Bu durumdan çok rahatsızım

aygun2008

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
683
merhabalar.. Son bir aydır fazlasca rahatsız olduğum bir konu var, 2 aydır işi bıraktım evdeyim. Bu dönem özellikle ortaya çıkan bir rahatsızlığım var.
Şöyle ki, nişanlım la çok güzel vakit geçiriyoruz, güzel paylaşımlarımız var ve benimle çok güzel ilgileniyor, buraya kadar tamam. Sorun şu ki, ben son zamanlarda onun etrafa baktığını düşünmeye başladım aslında tam olarak emin de değilim, örneğin bir kadın geçiyor veya karşıda tarafta yürüyor anlık baktığını farkettim bir kaç defa bu ben de takıntı yaptı.
Artık güzel çirkin demeden tüm kadınlar odak noktam oldu, gözlerim radar gibi anında etraftaki kadınları buluyor ve o anda nişanlımın gözüne bakıyorum acaba bakacak mı diye, bazen bakmıyor bazende o yöne dönebiliyor 4 5 saniye o yönde kalabiliyor, işte o anda işin içinden çıkamıyorum acaba baktımı bakmadı mı? Olayı beni yiyip bitiriyor 🙄eğer ki gerçekten bir bayana 4 5 saniye de olsa baktığını görürsem moralim bozuluyor ve tüm enerjim düşüyor ona bundan bahsetmiyorum kendi içimde yaşıyorum genel de😟benim gibi olan var mı? Bu takıntı mı? Yoksa gerçekten bakıyor ve bu da benden sıkıldığını mı gösterir.

Neresine baktığına göre değişir 🤣

etrafa baksa ne olacak ki? her baktığı o manada baktığını mı gösterir. ben de öyle çevreme çevremdekilere bakınırım, ilginlendiğim cins olmasa da öyle can sıkıntısından. sizinki normal değil. takıntı.

Bence takıntı yapmışsınız. Bakıyor olsa takıntı yapmadan önce zaten farkederdiniz. Yalnız sadece bakması değil başka şeyler varmı huyu suyu nasıl onun yaptığı ve içinize sinmeyen bir şeyler var Mı daha öncelerinden? Yani bakabilecek birisi mi onu düşünün

Bakabilir, sonuçta kafasını eğip öyle yürüyemez. Ben de incelerim bazen karşımdaki kadını, bazen kıyafet kombinine, bazen saçının rengine bakıyorum. Başka derdiniz mi yok, dert mi arıyorsunuz?

merhabalar.. Son bir aydır fazlasca rahatsız olduğum bir konu var, 2 aydır işi bıraktım evdeyim. Bu dönem özellikle ortaya çıkan bir rahatsızlığım var.
Şöyle ki, nişanlım la çok güzel vakit geçiriyoruz, güzel paylaşımlarımız var ve benimle çok güzel ilgileniyor, buraya kadar tamam. Sorun şu ki, ben son zamanlarda onun etrafa baktığını düşünmeye başladım aslında tam olarak emin de değilim, örneğin bir kadın geçiyor veya karşıda tarafta yürüyor anlık baktığını farkettim bir kaç defa bu ben de takıntı yaptı.
Artık güzel çirkin demeden tüm kadınlar odak noktam oldu, gözlerim radar gibi anında etraftaki kadınları buluyor ve o anda nişanlımın gözüne bakıyorum acaba bakacak mı diye, bazen bakmıyor bazende o yöne dönebiliyor 4 5 saniye o yönde kalabiliyor, işte o anda işin içinden çıkamıyorum acaba baktımı bakmadı mı? Olayı beni yiyip bitiriyor 🙄eğer ki gerçekten bir bayana 4 5 saniye de olsa baktığını görürsem moralim bozuluyor ve tüm enerjim düşüyor ona bundan bahsetmiyorum kendi içimde yaşıyorum genel de😟benim gibi olan var mı? Bu takıntı mı? Yoksa gerçekten bakıyor ve bu da benden sıkıldığını mı gösterir.
Yaa benimde gözüm üç dört saniye gelen kişiye takılır. Kadın, erkek fark etmeksizin. Takıntı yapmışsın bence de.

İşten ayrıldığın için boşluktan Öz güven eksikliği başlamış, ben de öyle oluyorum çalışmayınca. kuruntu yapıyorsun bence

gözümüz carpıyo ya cok takarsan hasta olursun. dönüp bidaha bakana kadar ses etme.

Sapık gibi süze süze bakmadığı müddetçe hani yürürken vs. etrafa bakınırken ister istemez görüyor olabilir...Geçen gün markette TL yükletirken sırada bekleyen bi çift vardı.Kız habire çocuğu didikliyordu “nereye bakıyorsun,kime bakıyorsun” diye.Kasiyere numaramı söylerken çocuğu “sen git peynir reyonuna bak 2 dk sonra gel” diye gönderdi...Bu takıntıyla gerçekten çok zor...Kanı bozuksa kilitli sandığa bile koysanız yapacağını yapar.Ama temizse dürüstse zaten bakmaz.

Uyku bantları var gözü kapatan. Alıp nişanlınızın gözüne takın olsun bitsin

Bende insanlara bakarım hatta bazen bayağı anlıkta olsa incelerim kadın ,erkek çocuk ,bebek sadece bakarım illa başka bir anlam taşıması gerekmiyor..

Diyelim bir eve doğru bakıyorsunuz sadece evi mi görürsünüz?

Yoksa evin önündeki arabayı, hemen yanındaki bahceyide mi görürsünüz?

Uyku bantları var gözü kapatan. Alıp nişanlınızın gözüne takın olsun bitsin
🤔🙄🤣🤦‍♀️Çok güldüm iyi fikir 😎önceki evliliğimde aldatılma vakalarım çok oldu malesef onun için yaşıyorum sanırım bu durumu. Aslında nişanlım çok dürüst biri bunu bilmeme rağmen ona tam bir güvenim olmadı henüz

At gözlüğü öneriyorum size, alın takın erinizin gözüne sizden başkasını göremez böylece 😂

Ben bile bakiyorumcuları piste alalim hemen.
Kocasini durterek kadin gösterenler de ardindan... 😂😂😂😂

Bir konuşun isterseniz "Cok dalginsin son zamanlarda, etrafa çok daliyorsun giidiiyorsun" 🙄 Derdim ben olsam.

İşsizliğin de verdiği ruhsal durumunuz nişanlınızın birilerine bakmasını takıntı haline getirmenize sebep olmuş.
Kim kime kafasını çevirip bakmıyor ki? Bu doğal bir şey değil mi? Ha, o kişiye yiyecek gibi bakıyorsa veya onun hakkında yorum yapıyorsa, o zaman işler değişir.

Baksa ne olucakmıs..bakmaskn kardeskm ne bakıyor.sız de bakın.ben olsam bakarım.farkettıgınde de sylerkm neden sen de bakıyorsun ben bır sey dıyor muyum dıye..

Back
X