- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
- Konu Sahibi nerdekalmistik
-
Anladım fakat o yaptıkları testteki oranlar tam doğru değilHayır yağ kütlesinin kasa dönüşmesi gerekiyor. Yani proteinli beslenme ve sporla kas kütlemi arttırmam lazım.
Teşekkür ederim. İçim rahatladıAnladım fakat o yaptıkları testteki oranlar tam doğru değil
54 kilo normalsiniz yani vki gayet iyi
Spor yaptığınız için bir yandan yağ yakıp bir yandan kas yapacaksınız böyle olunca tartıda çok oynama olmaz ayda ya 1 ya 2 verirsiniz hatta 2 ay sonra ayda yarımda verebilirsiniz
Yani kabız olduğum için kilo veremiyorum diye düşünmeniz yanlış Verecek çok bir kilonuz yok çünkü
Öyle olsaydı sporcular mankenler 30 yada 40 kilo olurdu
İçiniz rahat olsun yani kilo verememenizin altındaki neden normal sınırlarda olmanız kabızlık kesinlikle değil
Çok teşekkür ederim yorumunuz icin. Dikkate alacağım yazdıklarınızıVaaar. Benim metabolizmam hızlı çok şükür ama yakın arkadaşımın uzun süredir bir kabızlık sorunu vardı kilosu da hafif vardı ki her haliyle beğendiğim bi arkadaşım gerçekten :) O zamanlar hep yemek bile yemediğim halde gitmiyor derdi ben de abartma mutlaka yiyorsundur o kadarda olmaz sadece bana göre daha çok alıyorsundur dedimAma gerçekten beslenmesine dikkat etmezdi öyle sağlıklı falan beslenmeye geçtim sulu yemek yemez umursamazdı tüketim kısmını :) Ben de aksine brokoli, çorba, ıspanak, ceviz, detox, yoğurt, kefir.... Üstüne ilkokuldan bu yana hentbol sporumun verdiği sağlık olunca bana '' sen ne güzel yiyorsun kilo almıyorsun '' diyordu. Lan benim yediğim yemeği yaptığım sporu yapsan tığ gibi kalırsın arada cipsimi yiyim bi zahmet diyordum İnanmazdı. Şimdi ne oldu dersen incecik olmuş ben bile canlı görmedim daha en son yanına gittiğimde diyetteydi ama bu sefer hırs etmiş asla yağ, tuz, şeker tüketmiyordu sağolsun beni de aç bırakmıştı asdfghj. Tabi bunun yanında hiiiç hareket etmez full yatardı birde hareket edip az da olsa egzersiz yapsaymış efsane olacakmış :) ama ona rağmen çok kilo vermişti 53 şimdi ben 58 im sadece boy farkımız var o 168 ben 173 üm. Ama elbette doğru diyetle kilo verirsin bu kabızlıkla ilgili değil tabi onunda çözümleri oluyor annem bir şurup kullanıyor onunla rahatlıyor ara ara. Ben var ya hiç abartmıyorum kahvaltı da yulaf yemekle saniyesinde tuvalete koşuyorum o mübarek yulafın büyük katkısı var bende :)
Verirsiniz tabiiki. Bendede aynı problem var ve şuan veriyorum diyetteyim. Bol şans simdidenMerhaba arkadaşlar. Ben diyet yapmak istiyorum. Ama bağırsak tembelliğim var. Buna rağmen kilo verir miyim ? Yani kabızlık problemi olmasına rağmen diyet yapıp kilo verebilen var mı? Bu konuda bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olur musunuz ?
Birde şunu söyliyim böyle olunca tartıda oynama olmazsa incelme olur. bel ölçünüzü karın bölgesi ölçünüzü. kalça ölçünüzü her ay yazıp not edin.Teşekkür ederim. İçim rahatladı
Aaa çok iyi. Çok sevindim suanda. Bolll eksiler. Sağlıklı bir yaşam diliyorumVerirsiniz tabiiki. Bendede aynı problem var ve şuan veriyorum diyetteyim. Bol şans simdiden
Evet aslında kas da yapmak istiyorum. Yağ kütlesi arttıkça metabolizma yavaslıyormus. İc yağlanmam da vardı. Bir kaç haftadır 2si bir arada içiyordum fazla yemeyerek. Yani o mahvetti bence metabolizmamı. Ama artık düzenli ve sağlıklı besleneceğimBirde şunu söyliyim böyle olunca tartıda oynama olmazsa incelme olur. bel ölçünüzü karın bölgesi ölçünüzü. kalça ölçünüzü her ay yazıp not edin.
İçiniz rahatlar umutsuzluğa kapılmazsınız
Kas yaptığınızı anlarsınız incelme devam ettiği sürece
Teşekkürler sizedeAaa çok iyi. Çok sevindim suanda. Bolll eksiler. Sağlıklı bir yaşam diliyorum
Yağ kütlesi kasa dönüşmez, yanlış bilgi. Yağınızı eritir, kas kütlenizi protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışarak arttırırsınız. Biri diğerine dönüşmüyor.Hayır yağ kütlesinin kasa dönüşmesi gerekiyor. Yani proteinli beslenme ve sporla kas kütlemi arttırmam lazım.
Yağ eritmek için ne yapmalıyım lütfen beni bilgilendirinYağ kütlesi kasa dönüşmez, yanlış bilgi. Yağınızı eritir, kas kütlenizi protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışarak arttırırsınız. Biri diğerine dönüşmüyor.
Önerim şu olur bu durumda,Belki daha fazla içmem lazım ama en azından günde 1 litre su içiyorum. İşe gittiğim için erken kalkıyorum zaten ama dışarı ortamında ekmeği ne kadar kessemde fastfood tüketiyorum kuru kayısı yiyorum sabahları ama fayda etmiyor
Kabızlığa çözüm bulan varsa bana da söylesin
Maalesef işim gereği günün yarısından fazlasında masa başındayımSürekli.yürüyüş
Bi kase yoğurdun içine 1 yemek kaşığı keten tohumu koyup tüketebilirsiniz. Bende işe yaramıştı. Ara öğün gibi.Merhaba arkadaşlar. Ben diyet yapmak istiyorum. Ama bağırsak tembelliğim var. Buna rağmen kilo verir miyim ? Yani kabızlık problemi olmasına rağmen diyet yapıp kilo verebilen var mı? Bu konuda bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olur musunuz ?
Kilo vermek için sebze ağırlıklı beslendiğinizde ve yürüyüş yaptığınızda zaten bağırsaklarınız da otomatik çalışır diye düşünüyorum. Ben de diyete başladim bol karnıbahar ve brokoli tüketmeyi düşünüyorum. Karbonhidrat olarak tahıl yerine bakliyat türketirseniz bağırsakklarınız için de olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum. Yulaf da bağırsakları çalıştırıyor bildiğim kadarıyla ama rahatsızlık hakkında pek bir bilgim yok.Merhaba arkadaşlar. Ben diyet yapmak istiyorum. Ama bağırsak tembelliğim var. Buna rağmen kilo verir miyim ? Yani kabızlık problemi olmasına rağmen diyet yapıp kilo verebilen var mı? Bu konuda bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olur musunuz ?
Deniyroum bakalım zamanla ise yarar insallahKilo vermek için sebze ağırlıklı beslendiğinizde ve yürüyüş yaptığınızda zaten bağırsaklarınız da otomatik çalışır diye düşünüyorum. Ben de diyete başladim bol karnıbahar ve brokoli tüketmeyi düşünüyorum. Karbonhidrat olarak tahıl yerine bakliyat türketirseniz bağırsakklarınız için de olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum. Yulaf da bağırsakları çalıştırıyor bildiğim kadarıyla ama rahatsızlık hakkında pek bir bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?