- 17 Şubat 2022
- 42
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Asmiramisra
10 aylık oğlum var. Evet mesleğim ama çalışmıyorumÇocuk yok sanırım?Mesleğiniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 aylık oğlum var. Evet mesleğim ama çalışmıyorumÇocuk yok sanırım?Mesleğiniz var mı?
Eşim 27 kız 18-19
Onun için sizlerden destek almak istedim
Ve inanamayacaksınız kızın askerde nişanlısı varAy o ne ne. Bu yaştaki kızlar evliliği olduğunu bildikleri halde beraber oluyorlarsa çok değil bir kaç sene sonra başkası ile ödülendirirler onu .
Kadının kim oldugu mahkeme gözünde önemli bir bilgi değil sonucta aldatma var. Kanıtları lütfen iyi saklayın şüphelenip yok edebilir. Bilmediği bir mail adresi açıp oraya aktarın telefonunuzda kayıtlı olmasın o mail adresi. Elde ettiğiniz tüm yazışmalar ekran görüntüleri orda olsun. Evi terk durumu var mı? yoksa eve gelip gidiyor mu?Merhaba beraberliğimiz yok bu süreç içersinde. Elimde kanıt mevcut iş yerinden bir kızla kendinden 10 yaş küçük aşkını ilan etmeye kadar var. Fakat şu an evine gittiği o kız mı diğeri mi bilmiyorum.
Terk etme durumu yok ama canı ne zaman isterse o zaman gelir gece 12-1 bazen bir gün boyunca hiç gelmez bende eski iletişimi kestiğim için oda benden şüphelenmeye başladıKadının kim oldugu mahkeme gözünde önemli bir bilgi değil sonucta aldatma var. Kanıtları lütfen iyi saklayın şüphelenip yok edebilir. Bilmediği bir mail adresi açıp oraya aktarın telefonunuzda kayıtlı olmasın o mail adresi. Elde ettiğiniz tüm yazışmalar ekran görüntüleri orda olsun. Evi terk durumu var mı? yoksa eve gelip gidiyor mu?
Altınlarla araba aldık maalesef kiAltınlarınız sizdemi? Farkettirmeden farklı bir yere taşıyın altınlarınızı.
Şu an ki onun gözünde gidecek yeri yok gitmiyor durumunda olmak beni yıpratıyor. Boşanmam gerektiğini affedilmeyecek hatalar yaptığını biliyor ben yapsam aynılarını zaten bir gün tutmayacağını biliyor.Biraz bekleyin bebek de 2 yaş gibi olsun sonra ayrılın bu süreçte evde yapabileceğiniz işler olur mutlaka para toparlayın gizlice ama. Bulunduğunuz ilde tekstil firmaları varsa arayın sorun eve iplik temizleme işi getiriyorlar yada ufaktan kek pasta yapıp satabilme şansınız varsa. Süreçte hiç üzülüp kendinizi bırakmayın delil toplayın mahkemede kullanın ama sakinlik önemli anlamasın. Sonra da iş bulup çalışın çocuğu da kreşe verirsiniz nafaka alırsınız
Onu da kendi üstüne almıştır kesin.Altınlarla araba aldık maalesef ki
Ve inanamayacaksınız kızın askerde nişanlısı var
Boşanma konusunda kesinim evet gidecek yerim olsa bir dakika daha durmam. Çevremde ki herkes boşanmadan bir git bakalım görsün diyorlar adam ben burdayken böyle yapıyor gidince kadını yatağıma atmasını mı bekleyim hiç mantıklı değil. Eşyaların çoğunda benim param emeğim var neden başka birine bırakayım.Boşanma kararınızdan eminseniz ki öyle görüyorum 1. adım lütfen para ve altınlarınızı güvenli bir alana taşımak olsun. 2. adım ise elinizdeki kanıtları güvenli bir alanda tutmak. Lütfen iyi bir avukata danışın güzel bir tazminat alırsınız. Şu aşamada işe girmek bilemiyorum sizi yoradabilir.
Araba benim üstümeOnu da kendi üstüne almıştır kesin.
Ortada alınacak bişey de kalmadıysa ben olsam direkt çıkar giderim ailemin evine.
oh süper. Boşanmada kusurlu oldugu için hakim size verir. Çooook sevindim sizin adınıza.Araba benim üstümezamanında güvenip yapmıştı
Açık adresi eşimde eşim o kadar geniş ki beni 3 ayda iki kızla aldatacak kadar birini biliyorum konuşmalarına kadar her şey var ama diğerini bilmiyorum belki de aynı kızdır ama kızla ev adresleri tutmuyor belki de başka ev tuttular onu da bilmiyorumBen ne okudum yahu boyle. Oncelikle cok gecmis olsun.
Altinlar gitmis, bu altinlarla araba alındığınin kaniti var mi?
Atiyorum bir banka altin hesabina yatirma, o hesaptan para cikisi, ayni gunlerde bir hesaba para aktarilmasi gibi gibi.
Bu kanitlari edinin.
Yargitay kararları dugunde takilan altinlar kadinindir diyor, bu ustte saydigim gibi kanitlariniz var ise arabayi alabilirsiniz.
Kadinin adini ve acik adresini mutlaka ogrenin, bosanma davaniza tanik olarak cagirin. Maddi manevi tazminat davasi actiginizda o taniklik uzerinden yiprandiginizi kanitlar tazminati alirsiniz.
Not: avukat degilim, cok bosanan arkadasim oldu.
Hah en azından bişeyiniz var.Araba benim üstümezamanında güvenip yapmıştı