- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Farkındayım zeytin birseyler benim için iyi gitmiyor iyiymiş gidecegine kendimi inandirmaya çalışıyorum sadece...Hakettin mi??
Bu adam altından mi kelebek? Dünyada erkek mi bitti?
Sen de bi tuhafsın. Dik durucaksın ve o sana bağırdıkça sen de bagırıcaksn ya da çat diye kapatıcaksın telefonu. Karşında eğilip bükülmyceksin. Korkma üstelik. Nesindne korkuyosun? En fazla terkeder seni ki bu da senin kurtuluşn olur.
Kendinden ödün vermeden yaşa ilişkini
Farkındayım zeytin birseyler benim için iyi gitmiyor iyiymiş gidecegine kendimi inandirmaya çalışıyorum sadece...
Haklısın...Hayat senin hayatın kelebekcim. Ne yaparsan kendine yapacaksın ve buradaki kimsenin sana faydası dokunmayacak.
2 yıl koca insan ömründe hicbir sey değil. Bu adam seni ailene karşı savjnmayacak, sen bi problem oldugunda onlarla tartisicaksn sonra da bu adam sana "sen benim aileme nasıl o kelimeyi kullanirsin ulan!!" Diye sana yükselicek. Ben karışmam demesinin manası bu oluyor üzgünüm.
Benim param muhabbetini yapmasını da hakettigini söylemis. Elle tutulur hicbir yanı yok adamın. O kadar ego sahibi ki, senin hayallerin falan umrunda değil.
He sen diyosan ki ben mazoşistim, tamam o zaman
Evet musait, sevgilim ona aileye destek olmak diyor yalnız. Bi ara bana yine evlenelim diye ısrar ediyodu bende çok borcun var bende çalışmıyorum çok zorlanirsin falan dedim sende bişeyler den fedakarlık edersin yeter ki kavuşalim şuanda durumum kötü sen yanımda ol yeter hepsinin üstesinden geliriz falan dedi bende ama ailene gelince hep var hep var onları 1 kere bile yok dediğini duymadım konu biz olunca niye yok diyosun dedim diye ayrılmıştı benden, paragöz muamelesi yaptı sen kimsin kizim benim param istediğim yere harcarim diye kızdı bana onlar benim ailem be yazıklar olsun asıl senim bunları dusunmen lazım ailemizden para mı kiskancaz ben sanada yok demedim ki şuanda idare et sıkıntı çekeriz dedim senin yaptığına bak dedi o kadar çok üstüme geldi ki utandım bi süre sonra öyle şeyler dedim diye Özür Diledim aslında kötü niyetle de dememiştim.
Senin ailene uzak olmayalim degilde ikimizin ailesinden de uzak duralim desen daha yapici olur kendi ilinize yakın bi il olsa hafta sonu bile gelip gidersiniz. Benim düşüncem ozellikle evliligin ilk yıllarında erkeklerin aile olduğunu anlamaları için uzak.durmak gerekHerkese kocamannn iyi güzel huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum öncelikle
Şimdi yeter kelebek bıktık konularından demeden önce kısacık bir açıklama yapayım, inanın burda değişik fikirler almak beni çok daha mutlu ediyor ve olaylara farklı açılardan bakabilmemi sağlıyor.Yorum yazan yazmayan herkese teşekkürler
2 buçuk yıılık bir ilişkim var sevgilimde polis memuru evlenmek istiyor ama bazı nedenlerden dolayı ben daha erken olduğunu düşünüyorum şarktan sonra evleniriz diyorum. Haziran ayında şark hizmeti var yani doğu görevi ve benden çok çok uzaklara gidecek. Bu yüzden ikimizde fazlasıyla üzgünüz. Hangi ile gidecek ne kadar duracak daha belli değil ama yeni bir yazı gelmiş artık polisler kendi memleketlerinde görev yapabiliyormuş. İkimizinde memleketi ve yasadığımız şehir aynı.
3-4 akşam önce çok mutlu bi şekilde biliyo musun artık memleketimde görev yapabilcem şark dönüşü evlenir evlenmez bizim evin yakınlarında hemen bi arsa bide bi ev yaptırırız ohh dedi sevinerek...
Bense sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kendi aileme yakın olcam bu güzel bişey ama sevgilim ailesine aşırı düşkün. Ve ben ailelerle yakın bi yerde oturmak istemiyorum şimdi bana senin bi evladı anneden babadan ayırmaya hakkın yok diyeceksiniz belki. Öncelikle şunu söyleyeyim ailesi çok iyi insanlar asla problemim olmadı bugüne kadar iyi niyetli saygılılar banada bir kötü sözlerini duymadım ama sevgilim annesine babasına o kadar düşkün ki onların ağzından çıkacak herseyin önemi vardır onun için maddiyat önemli değil ama şuanda milyarlarca borcu var ailesi için kredi çekti, o kadar borç içinde alınan ne bir ev ne araba nede başka bişey var ve hala babam 100.000 istese yine bulur yine veririm diyor şuanda kıt kanaat geciniyor umrunda değil bunları duydukça korkuyorum ileride bu sıkıntı olursa diye çekiniyordum ama hep uzakta olcaz diye içim bir nebze daha rahattı. Şimdi evlenmeden söz nisan olmadan sevgilim şurda yasarız evi buraya yaparız yada burdan alırız gibi planlar yapıyor bence daha bu planlar için erken konuşmak istemiyorum ama ya yarın öbür gün bana emrivaki yaparsa çok mu gec kalmış olurum?
Sevgilime dedim ki bak ben anne babanı çok seviyorum ama ilerde onlarla aramız bozulsun istemem yakın olanlarda yada aynı evde yasayanlarda genellikle bu problem oluyormuş bu yüzden korkuyorum dedim benim annem babam sana ne yapacak hayır ne zararları var gibi cümleler kurdu bende zaten problem orda bişey yapmazlar tabii ama daha sık görüşceğimiz için bu saygı sevginin bi şekilde bozulmasından korkuyorum onları çok seviyorum bliyorum onlarda beni ama diyorum kalıyorum ne desem yanlış anlıyor sen beni onlardan niye uzakta tutmak istiyosun ben hep aileme hasretim falan diyor başkaları yakın oturupta mutsuzsa biz ne yapalım illaki huzursuzluk olur sende bişeyleri yeri geldiğinde görmezden gelirsin saygını bozmazsın zaten ailemde saygısızlık yapmaz diyo bende iyi tamam dedim ama kafasından neler geçiyor bilmiyorum.
Tekrar yazıyorum derdim onu ailesinden uzaklaştırmak değil ama hepimiz insanız sanki ne kadar uzak olursak o kadar saygıyı sevgiyi yitirmeyiz ailelerle diye düşünüyorum yılda 3-4 kez görüşsek huzursuzluk olsa bile onlar zaten her zaman gelmiyorlar diyecekler yada ben zaten 3 güne gidicez dcem görmezden gelcez onlarda bende ama sürekli görüşürken pire deve olcak aramız açılacak illaki, yanlış mı düşünüyorum sizce ??
Bana bence bunları bunları söyle diyebileceğiniz cümlelere ihtiyacım var...
Zaten ikimizin ailesi de aynı ilde yaşıyor biz köyde oturuyoruz beyefendi ye göre kendi ailesinin mahallesinde yasayacakmışiz ya benim aileme 2 saat uzaklikta olcaz yine, başka bi şehre gitsek yine benim aileme 2 kat fazla uzak olcaz ben bunu göze alıyorum o yok ille de annem babam hasta olsalar koşar gideriz diyo anlatamiyorumSenin ailene uzak olmayalim degilde ikimizin ailesinden de uzak duralim desen daha yapici olur kendi ilinize yakın bi il olsa hafta sonu bile gelip gidersiniz. Benim düşüncem ozellikle evliligin ilk yıllarında erkeklerin aile olduğunu anlamaları için uzak.durmak gerek
Valla en güzelini yapmışsınız ama demek ki sizin esiniz pek aileci değil anneci babacim yaniOturdugum sehirde ne aileler ne bir akraba var kafamiz rahat oyle soyliyim. Zaten istenilmiyordum. Dugun gecesinden beri iki ailenin de birbirinden haberi yok. Birbirlerinin tipini unutmuslardir oyle soyliyim, hatta dogum ysptim o zamsn bile karsilasmadilar, kaynanama evleneli bi kere gittik uc gun kaldik o da ilk evlenince el opmeye. Uc gun uc yil oldu istenmiyorum ya bi rahat edemedim. Her yerime igneler batti resmen. Demem o ki iyi de olsa kotu de olsa hatta altin kaplama olsa bi aile yine de uzak olmak lazim. Fazla muhabbet iyi degil. Cılkı cikar. Kafam rahat simdi. İstedigimi giyer istedigimi ged icerim. Kucik cekirdek ailemle de istedgmizi yapiyrz. Siz de iki aileye cok yskin olmayacak sekilde bi yerde yasayin. En sagliklisi bu.
Valla insan biraz düşünür dimi ya, ilerde illaki problem olcak tamam ailesi iyi insanlar bende onlara bi saygısızlık yapmam ama hiç mi ters düşmeyecez o zaman ne olacak. Böyle diyince hep olmayan seyleri olacak diye hayal kuruyormuşum çok negatifsin önyargılısın onların bizden başka kimi var uzakta olsak nasıl için rahat edecek bunları senin düşünmen lazım diyor banasenin aklın başında ama evlenecegın adamın daha aklı başına gelmmeiş halaaa ,
yaşayıp kavga edip arada kalıp ne halt edecem ben sizin aranızda demeden de adam olmayacak.
evlenmek için biraz daha düşün derim
Zaten hep böyle diyordum bide ben aileme onun kadar düşkün değilim oda bunu biliyor, bu yüzden ona göre pek bi anlam ifade etmez benim uzakta yada başka sehirde oturalım demem. O hep kendi ailesinden öne çıkarak konuşuyor sinir oluyorum yaa ailesi gerçekten iyi insanlar ama böyle yaparak beni korkutuyor uzaklaştırıyor farkında değil sürekli annem de annem babamda babamcnm bu tip durumlarda önce kendi ailenden uzakta olmak istediğini belirt...... senin-benim kavgasında, en güzel çözüm yöntemi benim den başlamak,hiç onun ailesini dahil etme.....çok işe yarar inan......
Açık açık konuşmak en mantıklısı biliyorum ama niye hep ben kötü oluyorum bu konuşmaların sonunda anlam veremiyorum.Mümkün olduğunca her kelimemi seçe seçe konuşuyorum yanlış anlaşılmamak adına belkide bunu ona anlatırken 10 kere ben aileni çok seviyorum sağolsunlar saygılı insanlar bende onlara karsı hep oyle olcam dedim sonrasında istediklerimi dile getirdim ucundan kenarından onda bile kaşlarını karartıp baktı bana kötü gelin muamelesi yaptı :) Sürekli benim ailemin neyini gördün diyo açık konusunca da aynısı olacak olmayan seyler için kötü düşünme artık diyecek. Ben asıl derdimi anlatamıyorum yani konu öyle yerlere gidiyor ki ben kendimi nasıl savuncağımı sapıtıyorum o konu kapanıyo iş bianda bana ters tepki olarak geri dönüyoBöyle bir adama durumu kapalı bir şekilde izah etmemeni tavsiye ederim. Açık açık konuş. Ben ailenle dipdibe yaşayamam. Bir sıkıntı olsa 1 kez görmezden gelirim 2 kez umursamam 3.'de kötü olur de. Sevgilin de girsin yol ayrımına. Şu an ailesi senin çok önünde. Bu adam seninle aile kurmaya niyetli gözükmüyor. Seni kendi ailesine yamamaya çalışıyor. O evlenince ne olacağını açık açık söylemiş. Sen de kendi isteklerini şimdi söylemezsen evlenince her şeyi kabul etmiş olursun. Aktif üyeymişsin. Böyle erkeklerle ilgili açılan konuların hiç iyi gitmediğini biliyorsundur.
Sizi üzmek istemiyorum ama bu konudaki diğer yazdıklarınızı okuyunca evlenince çok üzüleceksiniz gibime geliyor. Bu ilişkide kendinizi biraz çekin bence. Gerekirse ayrılığı bile düşünün derim. Çünkü sevgiliniz sizi ön plana koymuyor. Evlenince neler olacağını söylemiş bu adam zaten. Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor.Açık açık konuşmak en mantıklısı biliyorum ama niye hep ben kötü oluyorum bu konuşmaların sonunda anlam veremiyorum.Mümkün olduğunca her kelimemi seçe seçe konuşuyorum yanlış anlaşılmamak adına belkide bunu ona anlatırken 10 kere ben aileni çok seviyorum sağolsunlar saygılı insanlar bende onlara karsı hep oyle olcam dedim sonrasında istediklerimi dile getirdim ucundan kenarından onda bile kaşlarını karartıp baktı bana kötü gelin muamelesi yaptı :) Sürekli benim ailemin neyini gördün diyo açık konusunca da aynısı olacak olmayan seyler için kötü düşünme artık diyecek. Ben asıl derdimi anlatamıyorum yani konu öyle yerlere gidiyor ki ben kendimi nasıl savuncağımı sapıtıyorum o konu kapanıyo iş bianda bana ters tepki olarak geri dönüyo
Şuanda hayatında bazı seyler yolunda gitmiyor kafasını toparladığı an bu konuyu açıcam ona ya olmuyor böyle açıkça konuscam ister eğri anlasın ister doğru muhtemelen anne baba düşmanı bi kız olarak görecek beni ama umrumda da değil artık sizede çok teşekkür ederim burda bu kadar insan bu aklı veriyorsa bana bi bildikleri vardırSizi üzmek istemiyorum ama bu konudaki diğer yazdıklarınızı okuyunca evlenince çok üzüleceksiniz gibime geliyor. Bu ilişkide kendinizi biraz çekin bence. Gerekirse ayrılığı bile düşünün derim. Çünkü sevgiliniz sizi ön plana koymuyor. Evlenince neler olacağını söylemiş bu adam zaten. Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor.
Annrci babaci deil zatrn anne baba ayri. Esim burslarla okudu bi basina. Bi basins da dugun yapti. Takiyi da ellerine verdi ailesi oyle taki takti. Simdi esim tsninsn bi ogtetim uyesi. Kendi hayatni kendi kurdu. Ne kadar uzak o kadar iyi emin ol.Valla en güzelini yapmışsınız ama demek ki sizin esiniz pek aileci değil anneci babacim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?