- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ama bu herşeye engel olabilir mi? Buluşamıyoruz bile. Gün içinde konuşmuyoruz, hatta bazen 1 gün hiç konuşmayıp 2. gün napıyosun gibi klasik konuşmalar oluyor.Adam haklı.
Koşulları beğenmiyorsanız gerçekten ayrılın. İkiniz için de böylesi daha iyi olur.
6 ay borçlarının hafiflemesi için gereken süre. Borçlarının tamamen bitmesi 16 ay mış. 6 ay sonra bu kadar kötü durumda olmayacağım ama 16 ay sonra dile benden ne dilersen diyor.6 ay kisa bir zaman sabredilebilir.
Tabi iskolik biri ise isin zor.
Önceden aynı ofisteydik, sorun yapmamaya çalışıyordum gün içinde görüşüyoruz zaten diye ama şu an ayrı şirketteyiz. İşe ilk başladığımda aşırıı bir ilgisi vardı ama yine normale döndüSizde ilgilenmeyin! Cok düsüyorsunuz üstüne, kendinize baska ugraslar bulun, hatta onun vakti olup sizinle ilginlenmeye vakit ayirdimi sizin isiniz olsun... Hic takmiyomus gibi davranin, yoksa sizi cantada keklik bilip istedigi gibi davranmaya devam eder ki ediyorda...
Sevinmeye sabrımda kalmadıki her seferinde bunları işitmek sıktı beni.Erkek arkadaşın sorumluluk sahibi bir birey gibi davranıyor.Bence bu duruma yakınmaktansa Sevin.
Hiç 2.planda kaldığınızı hissettiniz mi?Aynı benim eşim. Borçlarımız da yok çok şükür ama hep gelecek için diyor. Şimdiki rahatımız için diyor. Ben de sizin dediklerinizi çok dedim ama adam iş kolik. Bu durumu kabul ettim ve daha mutlu olduğumuzu gördüm..
Eğer bunu kaldırabilecekseniz evlenmeyi düşünün, çünkü bazıları için çok ağır gelebilir..
Hiç 2.planda kaldığınızı hissettiniz mi?
Ama bu herşeye engel olabilir mi? Buluşamıyoruz bile. Gün içinde konuşmuyoruz, hatta bazen 1 gün hiç konuşmayıp 2. gün napıyosun gibi klasik konuşmalar oluyor.
Ben 23 o 27Ikinci planda hissetmen normal
Ama 16 ay da sabredilebilir.
Sevgilin ve sen kac yaslarindasiniz ve ne borcu var bu kadar
Hayatinizi kisitlayacak kadar yani
Ama şu an bu durumda mutsuz olduğumu da biliyor. En azından ben bunu yansıtıyorum. Sürekli bende varım diyorum. Sinirlense de farketmesi lazım.Benden daha çok işiyle vakit geçiriyor tabikiama hiç 2.planda kaldığımı hissettirecek bir olay olmadı. Azıcık başım ağırsa işini bıraktı geldi, canım bir şey çekse en yoğun olduğu saatte aldı gönderdi ya da getirdi, canım sıkkın olsa önemli toplantısı dahi olsa toplantının ortasında sıkıntımı dinledi... Yok ya ben hep 1.planındayım onun çok şükür. Eminin.
Siz de evlendiğinizde öyle olacaksınız emin olun. Çünkü bir erkek, sevdiği olmadıktan sonra o işi ne yapar ki? Sonucta sevdiğiyle mutlu zamanlar geçirmek için çalışıyor...
Buluşmaya, görüşmeye engel resmen. Arayıp bi sesini duyayım demiyor. Ergenler gibi mesajlaşıyoruz bu sefer ondanda sıkılıyor. Ansızın dükkana gittiğim oluyor kontrol amaclı, ama ne zaman gitsem orada buluyorum kendisini. O yüzden bahane olduğunu da düşünmedim.Herşeye engelden ne kastediyorsunuz ki, ortak geleceğiniz için bir şey yaptığına eminseniz devam ederseniz.
Yoksa etmezsiniz işte, dediği doğru ayrıca anne-baban işi bırakıp tüm vaktini size ayırabilir mi? Ayıramaz.
Eş veya sevgililer arasındaki iş ahlakının benzer olmaması büyük sorun yaratıyor, çok fazla dikkat edilmiyor ama denk değilse mutluluk da yok. Sevgiliyken de evliyken de.
Ben 23 o 27
Ek iş olarak destek verdiği, bilgisayar tamiri yaptığı bir dükkan vardı. Arkadaşı orayı devretti kendiside o dükkana ortak oldu. Onun kredi borcu. 20.000'e yakın bir borcu var sanırım. Ailesinden maddi açıdan destek görmüyor ve ileride de beklenti içine girmek istemiyor. Herseyi yapmış olmayı istiyor. Ama 16 ay sonrada ev almayı planlıyor ve bu seferde onun borcu diyecek diye düşünüyorum. Ailemle yaşayalım dedi ben istemedim o yüzden ev telaşı sardı kendisini. Bana kızdığında ise "ben senin gibi rahat değilim, evlilik dediğinde para" diyor.
Ama şu an bu durumda mutsuz olduğumu da biliyor. En azından ben bunu yansıtıyorum. Sürekli bende varım diyorum. Sinirlense de farketmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?