- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok sevdiğim bir ablam doğum yaptı.Bugün hastanede görmeye gittim.Ama devlet hastanesinde önerilen bir doktorun çok çirkin davranışlarına maruz kaldığını öğrendim.Kendisi beşinci kızını doğurdu üçde düşük yaşamış toplamda sekiz gebelik öyküsü var yani.Doktor açılması olmasına rağmen normal doğuma almamış 41nci haftasına kadar bu sebepten bekleyip üç gün sancı çekmiş.İlk iki kızı normal üçüncü ters olduğu için sezaryen olmuş dördüncüde öyle ama aradan dokuz sene geçmiş.Acil olarak giden bir gebeği zorla sezaryene alıp tüplerin bağlanması bağlanması için baskı yapılabilir mi?Neden bu kadar çocuk yapıyorsun?Neden tüplerini bağlatmıyorsun bağlatan o kadar kişi var dini boyutunu bir sen mi biliyorsun vb.Ameliyat hanede belden uyuşturup sezaryen yapmış birde ameliyat hanede onun hakkında konuşmuş yok bilerek tok geldi normal doğum yapsın diye öğlen yatış yapmadı inatlaştı.Böyle bir muamele olabilir mi?Hayatı bir riski yok doktor sırf çocuğu olmasın diye zorlamış.Özel düşünmeyen ben ilerde gebelik düşündüğümde devlet hastanesine gitmeyi düşünmüyorum artık kimin kaç tane çocuğu olduğundan kimene...Bu doktor şikayet edilebilir mi ne yapabiliriz zorla sezaryen yapan birine ne yapılabilir?
Son düzenleme: