Bu durumda ne yaparsınız?

Kocanın sesi çıkmıyor ise pardon ödesin. Madem böyle bir durum vardı ve ödeyeceklerdi. Kaç yaşında insanlar çocuk gibi kapris yapıyor ne gereksiz.

Biz evlenirken salon gelinlik esyalar hersey icin parca parca kredi cekilmisti. Hatta nisan kiz tarafina ait oldugu halde sadece bana bohca yapmak icin bie kredi cekmisler. Ben bunu evlendikten sonra ogrendim. Gelin calisiyo.kari koca oderler die dusunmuslerki kayonvalidemde kolu bilezik doluydu. Istese bozabilirdi. Onlar havalarini attilar. Ben istemem gerek yok dedikce yok olmaz alalim elelam almamis der dediler.sonra ihale bize kaldi. Birde heryerde ay dugun yaptik soyle masraf ettik boyle para harcadikdie anlattilar. Dugun oldu Ve biz hepsine yetisemedik. Ben kiz tarafina dusen herseyi borcsuz getirdim. Ailem hepsini karsiladi. Calismama ragmen cok sıkıstik. Ve ailesine olan hirsimi esimden cikardim. O hep alttan aldi ve enson tum altinlari bOzduk. Yuklu bi kredi cekip tum kredileri kapadik. Sadexe tek cektigimizi odedik. Bide ustune altinlari bozduk die bize kizdilar. Elalem yeni gelin altini yok dermis. Kusura bakmayin ama okadar borcu nasi odicektik dedim. Calisir aliriz yind dedim. Yani anlicaniz esiniz ne yapsin? Dusunseler zaten boyle bisi yapmazlqrdi. Adamin suci ne zorlami odeticek yada ne dicek.siz haklisiniz ama bu mevzuda esinizde magdur. Oda size mahcuptur ama ne yapsin. Enguzel cicim aylarinizi bunlara takarak zehir etmeyin. Bir sekilde odenip bitiyo aizin huzurunuz olsun yeterki

Ya bu mihir olayini birturlu anlayamadim ben gercekten bak evlenirkencdini nilahta soruluyor alinmayacaksa takilmayacaksa niye soeuluyor neden kizdan ne istedigi talep ediliyor hadi edildi bu seferde bosanirken alinir deniliyor yaw bosanmak icin mi evleniyorda bosanirken alinir deniliyor kimiside 5 yil ixinde esin yapmasi gerekiyor deniliyor ben anlamadim bunu bilen biri dinen caiz olan kismi soyleyebilirmi hak olan ne hak olmayan ne

Konu sahibinin eski konularını biliyorum hatırlıyorum çünkü kaynanası ile konuşmayacak dişe dokunur bir şeyi yoktu. Hatta kendisi haksızdi bazı konularda. Kaynanası ödememekle iyi yapiyo olabilir. Bir de mihir konusu eşini ilgilendirir ve altınlarım borcunu da eşi odiyormus sorun yok yani. Sana altın vermeyeceğiz diyen de yokmuş. Mihr denen şeyi evli iken biriktirmez mı eş zaten. Evlenmeden önce hazır eden var mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…