- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Valla benimki o konuda vahim, ailesinin her türlü maddi manevi sıkıntısında hiç düşünmeden koşar gider hatta geçmşde bu konuda cok kavgalarda ettik ayrıldı bile benden onlar benim ailem sürekli onlardan uzaklaştırmaya calısıyosun beni diye. Soruyorum bazen korkuyorum ieride bizim sıkıntılarımız varken karını çocuğunu düşünmeden ailene yardım etceksin diye diyorum saçmalama o kadar da demedik ama varsa ailemden asla esirgemem diyoSizin ne demek istediğinizi anladım
ancak atladiginiz sey su ki
Istersen alaskada otur sorun olacaksa olur
bütün forum bu tip hikayelerle dolu
ben mecburiyetten altli ustlu oturuyorum
kisisel problemim yok ama ses su vs herkes herseyi duyuyo malesef
ama sorun etmen gereken nerde oturacagin degil bence evin oglu olarak ailesini sirtlayacak yoksa seninle mi aile olacak
Ben esime bunu asilamaya calistim
misal kardesim 100lira istese ona soruyorum elbette ondan habersiz verebilirim ama yapmiyorum Neden??? Yarin obur gun ailesine benden habersiz yardım etmesin zor durumda olmayalim diye.
(Gercekten ihtiyac olur o baska. Ama kimsenin kimseyi kullanmasini stemem)
not evlenmeden once butun kk yi hatmettim basima neler gelebilir diyetemkinli olmakta fayda var
Benden çok kez özür diledi yanımda ol artık sana haksızlık etmicem bu konuda dedi bende biraz dişiimi sıktım şuanda bi sıkıntı yok çok süküre başka adam mı yokmuş türkiye sınırları içinde...
tamam aşka sevgiye sonsuz saygım var ama böyle göz göre göre geliyorum diyen bir belayı da alıp baştacı yapmanın anlamı ne?
Evet ciddi ayrılık aşamasına geldik haftason u görüştük şimdi çok anlayışlı davranıyor bana karsı bakalım atlattık gbi 2 buçuk yıllık emek var sevgi var bi çırpıda silip atamıyorumdavalla kelebekte ayılmak istiyodu en son ama ne değişti bilmiyorum
Ahhh çok git geller yasıyoruzbaksana erkek arkadaşıyla yaptığı son konuşma pek ayrılık konuşmasına benzemiyor
daha çok evlilik hazırlıkları konuşması gibi
İnşallah öyle olmaz ailesine düşkünlüğü çok gözümü korkutuyor sanki hep onları daha üstün tutacakmış gibi geliyor, ona söylediğimde neden bu kıyaslamayı yapıyosun bence bana diyene kadar kendi düşündüklerine bi bak saçma sapan diyoBana kurduğu cümleler hiç gelecek vaadetmedi.Yani üzülen siz olacakmışsınız gibi hissettim.
canım benim 2 yıl az bi süre değil ama heba edilecek ömrün yanın da nedir ki yani bela geliyorum diyor bağıra bağıraEvet ciddi ayrılık aşamasına geldik haftason u görüştük şimdi çok anlayışlı davranıyor bana karsı bakalım atlattık gbi 2 buçuk yıllık emek var sevgi var bi çırpıda silip atamıyorumda
bu sıkıntısız halin mi kelebek?Benden çok kez özür diledi yanımda ol artık sana haksızlık etmicem bu konuda dedi bende biraz dişiimi sıktım şuanda bi sıkıntı yok çok sükür
off bu adam kendini çok tekrarlıyorİnşallah öyle olmaz ailesine düşkünlüğü çok gözümü korkutuyor sanki hep onları daha üstün tutacakmış gibi geliyor, ona söylediğimde neden bu kıyaslamayı yapıyosun bence bana diyene kadar kendi düşündüklerine bi bak saçma sapan diyo
Ben zaten evlilikten korkuyorum başlı başına evliliğe önyargım var, sevgilimin kız kardeşi kayınvalidesiyle altlı üstlü kız hergün problem yasıyor ama canı sıkılsa annesi evine geliyor kendi ailesine 20 dk uzaklıkta. Ne güzel kız kardeşin size yakın okula gidiyo kızını size bırakıyo canı sıkılıyo atlayıp geliyor biz napıcaz diyodum önceden üzülüyodum uzakta olcaz diye çünkü ailesini gerçekten çok seviyorum şimdi de korkmaya başladım ben mi tuhafım bilemedim yafarklı şehirde yaşıyorum, avantajları ve dezavantajları var.
ama çocuk olduktan sonra aileler yakında olsaymış iyi olurmuş dedim.
Çok önyargılı gördüm ben seni şahsen.
Bu maddi konularda o kadar cok kavgalar ettik ki önceden paragöz oldum hep onlar için, artık açmıyorum hiç bi şekilde maddiyata dair konuları, diğer konulara gelince hep haklıyken haksız konuma düştüm bire birden çıkıştığım için şimdi temkinli ilerlemek konuşmak istiyorumEvlenmeyi planlayan adam ailesi için kredi çekmek yerine para biriktirmeli.
Ayrıca tekbaşına yaşamıycapı için tekbaşınada karar veremez evin yerine.
olmaz bu iş bence olmamalı daha doğrusu
Yaaa offfhaha. ateş sizi çağırıyor.
bile bile ateşe atmayın kendinizi.
ya beğenmiyosa bıraksın bitsin bu iş oda e oda yokBu maddi konularda o kadar cok kavgalar ettik ki önceden paragöz oldum hep onlar için, artık açmıyorum hiç bi şekilde maddiyata dair konuları, diğer konulara gelince hep haklıyken haksız konuma düştüm bire birden çıkıştığım için şimdi temkinli ilerlemek konuşmak istiyorum
Evet ciddiyim, ama bu bi gerçek çok kez gördüm mesela bı konuda kavga ediyoruz ben üstüne gidersem deliriyor o an ama üstüne gitmeyip güzel bi dille anlatırsam yada bağırıp cağrmak yerine yanından başka bi odaya falan gidersem 10 dk ya özür dilemeye geliyor ama kızarsam azarlarsam bianda onu kışkırtan ben konumuna düşüyorumsen ciddi misin ya?
Her yeni gün farklı sorunlar çıkıyor karsıma kafam netleşmiyor offffcanım benim 2 yıl az bi süre değil ama heba edilecek ömrün yanın da nedir ki yani bela geliyorum diyor bağıra bağıra
ttm gidişat belli olduuKadın dediğin herseyi kocasına anlatmazmış bazen alttan almasını yapıcı olmasını bilirmiş öyle şeyler dedi bana, ben tatil bölgelerinde yasamak istedim hep dedim ona o zamanda ya hayatım insan alıştıktan sonra her yerde sıkılıyo deniz hava su bişey kalmıyor alışınca hem sessiz sakin mahallemiz dururken napalım uzaklarda yabancı yerlerde diyo
Bu maddi konularda o kadar cok kavgalar ettik ki önceden paragöz oldum hep onlar için, artık açmıyorum hiç bi şekilde maddiyata dair konuları, diğer konulara gelince hep haklıyken haksız konuma düştüm bire birden çıkıştığım için şimdi temkinli ilerlemek konuşmak istiyorum[/
Haksız haklı kişiye göre değişir.
Paragöz olan ailesi ayrıca uzak olsanda gelip aylarca evinde kalabilirler bu kısmı düşünmüyo musun?
net bişey söylim mi AYRIL bak bu adam senin ömrünü yer burda bi arkadaş demişti nişanlılık filmin fragmanı evlilik filmin ta kendisi diye fragman vasat yaniHer yeni gün farklı sorunlar çıkıyor karsıma kafam netleşmiyor offff
Ben zaten evlilikten korkuyorum başlı başına evliliğe önyargım var, sevgilimin kız kardeşi kayınvalidesiyle altlı üstlü kız hergün problem yasıyor ama canı sıkılsa annesi evine geliyor kendi ailesine 20 dk uzaklıkta. Ne güzel kız kardeşin size yakın okula gidiyo kızını size bırakıyo canı sıkılıyo atlayıp geliyor biz napıcaz diyodum önceden üzülüyodum uzakta olcaz diye çünkü ailesini gerçekten çok seviyorum şimdi de korkmaya başladım ben mi tuhafım bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?