuyor arkamda kimse bana destek olmuyor diye ömür boyuda mutsuz olmaya niyetim yok sadece en uygun zamanı kolluyorum
Aynen. İzin vermiyor ise ne istiyorsanız yapacak. Öyle param yok durum yok olmaz.Madem çalışmaniza "izin vermiyor" paşa hazretleri ve siz buna boyun egiyorsaniz çatır çatır önünüze parayı getirecek sizde harcayacaksiniz. Bu ne böyle