- 17 Şubat 2022
- 42
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Asmiramisra
-
Şöyle mesajları yakaladım elimde var ama şu an evine gittiği kişi omu yoksa başka kız mı bilmiyorum.Aldattığına dair somut kanıt elde etseniz iyi olur. Tazminat da nafaka da alabilirsiniz. Mesleğiniz varsa iş arayın. Dediğiniz gibi, gideceğim deyip gitmemek ya da aldatılmayı hazmedip oturmak daha fazlasına kapı açacaktır. Çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.
Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.Öncelikle iyi korunun ve hamile kalmayın. Kenara para ayırın haberli veya ondan habersiz iş bakın. Şayet elinizde kanıt olana dek beklerim derseniz kanıtı buldugunuz an tekmeyı güzel bir tazminat ile basın.
Şöyle mesajları yakaladım elimde var ama şu an evine gittiği kişi omu yoksa başka kız mı bilmiyorum.
Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.
Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.Öncelikle hayatını garantiye almadan asla boşanmaya kalma. Bir iş bulun önce daha sonra boşanma içinde sizi aldattığına dair delil toplayıp boşanın.
Fotoğraf vs. daha iyi olur. İmkanınız varsa ya da burada biri yardımcı olabilirse (İnternette bu konuda yardımcı olacak kadın avukatlar vardır) bir avukata danışın benceŞöyle mesajları yakaladım elimde var ama şu an evine gittiği kişi omu yoksa başka kız mı bilmiyorum.
Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.
Evi karıştırma sebebim çalışıyorum diyip 12-1 gibi eve geliyordu çalışmadığını biliyorum ve üste çıkıp ben sizin için çalışıyorum kıymet bilmiyorsunuz günah alıyorsun durumlarına dönüyor iş. Bende dayanamadım ve sağlam takip ettim kabul ediyor ama inkarla karışık işte erkek kafası.Gidemeyecekseniz keşke evi mevi karıştırmasaydınız. Şimdi iyice arsızlığa vuracak.
Ablanız bu zorluğu yaşadığı için böyle söylemiş olabilir. Onun yanına gidebilir misiniz? Böyle eş müspettesinin başka eve gidip gelmesini izlemekten iyidir bence.
Aldatıldığınıza dair de delil bulun, dava açın; maddi manevi (para göz değilim) o arada da iş bulun ve evet altın para her şeyinizi koruyun.
Kız kaç yaşında? Eşiniz kaç yaşında?Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.
Çocuk yok sanırım?Mesleğiniz var mı?Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.
Delillerim mevcut elimde. Ama şuan onunla kalmam daha da değersiz hissettiriyor bana kendimi. Çünkü o kızın yanından geliyor ve sen bir şey diyemiyorsun. Dükkanda orda burda ben ondan önce boşanma davası açayım da görsün diyen biri o kadar aşşağılık biri yani.
Eşim 27 kız 18-19Kız kaç yaşında? Eşiniz kaç yaşında?
ReklamcıEşiniz ne iş yapıyor?
Onun için sizlerden destek almak istedimSakın öfke ile hareket etmeyin. Adımınızı çok mantıklı atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?