Bu durumda neler yapabilirim?

Asmiramisra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
42
6
16
26
Herkese merhaba. Burda daha önce de konu açmıştım. Kısaca özetlemem gerekirse eşim düşündüğüm gibi biri çıkmadı. Son 2 haftadır eve iş bahanesiyle geç geliyordu başka bir eve gittiğini öğrendim. Tabi inkar ediyor inanan olursa. Sorunum benim bu durumda boşanmam gerekir biliyorum. Ama gidecek doğru düzgün bir ailem ve bir evim yok. Eşimde bunu bildiği için gidemem diye düşünür gitsem de belli bir zaman sonra döneceğim diye düşünüyor. Burda evet rahatım yerinde tekim. Ama eşimle eskisi gibi değiliz olamayız da. Bu zamana kadar hatam ona gidicem diyip gitmemem oldu. Beni kaybetme korkusu yok başkası hayatında biliyorum. Yani gideceğim yerde ablamda boşandı ve kendisi çok paragöz ben daha boşanıcam der demez kenarda para varsa al de gel eşinin kartlarını boşaltta gel falan çok ağrıma gitti gittiğim zaman aynı şeyleri yaşıycaz bu durumda ne yapmalıyım sizce ? Yani şuanlık maddi imkanım yok.

Aldattığına dair somut kanıt elde etseniz iyi olur. Tazminat da nafaka da alabilirsiniz. Mesleğiniz varsa iş arayın. Dediğiniz gibi, gideceğim deyip gitmemek ya da aldatılmayı hazmedip oturmak daha fazlasına kapı açacaktır. Çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.

Öncelikle iyi korunun ve hamile kalmayın. Kenara para ayırın haberli veya ondan habersiz iş bakın. Şayet elinizde kanıt olana dek beklerim derseniz kanıtı buldugunuz an tekmeyı güzel bir tazminat ile basın.

Aldattığına dair somut kanıt elde etseniz iyi olur. Tazminat da nafaka da alabilirsiniz. Mesleğiniz varsa iş arayın. Dediğiniz gibi, gideceğim deyip gitmemek ya da aldatılmayı hazmedip oturmak daha fazlasına kapı açacaktır. Çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.
Şöyle mesajları yakaladım elimde var ama şu an evine gittiği kişi omu yoksa başka kız mı bilmiyorum.

Öncelikle hayatını garantiye almadan asla boşanmaya kalma. Bir iş bulun önce daha sonra boşanma içinde sizi aldattığına dair delil toplayıp boşanın.

Öncelikle iyi korunun ve hamile kalmayın. Kenara para ayırın haberli veya ondan habersiz iş bakın. Şayet elinizde kanıt olana dek beklerim derseniz kanıtı buldugunuz an tekmeyı güzel bir tazminat ile basın.
Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.

Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.

O zaman hemen bir iş bulun hem tazminat hem. Boşanma davası açın.

Gidemeyecekseniz keşke evi mevi karıştırmasaydınız. Şimdi iyice arsızlığa vuracak.
Ablanız bu zorluğu yaşadığı için böyle söylemiş olabilir. Onun yanına gidebilir misiniz? Böyle eş müspettesinin başka eve gidip gelmesini izlemekten iyidir bence.

Aldatıldığınıza dair de delil bulun, dava açın; maddi manevi (para göz değilim😬) o arada da iş bulun ve evet, altın para her şeyinizi koruyun.

Öncelikle hayatını garantiye almadan asla boşanmaya kalma. Bir iş bulun önce daha sonra boşanma içinde sizi aldattığına dair delil toplayıp boşanın.
Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.

Şöyle mesajları yakaladım elimde var ama şu an evine gittiği kişi omu yoksa başka kız mı bilmiyorum.
Fotoğraf vs. daha iyi olur. İmkanınız varsa ya da burada biri yardımcı olabilirse (İnternette bu konuda yardımcı olacak kadın avukatlar vardır) bir avukata danışın bence

Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.

🤬

Gidemeyecekseniz keşke evi mevi karıştırmasaydınız. Şimdi iyice arsızlığa vuracak.
Ablanız bu zorluğu yaşadığı için böyle söylemiş olabilir. Onun yanına gidebilir misiniz? Böyle eş müspettesinin başka eve gidip gelmesini izlemekten iyidir bence.

Aldatıldığınıza dair de delil bulun, dava açın; maddi manevi (para göz değilim😬) o arada da iş bulun ve evet altın para her şeyinizi koruyun.
Evi karıştırma sebebim çalışıyorum diyip 12-1 gibi eve geliyordu çalışmadığını biliyorum ve üste çıkıp ben sizin için çalışıyorum kıymet bilmiyorsunuz günah alıyorsun durumlarına dönüyor iş. Bende dayanamadım ve sağlam takip ettim kabul ediyor ama inkarla karışık işte erkek kafası.

Kız kaç yaşında? Eşiniz kaç yaşında?

Çocuk yok sanırım?Mesleğiniz var mı?

Sakın öfke ile hareket etmeyin. Adımınızı çok mantıklı atın

Back
X