Bu arada artık büyüyünce sıkıntılarımız olsa bile sevdiğimiz değer verdiğimiz insanlara bunu yansitmayiz demek istediğim hayat böyle birsey değil . Uzakta zaten yalnız şu an
Yansıtmamaya çalışıyor bazen . Yok bir şey diyor. Bazen de kendi kendine anlatıyor. Evet uzaktayız zaten iletişim kurmakta zorlanıyor böyle olduğunda. Ben her zaman yanındayım diyorum biliyorum ondan şüphem yok diyor mesela.
Yalnız kalmak istiyorsa bırak sonsuza dek yalnız kalsın bu ne böyle
Maddi sıkıntıdan dolayıymış he yavrum he.
Herkes aynısını demiş evlenince nolcak. Daha büyük sorunlar cıktığında nolcak.
Hiç çekilmez.
Öyle mi düşünüyorsunuz ya. Her açıdan değerlendirmeye çalışıyorum. Bir evladın en yakınlarından biri kimdir annesi. Kayınvalidem de söylüyor konuşmuyoruz bu aralar sıkıntısı var diye falan dedi. Tamam anlıyorum da nereye kadar böyle gidecek ki bu. Yalnız ve yabancı hissediyorum kendimi
Kendin de sorgulamaya başlamışsın. Evlemdiğinde de böyle hissedeceksin. Annesiyle de görüşmeyen adam seninle de aynı evin içinde iletişimi kesecek.
En ufak sorunda kabuğuna kaçacak. Sen de düşün dur acaba bu defa ne sorunu var diye ohhoo zor yani.
Kendin de sorgulamaya başlamışsın. Evlemdiğinde de böyle hissedeceksin. Annesiyle de görüşmeyen adam seninle de aynı evin içinde iletişimi kesecek.
En ufak sorunda kabuğuna kaçacak. Sen de düşün dur acaba bu defa ne sorunu var diye ohhoo zor yani.
Şimdi bir insanın hayatında annesinin yeri ayrı, hayatına alacağı kadının da yeri ayrıdır. Ama evliliği düşünüyorsa bir insan bu davranışlarını kendi isteğiyle törpülemesi gerekiyor. Benim sorguladığım durum tam da bu. Düzgün bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Yani bir çözüme varamıyorsak hayırlısı olsun demek lazım
Şimdi bir insanın hayatında annesinin yeri ayrı, hayatına alacağı kadının da yeri ayrıdır. Ama evliliği düşünüyorsa bir insan bu davranışlarını kendi isteğiyle törpülemesi gerekiyor. Benim sorguladığım durum tam da bu. Düzgün bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Yani bir çözüme varamıyorsak hayırlısı olsun demek lazım
Tabi ki yeri ayrıdır kuzum ama bu ikinize de aynı davranıyor. Yani ne annesiyle ne senle iletişim kurmuyor. Yani sana farklı davranmıyor.
Hakkında hayırlısı olsun.
Tabi ki yeri ayrıdır kuzum ama bu ikinize de aynı davranıyor. Yani ne annesiyle ne senle iletişim kurmuyor. Yani sana farklı davranmıyor.
Hakkında hayırlısı olsun.