Bu Durumu Sevgilimi Kırmadan Nasıl İzah edebilirim ?

Farkındayım zeytin birseyler benim için iyi gitmiyor iyiymiş gidecegine kendimi inandirmaya çalışıyorum sadece...

Farkındayım zeytin birseyler benim için iyi gitmiyor iyiymiş gidecegine kendimi inandirmaya çalışıyorum sadece...

Hayat senin hayatın kelebekcim. Ne yaparsan kendine yapacaksın ve buradaki kimsenin sana faydası dokunmayacak.

2 yıl koca insan ömründe hicbir sey değil. Bu adam seni ailene karşı savjnmayacak, sen bi problem oldugunda onlarla tartisicaksn sonra da bu adam sana "sen benim aileme nasıl o kelimeyi kullanirsin ulan!!" Diye sana yükselicek. Ben karışmam demesinin manası bu oluyor üzgünüm.

Benim param muhabbetini yapmasını da hakettigini söylemis. Elle tutulur hicbir yanı yok adamın. O kadar ego sahibi ki, senin hayallerin falan umrunda değil.

He sen diyosan ki ben mazoşistim, tamam o zaman

Haklısın...

Eşimde ilk buluşmada bunu söyledim şartım var benimle yola çıkacaksan bu olmalı dedim.ben kendi ailemin olduğu yerden gitmem dedim o da kabul etti.ilk buluşmada iyiki söylemişim ben herşeyin konuşılmasından yanayım.içine atma canım

valla nasıl bir yapın var bilemiyorum ama yeri geliyor kendi kan bağımız olan insanları bile idare etmiyoruz. bir de elin adamını ve ailesini ne diye idare edicem ? sorunu olan evlenmesin arkadaş idare etmekle olmaz bu işler. karşılıklı özveri yoksa tabii.

Oturdugum sehirde ne aileler ne bir akraba var kafamiz rahat oyle soyliyim. Zaten istenilmiyordum. Dugun gecesinden beri iki ailenin de birbirinden haberi yok. Birbirlerinin tipini unutmuslardir oyle soyliyim, hatta dogum ysptim o zamsn bile karsilasmadilar, kaynanama evleneli bi kere gittik uc gun kaldik o da ilk evlenince el opmeye. Uc gun uc yil oldu istenmiyorum ya bi rahat edemedim. Her yerime igneler batti resmen. Demem o ki iyi de olsa kotu de olsa hatta altin kaplama olsa bi aile yine de uzak olmak lazim. Fazla muhabbet iyi degil. Cılkı cikar. Kafam rahat simdi. İstedigimi giyer istedigimi ged icerim. Kucik cekirdek ailemle de istedgmizi yapiyrz. Siz de iki aileye cok yskin olmayacak sekilde bi yerde yasayin. En sagliklisi bu.

Senin ailene uzak olmayalim degilde ikimizin ailesinden de uzak duralim desen daha yapici olur kendi ilinize yakın bi il olsa hafta sonu bile gelip gidersiniz. Benim düşüncem ozellikle evliligin ilk yıllarında erkeklerin aile olduğunu anlamaları için uzak.durmak gerek

Zaten ikimizin ailesi de aynı ilde yaşıyor biz köyde oturuyoruz beyefendi ye göre kendi ailesinin mahallesinde yasayacakmışiz ya benim aileme 2 saat uzaklikta olcaz yine, başka bi şehre gitsek yine benim aileme 2 kat fazla uzak olcaz ben bunu göze alıyorum o yok ille de annem babam hasta olsalar koşar gideriz diyo anlatamiyorum

Valla en güzelini yapmışsınız ama demek ki sizin esiniz pek aileci değil anneci babacim yani

senin aklın başında ama evlenecegın adamın daha aklı başına gelmmeiş halaaa ,
yaşayıp kavga edip arada kalıp ne halt edecem ben sizin aranızda demeden de adam olmayacak.

evlenmek için biraz daha düşün derim

Valla insan biraz düşünür dimi ya, ilerde illaki problem olcak tamam ailesi iyi insanlar bende onlara bi saygısızlık yapmam ama hiç mi ters düşmeyecez o zaman ne olacak. Böyle diyince hep olmayan seyleri olacak diye hayal kuruyormuşum çok negatifsin önyargılısın onların bizden başka kimi var uzakta olsak nasıl için rahat edecek bunları senin düşünmen lazım diyor bana

cnm bu tip durumlarda önce kendi ailenden uzakta olmak istediğini belirt...... senin-benim kavgasında, en güzel çözüm yöntemi benim den başlamak,hiç onun ailesini dahil etme.....çok işe yarar inan......

cnm bu tip durumlarda önce kendi ailenden uzakta olmak istediğini belirt...... senin-benim kavgasında, en güzel çözüm yöntemi benim den başlamak,hiç onun ailesini dahil etme.....çok işe yarar inan......
Zaten hep böyle diyordum bide ben aileme onun kadar düşkün değilim oda bunu biliyor, bu yüzden ona göre pek bi anlam ifade etmez benim uzakta yada başka sehirde oturalım demem. O hep kendi ailesinden öne çıkarak konuşuyor sinir oluyorum yaa ailesi gerçekten iyi insanlar ama böyle yaparak beni korkutuyor uzaklaştırıyor farkında değil sürekli annem de annem babamda babam

Böyle bir adama durumu kapalı bir şekilde izah etmemeni tavsiye ederim. Açık açık konuş. Ben ailenle dipdibe yaşayamam. Bir sıkıntı olsa 1 kez görmezden gelirim 2 kez umursamam 3.'de kötü olur de. Sevgilin de girsin yol ayrımına. Şu an ailesi senin çok önünde. Bu adam seninle aile kurmaya niyetli gözükmüyor. Seni kendi ailesine yamamaya çalışıyor. O evlenince ne olacağını açık açık söylemiş. Sen de kendi isteklerini şimdi söylemezsen evlenince her şeyi kabul etmiş olursun. Aktif üyeymişsin. Böyle erkeklerle ilgili açılan konuların hiç iyi gitmediğini biliyorsundur.

Açık açık konuşmak en mantıklısı biliyorum ama niye hep ben kötü oluyorum bu konuşmaların sonunda anlam veremiyorum.Mümkün olduğunca her kelimemi seçe seçe konuşuyorum yanlış anlaşılmamak adına belkide bunu ona anlatırken 10 kere ben aileni çok seviyorum sağolsunlar saygılı insanlar bende onlara karsı hep oyle olcam dedim sonrasında istediklerimi dile getirdim ucundan kenarından onda bile kaşlarını karartıp baktı bana kötü gelin muamelesi yaptı :) Sürekli benim ailemin neyini gördün diyo açık konusunca da aynısı olacak olmayan seyler için kötü düşünme artık diyecek. Ben asıl derdimi anlatamıyorum yani konu öyle yerlere gidiyor ki ben kendimi nasıl savuncağımı sapıtıyorum o konu kapanıyo iş bianda bana ters tepki olarak geri dönüyo

Sizi üzmek istemiyorum ama bu konudaki diğer yazdıklarınızı okuyunca evlenince çok üzüleceksiniz gibime geliyor. Bu ilişkide kendinizi biraz çekin bence. Gerekirse ayrılığı bile düşünün derim. Çünkü sevgiliniz sizi ön plana koymuyor. Evlenince neler olacağını söylemiş bu adam zaten. Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor.

Şuanda hayatında bazı seyler yolunda gitmiyor kafasını toparladığı an bu konuyu açıcam ona ya olmuyor böyle açıkça konuscam ister eğri anlasın ister doğru muhtemelen anne baba düşmanı bi kız olarak görecek beni ama umrumda da değil artık sizede çok teşekkür ederim burda bu kadar insan bu aklı veriyorsa bana bi bildikleri vardır

Valla en güzelini yapmışsınız ama demek ki sizin esiniz pek aileci değil anneci babacim yani
Annrci babaci deil zatrn anne baba ayri. Esim burslarla okudu bi basina. Bi basins da dugun yapti. Takiyi da ellerine verdi ailesi oyle taki takti. Simdi esim tsninsn bi ogtetim uyesi. Kendi hayatni kendi kurdu. Ne kadar uzak o kadar iyi emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…