Var tabi ki ama çoğu sorumluluk ondaEv kurmaya mı çalışıyor? Ondan mı darda?
Sizin desteğiniz yok mu?
Neden?Var tabi ki ama çoğu sorumluluk onda
Daha doğrusu şöyle kendisinin yapısı böyle sanırım kafasını kurcalayan bir durum olduğunda yalnız kalmak istiyor. Ben de böyleysen eğer konuşmayalım aynı enerjide değiliz diyorum. Sen yaz ben cevaplamaya çalışırım diyor. Bu arada gün içinde de yoğun çalışan biriYani evlenince de oda değiştirip konuş sen mi diyecek bir sıkıntı olduğunda . Hiç normal bir durum değil herkesin bu hayatta inişli çıkışlı veya zorlu dönemi olur. Sevdiğin kişinin yanında olmasını istersin bu sırada sen yaz ben işime gelirse cevap veririm diye düşünüyor olabilir mi bahane gibi geldi
İçine kapanıyor konuşmak istemiyor neredeyse. Yan yanayken böyle bir durum olmuştu yine böyle sessizdi yani bir süre sonra kendi kendine düzelmişti. Zaten uzak mesafe ilişkisi olduğu için bana yabancıymışız gibi geliyor.Maddi acidan darda olup yalniz kalmak istiyor ama bir yandan da ayni hayati paylasmak istedigi bir nisanlisi var dogru mu anladim? Hem uzak mesafe iliskisi hem yalniz kalmak istiyor ve karsimizda nasil davranmaliyim diye soran bir nisanli. Uzak mesafe iliskisi ise bu adam zaten yalniz olmuyor mu? Benim seni aramak icimden gelmiyor ama sen beni arayabilirsin oldu. Sagol ya cok iyisin dediniz mi? Ben bu adama pek inanmadim ama siz inaniyorsaniz sorun yok.
Hayır yaşamıyorum. Ama konuşamadığımız için benim açımdan garip geliyor . Kendi halinde davranıyor. Çoğu zaman da der böyle olduğunda artık kafam basmıyor diye. Bu arada ailesi de yardımda bulunmuyorGüven problemi yaşamıyorsanız çokta takılmayın derim. Çoğu erkek maddi açıdan sıkışınca kafası yoğun oluyor yani eğer gerçekten sebep buysa ve saygısızlık vs yapmıyorsa alttan alın gelip geçici dönemler bunlar
Değil evet ben de öyle düşünüyorum o yüzden üzülüyorum. İçine kapanarak çözmeye çalışıyor. Anlat dediğimde anlatıyor ama kendi kendine halletmek istiyor. Yani yanayken de durum böyle sonra kendi kendine düzeliyor.En tatlış zamanlarınız olması gereken anda yabancılaşmak normal mi? Evlenince ne olacak maddi sıkıntı olunca anne evine gidip sen yaz mı diyecek?
Üstüne varmayın sadece sizin de onu özleyip ilgiye ihtiyacınız olduğunu söyleyin bütün gün konuşalım demiyorum ama arada da olsa yaz ya da sesimi 10sn duy falan de. Ailesi yardım etmiyorsa daha da hesap kitap içinde kalıyordur napsın…Hayır yaşamıyorum. Ama konuşamadığımız için benim açımdan garip geliyor . Kendi halinde davranıyor. Çoğu zaman da der böyle olduğunda artık kafam basmıyor diye. Bu arada ailesi de yardımda bulunmuyor
Ay erkeklerin bu maddi sorunlarda çocuk gibi küsüp içine kapanması yok mıİyi akşamlar kk üyeleri. Sizlerden bir konu hakkında fikir almak istiyorum.
Nişanlım bu aralar maddi açıdan darda. Bu yüzden yalnız kalmak istiyor gibi. Ben de bu durumu anlayışla karşılıyorum tabi ki. Ama böyle olduğunda kendimi değersiz hissediyorum. Konuşmadığımız için olsa gerek. Bana gün için de yaz sen diyor. Ama kısa kısa cevaplar verdiği için hevesim kalmıyor yazmak için. Daha doğrusu benimle aynı enerjide olmadığı için yazasım gelmiyor. Bu arada uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz maalesef ki. Ve yoğun şekilde çalışıyor Sizlerden fikir almak istiyorum. Nişanlılık sürecinde bu durumu yaşayanınız oldu mu? Olduysa eğer neler yaptınız nasıl davrandınız? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Böyle iletişim kurmak imkansız ama .Daha doğrusu şöyle kendisinin yapısı böyle sanırım kafasını kurcalayan bir durum olduğunda yalnız kalmak istiyor. Ben de böyleysen eğer konuşmayalım aynı enerjide değiliz diyorum. Sen yaz ben cevaplamaya çalışırım diyor. Bu arada gün içinde de yoğun çalışan biri
Bu arada artık büyüyünce sıkıntılarımız olsa bile sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlara bunu yansitmayiz demek istediğim hayat böyle birsey değil . Uzakta zaten yalnız şu anBöyle iletişim kurmak imkansız ama .
Maddi sıkıntı her zaman olabilir
Evlilikte sıkıntı olabilir
Ilerde çocuk olunca sıkıntı olabilir yani her durumda yalnız kalacaksa evlilik nasıl yürüyecek
Açık açık endişelerinizi paylaşın evlendikten sonra çözeriz diye sorunları biriktirmeyin. Evlenince daa büyük sorumlulukları olacak ozamanda mı böyle davranacak.Değil evet ben de öyle düşünüyorum o yüzden üzülüyorum. İçine kapanarak çözmeye çalışıyor. Anlat dediğimde anlatıyor ama kendi kendine halletmek istiyor. Yani yanayken de durum böyle sonra kendi kendine düzeliyor.
Evet ben de bunu düşünüyorum. Yalnız kalmak istiyor sonra kendi kendine düzeliyor çoğu zaman. Ama bu süreçte böyle geçmez hepimizin beklenti ve istekleri var sonuçta diye düşünüyorumBöyle iletişim kurmak imkansız ama .
Maddi sıkıntı her zaman olabilir
Evlilikte sıkıntı olabilir
Ilerde çocuk olunca sıkıntı olabilir yani her durumda yalnız kalacaksa evlilik nasıl yürüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?