• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu durumdaki tepkiniz?

bu ilişki böyle bi 6 ay daha surer olmadı 1 sene olmadı 1.5 senee sonra ayrılırsınız hiç bi şekilde sonu olmayan bi ilişki kendimden biliyom devam ettirmen de çok saçma kendine eziyet ediyon bunu da kendimden biliyorum bitir kurtul çok rahatlayacan ilk baş ühühü sonra iyikide ayrılmışım diyecen

bu ilişki böyle bi 6 ay daha surer olmadı 1 sene olmadı 1.5 senee sonra ayrılırsınız hiç bi şekilde sonu olmayan bi ilişki kendimden biliyom devam ettirmen de çok saçma kendine eziyet ediyon bunu da kendimden biliyorum bitir kurtul çok rahatlayacan ilk baş ühühü sonra iyikide ayrılmışım diyecen
Benim de bu tarz bir ilişkim var üç senelik çok yorucu gerçekten halen de devam ediyor sevgimiz devam ediyor çünkü karşılıklı

Ortada saglikli bi iliski goremedim aranizda guven kalmamis bicok sey tuketilmis malesef...

olay şöyle cereyan etse , bu durumda tepkiniz ne olurdu onu soruyorum.

erkek arkadaşınızla aranızda şöyle bir dialog geçiyor.
o: yarın görüşür müyüz?
siz: hayır yarın işim var görüşemeyiz
o: iyi o zaman ben arkadaşımla görüşeyim.
siz: hangi arkadaşın?
o: eski liseden bir arkadaş.
siz: umarım öyledir! (çünkü ayrılık dönemlerinde yapılmış bazı bayanlarla görüşmeler vs. olduğu için)
o: her zamanki halin ne zaman bana güvendin ki zaten
siz: neyse bişey demiyorum. sonuçta böyle düşünüyorsam biraz da kendinde ara.
o: yeter lütfen.

şimdi asıl sorun, bu muhabbet değil. bundan sonra bu muhabbet üzerine saatlerce yazışılmaz , konuşulmaz. neredeyse bir gün boyunca küs kalınır. sonuçta , arkadaşıyla görüştüğü gün gelir ve siz ararsınız tam 2 kere telefonu açmaz, gece olur geri dönmez. neti kapalı ve whatsaptan yazılanlar gitmez. bu durumda tavrınız ne olur? aklınıza ne gelir?

kızlar dipnot olarak geçeyim. asla telefonlarımı açmamazlık yapan vs. biri değildir. ilk defa böyle birşey yapıyor. şaşkınım, geceyi biriyle geçirdiğini falan düşünmeye başladım. ama telefonu geç vakit açıktı son aradığımda.

Ayrılık döneminde bayanlarla görüşmüş konuşmuş ve olmuş bitmiş.Tekrar her şeyi kabul ederek birlikte olmaya karar vermişiniz neden liseden bir arkadaş deyince ben neden şimdiye kadar tanımadım v.b cümleler kurarak kim olduğunu öğrenmediniz de klasik kız tribi attınız ? Bazı erkekler bundan hoşlanmıyor ve ters tepiyor.Madem kızlarla görüşmesini sindiremeyecektiniz neden tekrar birleştiniz ki ? Her hangi bir kavgadan sonra kendini başkasının kollarına atacağını düşünüyorsanız bence ayrılmalısınız güven bitmiş çünkü

Güvenmiyosan ayrıl
Liseden bi arkadaş deyince aklına başka kızlar geliyosa sıkıntı vardır zaten

Back
X