Bu Durumu Sevgilimi Kırmadan Nasıl İzah edebilirim ?

şuan bile psikolojik şiddete maruz kalıyo zaten konuları zilyon tane
e başka adam mı yokmuş türkiye sınırları içinde...
tamam aşka sevgiye sonsuz saygım var ama böyle göz göre göre geliyorum diyen bir belayı da alıp baştacı yapmanın anlamı ne?

Bak canım,yakin olup olmamak sorun değil sizin tutumunuz önemli,kendimden örnek vereceğim, ben 7 aylik evliyim benim ailem ile aramiz araçla 10 dakika. .ESimin ailesi ise memlekette. .B en soyle bir sistem kurdum eger bir sorun yoksa haftada 1 gun aksam oturmaya gidiyoruz ve en fazla 3 saati aşmiyor evimize dönüyoruz. Ailem 7 ayda 7 kere gelmemiştir.Gelirler yemek sohbet ws en fazla onlarda 4 saat dururlar ve evlerine bırakırız.Gun icinde mutlaka skype den annem ile görüntülü en fazla 15 dakika konuşurum.Boylece ne eşim bunalir ne ailem.
Esimin ailesine gelince ,esim bekarken gelir en az 2 ay kalirlardi.Simdi 20 gun kalacak sekilde gelis bileti aldılar.Bayramda beraber döneceğiz. ..Hergun mutlaka arar konuşuruz.Esime kalsa 10 dk sürmez o konuşma ama ben severim konuşmayı uzatirim..eger onlar da bu şehirde olsalardi bana kalırsa hergun gelir yada illaki gelin derlerdi,ama eşime göre eşit davranirmis. .bizimkilere nasilsa oraya da öyle ..yani is yakin uzak olayi degil sizin tutumunuz onemli

e başka adam mı yokmuş türkiye sınırları içinde...
tamam aşka sevgiye sonsuz saygım var ama böyle göz göre göre geliyorum diyen bir belayı da alıp baştacı yapmanın anlamı ne?
valla kelebekte ayılmak istiyodu en son ama ne değişti bilmiyorum

Aynen tamamen ataerkil zihniyetin eseri uygulamalar işte ama işte birileri ses çıkartmazsa daha çok devam eder susmayıp kabul etmeyip kadının da birey olduğunu anlatmamız lazım ki bir şeyler değişsin.

ben yeni evliyim devlet otomatik esimin soyadini koymus tum sistemlerinde hemen istek yapip kendiminki ni eklettim ama bu hafta bir haber gordum evli kadinlar kendi soyadini tek kullanabilecekmis mesela. Iyi birsey secenek olmasi nbence

ben yeni evliyim devlet otomatik esimin soyadini koymus tum sistemlerinde hemen istek yapip kendiminki ni eklettim ama bu hafta bir haber gordum evli kadinlar kendi soyadini tek kullanabilecekmis mesela. Iyi birsey secenek olmasi nbence

Çok iyi yapmışsın ben önceden dilekçe vermiştim bu durum için. O haberi de gördüm çok uygun bence de. Ne kadar çok benzer uygulamalar olursa o denli farkındalık oluşur.

Ben çalışmıyorum maalesef, bide ben aileme öyle çok fazla düşkün değilim onunki bambaşka bisey bildiğin ana kuzusu

Uzaklık tabi ki aile ilişkimizi değiştirmeyecek ama sorunlardan daha uzak kalabiliriz diye düşündüm

Kadın dediğin herseyi kocasına anlatmazmış bazen alttan almasını yapıcı olmasını bilirmiş öyle şeyler dedi bana, ben tatil bölgelerinde yasamak istedim hep dedim ona o zamanda ya hayatım insan alıştıktan sonra her yerde sıkılıyo deniz hava su bişey kalmıyor alışınca hem sessiz sakin mahallemiz dururken napalım uzaklarda yabancı yerlerde diyo

Ne desem bilemedim. Ben eşime evkenirken ailenin memleketine gitmem dedim. Siz de açık açık konuşun bence.
Açık açık konuşmayı geçtim ucundan dile getirmeye calıstım sen beni ailemden uzaklaştırmaya mı calışıyosun diye saçma bir soruyla karsılaştım

Böyle pat pat ne zaman konuşsam ona karsı hep haksız duruma düştüm bende güzellikle ifade etmeye calıstım yıne olmadı

Ben çalışmıyorum şuanda.Bana diyor ki düşünsene bişey olsa taa kilometrelerce uzaktan gelmek yerine 10 dk uzağımızda olurlar bu işin hastalığı var onusu var bunusu var ben hep yakın olmak istiyorum hem sizede yakın olcaz ne var bunda diyor. Dediğiniz gibi hiç rahat olamıcaz zaten aynı şehir mevzusunu duyunca bi yutkundum korka korka sordum aynı evde yasamayı düşünüyo musun diye ona olsun yok dedi Allah'tan hatta arsa alırsam 2 katlı ev yaptırırım onlar altta biz üstte diye hayaller kuruyor aşırı anneci babacı. İlerde arada kalcak ve bazen tercih yapması gerekecek buna eminim o zaman daha büyük sorunlar olacak annemi babamı neden rakip olarak görüyosun diyo bana böyle şeyler söyleynce

İşte böyle döyleynce neden önyargılı yaklaşıyosun farkında mısın şuanda bana neler dediğini aklım almıyor benim ailem sana bize ne yapacak kötü kalpli olma olumsuz düşünme artık herseyi falan diyo hep kötü olan ben oluyorum

O açıdan bakarsak bende çok isterim tabii ama ben yakın olursak aramız açılır diye korkuyorum dediğim gibi illa olumsuz seyler olur diye düşünüyorum

bir de psikopat mı?
yarın öbür gün bu kızcağız sevgilisinin ailesiyle herhangi bir konuda anlaşamasa psikolojik ya da fiziksel şiddete maruz kalabilir yani
Valla o sorununu aşmaya çalışıyoruz işin kötüsü ailesi de kabullenmiş bu durumu kızım sen üstüne gitme dünya tatlısı olur o diyorlar hep bana

Yani siz farklı bir şehirde mi yaşamak istiyodunuz?
O abartıysa bence bu da abartı.

Bu arada ben yakın olmak istemesine takılmadım, ama kurduğu cümlelerden ileride size neler yaşatabileceği gayet açık bence.
Farklı sehirde yasamak zorundaydık bugüne kadar, planlar böyleydi. Çünkü polisler memleketlerinde görev yapamıyor ya o yüzden hatta. Hatta bu memlekette görev yapma mevzu çıkmadan önce de yasamak istediği sehir memlekete yakın olan yerdi kısacası yasamak istediği görev yapmak istediği yerin tek özelliği ailesine yakın olması diğer özellikler sartlar umrunda değil.Cümle kurarken de naif bi şekilde kuruyor tatlı tatlı anlatıyo bende oyle yaklaşıyorum ama o ne desem farklı yere cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…