Bu durumda olan var mı ?

Hayır yağ kütlesinin kasa dönüşmesi gerekiyor. Yani proteinli beslenme ve sporla kas kütlemi arttırmam lazım.
Anladım fakat o yaptıkları testteki oranlar tam doğru değil
54 kilo normalsiniz yani vki gayet iyi
Spor yaptığınız için bir yandan yağ yakıp bir yandan kas yapacaksınız böyle olunca tartıda çok oynama olmaz ayda ya 1 ya 2 verirsiniz hatta 2 ay sonra ayda yarımda verebilirsiniz
Yani kabız olduğum için kilo veremiyorum diye düşünmeniz yanlış Verecek çok bir kilonuz yok çünkü
Öyle olsaydı sporcular mankenler 30 yada 40 kilo olurdu
İçiniz rahat olsun yani kilo verememenizin altındaki neden normal sınırlarda olmanız kabızlık kesinlikle değil

Teşekkür ederim. İçim rahatladı

Çok teşekkür ederim yorumunuz icin. Dikkate alacağım yazdıklarınızı

Verirsiniz tabiiki. Bendede aynı problem var ve şuan veriyorum diyetteyim. Bol şans simdiden

Teşekkür ederim. İçim rahatladı
Birde şunu söyliyim böyle olunca tartıda oynama olmazsa incelme olur. bel ölçünüzü karın bölgesi ölçünüzü. kalça ölçünüzü her ay yazıp not edin.
İçiniz rahatlar umutsuzluğa kapılmazsınız
Kas yaptığınızı anlarsınız incelme devam ettiği sürece

Evet aslında kas da yapmak istiyorum. Yağ kütlesi arttıkça metabolizma yavaslıyormus. İc yağlanmam da vardı. Bir kaç haftadır 2si bir arada içiyordum fazla yemeyerek. Yani o mahvetti bence metabolizmamı. Ama artık düzenli ve sağlıklı besleneceğim

Hayır yağ kütlesinin kasa dönüşmesi gerekiyor. Yani proteinli beslenme ve sporla kas kütlemi arttırmam lazım.
Yağ kütlesi kasa dönüşmez, yanlış bilgi. Yağınızı eritir, kas kütlenizi protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışarak arttırırsınız. Biri diğerine dönüşmüyor.

Önerim şu olur bu durumda,
Sabahları ilk işim su içip işe gitmek olsun yada ofise gittiğinde içmeye başla kahvaltını yaptıktan sonra her gün saat 10 gibi wc ye git zorlamadan otur bi gün iki gün zorla çağır hatta ıkın yani.
3. Gün kendiliğinden gelecek inan bana.
Bide ben sabahları 9:40 gibi türk kahvesi içerim aç karna o da iyi geliyor.

Sürekli.yürüyüş
Maalesef işim gereği günün yarısından fazlasında masa başındayım

Ama asıl sorunumun kullandığım ilaç olduğunu düşünüyorum, çünkü adetimde de düzensizleşti. 1 aydır adet olmuyorum dr ilacın etkisi olduğunu söyledi. Yan etkileri arasında kabıxlıkta var

Bi kase yoğurdun içine 1 yemek kaşığı keten tohumu koyup tüketebilirsiniz. Bende işe yaramıştı. Ara öğün gibi.

Olur tabiki ztn sağlıklı beslenme ile kabızlık ta çözülecek
Ama bilinçsiz yapmayın işlenmiş gıdadan uzak durun bol su tüketin.

Kilo vermek için sebze ağırlıklı beslendiğinizde ve yürüyüş yaptığınızda zaten bağırsaklarınız da otomatik çalışır diye düşünüyorum. Ben de diyete başladim bol karnıbahar ve brokoli tüketmeyi düşünüyorum. Karbonhidrat olarak tahıl yerine bakliyat türketirseniz bağırsakklarınız için de olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum. Yulaf da bağırsakları çalıştırıyor bildiğim kadarıyla ama rahatsızlık hakkında pek bir bilgim yok.

Deniyroum bakalım zamanla ise yarar insallah

N nerdekalmistik 3 yemek kaşığı yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumunu (çekilmiş olursa daha iyi) ekleyip ac karnına yiyin. Üzerine yarim litre ılık su. Bakın kabızlık kalıyor mu ?
Diyetisyenimin kabızlık tavsiyesiydi.
Bir diğeri de incirle yapılıyordu notlarıma bakmam lazım tam aklımda değil su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…