- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
Cocuğun kreş yasında değil anladığım kadarıyla.
Valla ben senin yerinde olsaydım Allah'a sığınıp, güvenilir bakıcı arayışına girer, bütün eve kamera dosetip, gerekirse bakıcının basına da bir bakıcı dikip kreş yası gelene kadar idare ederdim. Olmadı ücretsiz izin alırdım.
Kaynanayla kayınpederle iyiyken kötü olduguna değmez. Hele yipranan sinirlere hiç değmez.
O ZAMAN cocugunuza sız bakacaksınız dıyecek bısey yok
şimdiden böyleyse, yarın çocuğuna bakmaya başladıklarında neler neler olur, acaba ben böyle istiyorum diye ısrar mı etsen, biraz arsızlığa mı vursan, bakıcı bul demek istiyorum ama diyemiyorum
çok gerginliğe de gelebilen bi insan değilim, herhalde kendi kendimi yiyip durcam iki sene.
işte canım benim demek istediğim o değildi, gerilim falan olmıcak, gayet rahat olcaksın, öyle söyliceksin küsmeden etmeden rahatça kendini ifade etcekçin, bunu istiyorum bunu istemiyorum söyliceksin, böylece tam senin istediğin gibi olmasada bi ara yol bulunur
çok gerginliğe de gelebilen bi insan değilim, herhalde kendi kendimi yiyip durcam iki sene.
2 sene çok uzun bir süreçmiş Mona,gerçekten çok yıpratıcı olur.İnsan kendi anne babasıyla yeri geliyor anlaşamıyor.
Özellikle ilk çocukta büyükler çok fazla müdehaleci oluyor.B u konuyu başka türlü halledemiyeceksen eğer,kafayı takmamayı öğreneceksin.Bırak karışsınlar,sende tamam deyip bildiğini yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?