- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
- Konu Sahibi demrelimadam
-
Bilmem...
Açıkçası ben seviyorum öyle havuzlu,güvenlikli küçük evleri.
Hayırlı olsun inşallah.
90 mt kare kucuk bir ev değilki birde evde kaç kişi yaşadığınıza bağlı kucuk buyuk dıye tabir etmek.amerıkan mutfaklarda genellıkle alçıpandan falan yada sürgülü kapılardan yararlanılarak ayrılıyor salondan oyle birsey yapturabılırsınız site içi 165 bin gayet ıyı bencede fıyatı ama bırde sıte aidatları oluyor sitelerin
Semti bilmiyorum ama fiyat uygun görünüyor.
Amerikan mutfak beni rahatsız etmezdi şahsen.
90 m2 ev bana göre küçük. Hele ki amerikan mutfak hiç sevmem. Ama şu var bütçe de kısıtlı. Şimdi bunu alıp borcu bitirdikten sonra, ileride satıp başka bir ev alabilirsiniz. Yatırım gözüyle bakabilirsin.
Çocuk varmı? Full doluysa ısınmasıda kolay olur..
Şimdilik bütçe buna müsaitse al, ilerde durumun el verirse satıp daha büyüğüne geçersin.
Hayırlı ev'ler olsun..
Fiyat bence gercekten uygun . Hangi sehir
bütçem buna yetiyorsa bunu alırım, yoksa 3+1 i tercih ederim tabi ki...
ilerde satıp üstüne ilave yapıp daha geniş bir ev alabilirsiniz.
Hayırlısını dile ve al ozaman..hem uygunmuşta..Güle güle oturÇok temiz site güven içinde oturulur genelde çalışan kesimi
eğer durumum buna el verıyorsa evde içe sindiyse alır içinide istediğiö gibi zamanla yaptırırdım ama dedıgım gıbı mutfak cok rahatsız edıcıyse bir çözüm bulunabılırArkaya ama caddeye bakıyor ön cephe olsa zaten 200 bin olurdu oda ama arkaya bakması rahatsız edici değil köşe bina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?