Bu durumda ne yaparsınız?

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Arkadaşlar biz evlenirken eşimin ailesi altın taktılar bana düğünde ve bu altınları eşimin üzerine taksit yaparak almışlar şimdi de ben kaynanamla konuşmuyorum bazı nedenlerden dolayı ve konuşmadığımdan beri bu taksitlerin kalan kısmını ödemiyorlar biz ödüyoruz, İster istemez eşimle birbirimize giriyoruz annesine söylemesini istiyorum hiç seslenmiyor 5 aydır taksidin parası bizden çıkıyor neden bana takılan altınların parasını biz ödemek zorundayız o altınlar bende ve benim hakkım sonuçta yanlışmı düşünüyorum?

Kv konuşmaya başlasanız ödeyecekler mi? Bir de zaten en başından eşinizin üstüne taksit yaptırmışlar belki de eşiniz ödeyeceğini zaten biliyordu.
Yok bunların bi sürü borcu var çok taksit parası çekmişler kendileride çekemeyince daha fazla altın içinde eşimin üzerine yapmışlar.

Şimdi bunu yazsam linç edilirim belki ama dur yine de yazayım. Evlenirken kadına takılan altınlar mihirdir. Bunun sorumluluğu da bizzat kocaya aittir.

Şimdi bunu yazsam linç edilirim belki ama dur yine de yazayım. Evlenirken kadına takılan altınlar mihirdir. Bunun sorumluluğu da bizzat kocaya aittir.
Haklısınız. Eşimede bu yüzden kızıyorum işte. Dini nikahta mehir olarak bana takılan altınlar diye dile getirmiştim

Sonuçta altınlar sana verilmiş, ödemiyorlarsa bozdur kapat borcu. Farz et ki takmadılar.
Böyle yapmaktansa takmasalar hiç değilse takmadılar olurdu böyle oluncada bu durumda nefret ettim yani sanki herşey evlenesiye kadarmış gibi göze girmeye çalışıp şimdiyse tekrar istermiş gibi

Böyle yapmaktansa takmasalar hiç değilse takmadılar olurdu böyle oluncada bu durumda nefret ettim yani sanki herşey evlenesiye kadarmış gibi göze girmeye çalışıp şimdiyse tekrar istermiş gibi
Evet haklısınız, bence de takmasalardı daha iyiydi. Zaten küsmüşsünüz, muhtemelen size ters gelen tek davranışları bu değildir. Bir yenisi daha eklenmiş oldu böylece..

Evet haklısınız, bence de takmasalardı daha iyiydi. Zaten küsmüşsünüz, muhtemelen size ters gelen tek davranışları bu değildir. Bir yenisi daha eklenmiş oldu böylece..
Aynen öyle evimdeki hızurumu bozuyor durduk yere. Ben eşimle anlaşıyorum ama her tartışmamız malesef kaynanamdan dolayı. Yazıklar olsun ne diyim..

Arkadaşlar biz evlenirken eşimin ailesi altın taktılar bana düğünde ve bu altınları eşimin üzerine taksit yaparak almışlar şimdi de ben kaynanamla konuşmuyorum bazı nedenlerden dolayı ve konuşmadığımdan beri bu taksitlerin kalan kısmını ödemiyorlar biz ödüyoruz, İster istemez eşimle birbirimize giriyoruz annesine söylemesini istiyorum hiç seslenmiyor 5 aydır taksidin parası bizden çıkıyor neden bana takılan altınların parasını biz ödemek zorundayız o altınlar bende ve benim hakkım sonuçta yanlışmı düşünüyorum?
Takılar onlarda kalıp bide takı parasını size ödetselerdi.... Bu daha vahim..... Belliki dişe diş Bi kaynananız var.... Konuşmama bedeli gibi düşünün... Hem Ömür boyu bu kozu kullanır konuşmazsınız.... Taksit dediğin biter.... Büyük resme bak.... Körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz 😂😂😂düşün kayınvalidenle hiç konuşmak zorunda değilsin trilyon verip bunu isteyen 100000 kişi bulursun burada..... Hoş ben böyle farklı düşünüyorum da..... Senin yazdıklarından yola çıkarak dedim... Yoksa herkese uymaz 🙏

Altınları satın borcu kapatın.
Siz deseniz ki ödesinler belli ki ödemeyecekler neden evliliginizin en güzel.donemini altınla harcayasınız.

Back
X