- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
sende bişeyleri yeri geldiğinde görmezden gelirsin
ohooo şimdiden görmezden gelirsin demeye başlamış bileHerkese kocamannn iyi güzel huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum öncelikle
Şimdi yeter kelebek bıktık konularından demeden önce kısacık bir açıklama yapayım, inanın burda değişik fikirler almak beni çok daha mutlu ediyor ve olaylara farklı açılardan bakabilmemi sağlıyor.Yorum yazan yazmayan herkese teşekkürler
2 buçuk yıılık bir ilişkim var sevgilimde polis memuru evlenmek istiyor ama bazı nedenlerden dolayı ben daha erken olduğunu düşünüyorum şarktan sonra evleniriz diyorum. Haziran ayında şark hizmeti var yani doğu görevi ve benden çok çok uzaklara gidecek. Bu yüzden ikimizde fazlasıyla üzgünüz. Hangi ile gidecek ne kadar duracak daha belli değil ama yeni bir yazı gelmiş artık polisler kendi memleketlerinde görev yapabiliyormuş. İkimizinde memleketi ve yasadığımız şehir aynı.
3-4 akşam önce çok mutlu bi şekilde biliyo musun artık memleketimde görev yapabilcem şark dönüşü evlenir evlenmez bizim evin yakınlarında hemen bi arsa bide bi ev yaptırırız ohh dedi sevinerek...
Bense sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kendi aileme yakın olcam bu güzel bişey ama sevgilim ailesine aşırı düşkün. Ve ben ailelerle yakın bi yerde oturmak istemiyorum şimdi bana senin bi evladı anneden babadan ayırmaya hakkın yok diyeceksiniz belki. Öncelikle şunu söyleyeyim ailesi çok iyi insanlar asla problemim olmadı bugüne kadar iyi niyetli saygılılar banada bir kötü sözlerini duymadım ama sevgilim annesine babasına o kadar düşkün ki onların ağzından çıkacak herseyin önemi vardır onun için maddiyat önemli değil ama şuanda milyarlarca borcu var ailesi için kredi çekti, o kadar borç içinde alınan ne bir ev ne araba nede başka bişey var ve hala babam 100.000 istese yine bulur yine veririm diyor şuanda kıt kanaat geciniyor umrunda değil bunları duydukça korkuyorum ileride bu sıkıntı olursa diye çekiniyordum ama hep uzakta olcaz diye içim bir nebze daha rahattı. Şimdi evlenmeden söz nisan olmadan sevgilim şurda yasarız evi buraya yaparız yada burdan alırız gibi planlar yapıyor bence daha bu planlar için erken konuşmak istemiyorum ama ya yarın öbür gün bana emrivaki yaparsa çok mu gec kalmış olurum?
Sevgilime dedim ki bak ben anne babanı çok seviyorum ama ilerde onlarla aramız bozulsun istemem yakın olanlarda yada aynı evde yasayanlarda genellikle bu problem oluyormuş bu yüzden korkuyorum dedim benim annem babam sana ne yapacak hayır ne zararları var gibi cümleler kurdu bende zaten problem orda bişey yapmazlar tabii ama daha sık görüşceğimiz için bu saygı sevginin bi şekilde bozulmasından korkuyorum onları çok seviyorum bliyorum onlarda beni ama diyorum kalıyorum ne desem yanlış anlıyor sen beni onlardan niye uzakta tutmak istiyosun ben hep aileme hasretim falan diyor başkaları yakın oturupta mutsuzsa biz ne yapalım illaki huzursuzluk olur sende bişeyleri yeri geldiğinde görmezden gelirsin saygını bozmazsın zaten ailemde saygısızlık yapmaz diyo bende iyi tamam dedim ama kafasından neler geçiyor bilmiyorum.
Tekrar yazıyorum derdim onu ailesinden uzaklaştırmak değil ama hepimiz insanız sanki ne kadar uzak olursak o kadar saygıyı sevgiyi yitirmeyiz ailelerle diye düşünüyorum yılda 3-4 kez görüşsek huzursuzluk olsa bile onlar zaten her zaman gelmiyorlar diyecekler yada ben zaten 3 güne gidicez dcem görmezden gelcez onlarda bende ama sürekli görüşürken pire deve olcak aramız açılacak illaki, yanlış mı düşünüyorum sizce ??
bile bile kendi topuğuna sıkmak bu adam bi de psikopatyanmışsın sen, daha şimiden tarafını seçmiş sevgilin...
bir de psikopat mı?bile bile kendi topuğuna sıkmak bu adam bi de psikopat
şuan bile psikolojik şiddete maruz kalıyo zaten konuları zilyon tanebir de psikopat mı?
yarın öbür gün bu kızcağız sevgilisinin ailesiyle herhangi bir konuda anlaşamasa psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kalabilir yani
Yol yakınken iyi düşün derim üstelik kendi ailesinden ayrılmak istemiyor ama seni ailenden ayırmaya çalışıyor sen ağaç kavuğundanmı çıktın?
Neden bu evlenirken kadın ailesinden uzağa yerleşmek zorundaki?
Sonra seni kimsesiz bulup çöreklenirler tepene.
Kadinin tapusunu almis gibi dimi banada cok sacma geliyor ama ne yazikki yerlesmis bir zihniyet bu toplumda. Hatta Devlet bile kadini o kadar degersizlestiriyor ki kadin evlenince sanki evlenmeden onceki hayati yokmus gibi sifirdan kocasinin kutugune geciyor bana cok acayip geliyor bu seyler vede cok sacma. Kadini degersizlestirip itibarsizlastiran seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?