- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Biz yarım saatlik uzaktayız ama yine de rahat yok.daha doğrusu ben pek görüşmüyorum ama her gün eşimi arıyorlar. Çoğu da maddi amaçlıHerkese kocamannn iyi güzel huzurlu mutlu sağlıklı günler diliyorum öncelikle
Şimdi yeter kelebek bıktık konularından demeden önce kısacık bir açıklama yapayım, inanın burda değişik fikirler almak beni çok daha mutlu ediyor ve olaylara farklı açılardan bakabilmemi sağlıyor.Yorum yazan yazmayan herkese teşekkürler
2 buçuk yıılık bir ilişkim var sevgilimde polis memuru evlenmek istiyor ama bazı nedenlerden dolayı ben daha erken olduğunu düşünüyorum şarktan sonra evleniriz diyorum. Haziran ayında şark hizmeti var yani doğu görevi ve benden çok çok uzaklara gidecek. Bu yüzden ikimizde fazlasıyla üzgünüz. Hangi ile gidecek ne kadar duracak daha belli değil ama yeni bir yazı gelmiş artık polisler kendi memleketlerinde görev yapabiliyormuş. İkimizinde memleketi ve yasadığımız şehir aynı.
3-4 akşam önce çok mutlu bi şekilde biliyo musun artık memleketimde görev yapabilcem şark dönüşü evlenir evlenmez bizim evin yakınlarında hemen bi arsa bide bi ev yaptırırız ohh dedi sevinerek...
Bense sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kendi aileme yakın olcam bu güzel bişey ama sevgilim ailesine aşırı düşkün. Ve ben ailelerle yakın bi yerde oturmak istemiyorum şimdi bana senin bi evladı anneden babadan ayırmaya hakkın yok diyeceksiniz belki. Öncelikle şunu söyleyeyim ailesi çok iyi insanlar asla problemim olmadı bugüne kadar iyi niyetli saygılılar banada bir kötü sözlerini duymadım ama sevgilim annesine babasına o kadar düşkün ki onların ağzından çıkacak herseyin önemi vardır onun için maddiyat önemli değil ama şuanda milyarlarca borcu var ailesi için kredi çekti, o kadar borç içinde alınan ne bir ev ne araba nede başka bişey var ve hala babam 100.000 istese yine bulur yine veririm diyor şuanda kıt kanaat geciniyor umrunda değil bunları duydukça korkuyorum ileride bu sıkıntı olursa diye çekiniyordum ama hep uzakta olcaz diye içim bir nebze daha rahattı. Şimdi evlenmeden söz nisan olmadan sevgilim şurda yasarız evi buraya yaparız yada burdan alırız gibi planlar yapıyor bence daha bu planlar için erken konuşmak istemiyorum ama ya yarın öbür gün bana emrivaki yaparsa çok mu gec kalmış olurum?
Sevgilime dedim ki bak ben anne babanı çok seviyorum ama ilerde onlarla aramız bozulsun istemem yakın olanlarda yada aynı evde yasayanlarda genellikle bu problem oluyormuş bu yüzden korkuyorum dedim benim annem babam sana ne yapacak hayır ne zararları var gibi cümleler kurdu bende zaten problem orda bişey yapmazlar tabii ama daha sık görüşceğimiz için bu saygı sevginin bi şekilde bozulmasından korkuyorum onları çok seviyorum bliyorum onlarda beni ama diyorum kalıyorum ne desem yanlış anlıyor sen beni onlardan niye uzakta tutmak istiyosun ben hep aileme hasretim falan diyor başkaları yakın oturupta mutsuzsa biz ne yapalım illaki huzursuzluk olur sende bişeyleri yeri geldiğinde görmezden gelirsin saygını bozmazsın zaten ailemde saygısızlık yapmaz diyo bende iyi tamam dedim ama kafasından neler geçiyor bilmiyorum.
Tekrar yazıyorum derdim onu ailesinden uzaklaştırmak değil ama hepimiz insanız sanki ne kadar uzak olursak o kadar saygıyı sevgiyi yitirmeyiz ailelerle diye düşünüyorum yılda 3-4 kez görüşsek huzursuzluk olsa bile onlar zaten her zaman gelmiyorlar diyecekler yada ben zaten 3 güne gidicez dcem görmezden gelcez onlarda bende ama sürekli görüşürken pire deve olcak aramız açılacak illaki, yanlış mı düşünüyorum sizce ??
Kadın dediğin herseyi kocasına anlatmazmış bazen alttan almasını yapıcı olmasını bilirmiş öyle şeyler dedi bana, ben tatil bölgelerinde yasamak istedim hep dedim ona o zamanda ya hayatım insan alıştıktan sonra her yerde sıkılıyo deniz hava su bişey kalmıyor alışınca hem sessiz sakin mahallemiz dururken napalım uzaklarda yabancı yerlerde diyo
Benimkinin ailesini az çok biliyorum uzaktayken sürekli arayıp para isteyemezler ama yakındayken sevgilim sürekli gelip gitceği için evlerine en ufak bişeyde para bırakacak oraya biliyorum. Şuanda bile öyle o kadar borcu var haftasonları eve gidiyor en az 300-400 liralık harcama yapıyoBiz yarım saatlik uzaktayız ama yine de rahat yok.daha doğrusu ben pek görüşmüyorum ama her gün eşimi arıyorlar. Çoğu da maddi amaçlı
Gına geliyo valla insana
Şimdiden neler diyor senin ki canım
Çok iyi düşün derim
İnsanın ömrü yıpranıp gidiyor
Evet mecbur bi taraf kırılacak galiba ama haksız ben olcam onun gözünde ailesini istemeyen onu uzaklaştırmaya calısan şimdiden saygısızlık yapan taraf ben olcamBizde aynı sıkıntıyı yaşamıştık.
Şimdi kısa süreliğine memlekete döndük (sevgilimin ısrarı ile) şimdi başk şehirlerde iş bakıyoruz. Kendisi bıktı ailesinin müdahaleci tavırlarından.
Ama sizinki ailesine çok düşkün olduğuna göre durum böyle gelişmeyecektir.
Ben en başında da açıkça demiştim. Ben kesinlikle ailelerle aynı şehirde yaşamak istemiyorum. Madem evleneceğiz bana bu rahatlığı SENİN sağlaman lazım demiştim. İncitmeden bunun bir yolu yok sanırım.
Açık ve net olun.
Kendi ailenizle de problem yaşayacağınızı belirtin.
O kadar da değil canım5 yıl sonrasının gazete manşetini görür gibiyim: "Kıskanç polis bir cinnet anında tabancasıyla eşini vurdu, sonra intihar etti."
Amannnn baksan delirdin mi kızım sen diyeceksinSana böyle diyen bir adamla ki kafası belli kaçarak uzaklaşmalısın çok pişman olursun.
Psikopat falan diyor arkadaşlar eski konularını bilmiyorum bi bakayım
o kadar o kadarO kadar da değil canım
onu ben de tahmin ediyorum adamın değişmez taktiği buEvet mecbur bi taraf kırılacak galiba ama haksız ben olcam onun gözünde ailesini istemeyen onu uzaklaştırmaya calısan şimdiden saygısızlık yapan taraf ben olcam
Amannnn baksan delirdin mi kızım sen diyeceksin
Senin dünkü konundan sonra seninde pek normal olmadığına karar verdim kusura bakma çocukmusunuzDün gece sevgilimle saatlerce kavga ettik ama ben mi hatalıyım üstüne gitmişim yoksa o mu suç bastırdı şuanda karar veremiyorum, size anlatıp yorumlarınızı dinlemek istedim.
Dün aksam eve gittiğimde moralim çok bozuktu genel problemler işsizlik falan. O kadar çok bunalmıştım ki, şuanda muhasebe bürosunda sırf iş öğreneyim diye yol parasına çalışıyorum akşam da bazı olaylar oldu o yüzden ağla ağla helak oldum çok kafaya taktım benim bu halim ne olacak diye.
Saat 9 buçuk gibi sevgilim aradı işten çıktı napıyosun nasılsın diye senin sesin kötü geliyor dedi bende anlattım böyle böyle oldu diye ağladım baya biraz olsun içimi döktüm. Oda çok güzel teselli etti beni sağolsun ama telefonu açtığında arkadaşıyla dışarı çıkcağını söylemişti 25 dk konuştuk sonra bende hadi arkadasına ayıp olmasın siz çıkın dedim, napayım en basında demişti bana çıkcaz diye neyse 10 da kapadık telefonu ama hala moralim bozuk kötüyüm yani. Açıkçası sevgilimden ben bu aksam çıkmayayım dışarı hadi sohbet edelim senden önemli değil üzgünsün falan demesini bekledim ama demedi.
Üstelik haftasonu yanına gitmiştim zar zor izin alıp, pazartesi döndüm pazartesi akşamı da güzel bi dille aşkım arkadaşla dertleşcez biraz alkol alabilir miyim problem olmazsa dedi bende yok olmaz demiştim ne kadar istemesem de aylardır ağzına sürmüyor istemiş içsin madem surat yapma kelebek sonra anlayışsız oluyosun dedim o yüzden pazartesi gec geldi eve saat 1e doğru bana mesaj attı sadece zaten konuşmak için bekleme ben geç gelirim de demişti.
Sen zaten pazartesi çıktın dışarı dün akşam da moralim bozuk işte 1 akşam arkadaşlarına ben gelemicem desen ölür müsün sevgilin böyle üzgünken onun yanında olman gerekirken gezmeye gidiyosun. Saat 12 de dayanamadım aradım gayet normal bi şekilde napıyosun hayatım dedim çocuklarla kahve falan içiyoruz dedi bende peki tamam dedim. Eve ne zaman geçersin diye sormadım emrivaki olmasın diye. Aradım ki onunla konuşmak istediğimi beklediğimi anlasın diye ama o ne yaptı 1i çeyrek gece aradı bende ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım zaten.
Aradı eve geldim aşkım haberin olsun diyo hiç bişey olmamış gibi sonrada sesin üzgün geliyor ama ben sebebini biliyorum valla haklısın aşkım dün gece de konuşamadık çocuklarla dışarı çıktım bu aksam da ayıp olcaktı çıkmasaydım çünkü gecen ekmiştim bu arkadaşımı ama konuyu uzatmayalım olur mu anlat bakalım ne var ne yok dedi bende hep böyle yapıyosun beni umursamıyosun bile yap et kapatalım uzatmayalım beni düşünsen için rahat etmez defalarca arardın sırf arkadaşlarımla oturcam onlara ayıp olmasın diye beni bekletmezdin dedim
Buna benzer şeyler işte 3 buçuğa kadar tartıştık ama benim anlatmak istediğim şey ben üzgünken nasıl eğlenmeye gidebiliyosun diyorum biz zaten akşam konuşmadık mı diyo artık konuşmayı dakikayla mı sınırlandırcaz konuştuk diye bidaha konusamıcak mıyız Allah aşkına ben sadece seninle konuşmak dertleşmek istedim diyorum anlat dinliyorum diyo öyle boş boş susup durdu kapatayım diye bekledi.Sinirlerimi daha da bozdu.Bi kerede alttan al bi kerede sus kavgadan besleniyosun anlayışsızsın 2 saattir kavga edeceğine anlatsaydın derdini falan dedi bana.O oyle dedikçe anlatsam şu duvarda dinler beni benim senden beklediğim bu mu dedim sonra yine çıkıştı bana ben seni dinlemiştim zaten off uzatma diye.Daha neler neler...
Şimdi nasıl davransam bilmiyorum, sizce abartmış mıyım gerçekten haklı mı
Yani borçları biter btmez bi ev sahibi olmak istiyomuş da oyle düşünüyo. Alttan almaktan ziyade onunla konuşurken ne desem yanlış anlıyor mesela size kısacık bişey anlatayım babasının çalıştığı yerin sahipleri battı aylardır hala o adamlarla çalışıyo maas alamıyor başka iş yok belki verirler diyor aylardır. Sevgilimde bu duruma çok üzülüyor ne olcak babamın hali diye sonra pat bi haber geliyor haftaya 4 aylık maasları vercez ama haftaya olunca para marayokk sürekli adamlar böyle ben artık inanmıyorum maas falan vereceklerine. Gecen gün babası sevgilime oğlum sanada cok yüklendik iş yerinden para istedim demiş yarın göndercem deiş 4 gün oldu para yokkk. Gecen günde sevgilim aşkım çok mutluyum babamın işini değiştirmişler patronları toparlıyomuş artık madene vermişler babamı 2800 maaşı olacak dedi bende oyle mi çok sevndim aşkımda inşallah verirler çnkü bu adamların sözlerine güven olmuyor dedim diye sana güzel bişey anlatıyorum kursağımda bırakıyosun tamam kelebek tamam diye kızdı bana ne varki bundaYorumları okudum da.
Çok alttan alıyorsunuz sanırım.
Şunu unutmayın değerli olan sizsiniz.
Başka şehirde yaşamak istiyorum. Bu isteğimi gerçekleştiremeyeceksen buyur kapı orda deyin olsun bitsin.
Haaa bir de arsa alıp ev yaptıracakmış. Hangi parayla???
Ailesinin kredi borcunu ödüyor adam.....
yoook canım5 yıl sonrasının gazete manşetini görür gibiyim: "Kıskanç polis bir cinnet anında tabancasıyla eşini vurdu, sonra intihar etti."
21 yasındayım oda 24 bazen çocukça davranabiliyorum kabullSenin dünkü konundan sonra seninde pek normal olmadığına karar verdim kusura bakma çocukmusunuz
adam normal değil işte her lafının altında birşey arıyorYani borçları biter btmez bi ev sahibi olmak istiyomuş da oyle düşünüyo. Alttan almaktan ziyade onunla konuşurken ne desem yanlış anlıyor mesela size kısacık bişey anlatayım babasının çalıştığı yerin sahipleri battı aylardır hala o adamlarla çalışıyo maas alamıyor başka iş yok belki verirler diyor aylardır. Sevgilimde bu duruma çok üzülüyor ne olcak babamın hali diye sonra pat bi haber geliyor haftaya 4 aylık maasları vercez ama haftaya olunca para marayokk sürekli adamlar böyle ben artık inanmıyorum maas falan vereceklerine. Gecen gün babası sevgilime oğlum sanada cok yüklendik iş yerinden para istedim demiş yarın göndercem deiş 4 gün oldu para yokkk. Gecen günde sevgilim aşkım çok mutluyum babamın işini değiştirmişler patronları toparlıyomuş artık madene vermişler babamı 2800 maaşı olacak dedi bende oyle mi çok sevndim aşkımda inşallah verirler çnkü bu adamların sözlerine güven olmuyor dedim diye sana güzel bişey anlatıyorum kursağımda bırakıyosun tamam kelebek tamam diye kızdı bana ne varki bunda
o seni sollamış ama21 yasındayım oda 24 bazen çocukça davranabiliyorum kabull
Borcunun büyük kısmı 2017 de bitiyor 10 ay sonra, ondan sonrası ona kalmış bakalım ne yapacak nasıl değerlendirecek görcezbu kadar borcun içine kendimi atmazdım... şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?