Bu Durumu Sevgilimi Kırmadan Nasıl İzah edebilirim ?

Biz yarım saatlik uzaktayız ama yine de rahat yok.daha doğrusu ben pek görüşmüyorum ama her gün eşimi arıyorlar. Çoğu da maddi amaçlı
Gına geliyo valla insana
Şimdiden neler diyor senin ki canım
Çok iyi düşün derim
İnsanın ömrü yıpranıp gidiyor

Bizde aynı sıkıntıyı yaşamıştık.
Şimdi kısa süreliğine memlekete döndük (sevgilimin ısrarı ile) şimdi başk şehirlerde iş bakıyoruz. Kendisi bıktı ailesinin müdahaleci tavırlarından.
Ama sizinki ailesine çok düşkün olduğuna göre durum böyle gelişmeyecektir.
Ben en başında da açıkça demiştim. Ben kesinlikle ailelerle aynı şehirde yaşamak istemiyorum. Madem evleneceğiz bana bu rahatlığı SENİN sağlaman lazım demiştim. İncitmeden bunun bir yolu yok sanırım.
Açık ve net olun.
Kendi ailenizle de problem yaşayacağınızı belirtin.

O kadarını düşünmedim açıkçası ama ailesi sağda solda kalmayı sevmezler kızlarında bile nadir kalırlar

Sana böyle diyen bir adamla ki kafası belli kaçarak uzaklaşmalısın çok pişman olursun.
Psikopat falan diyor arkadaşlar eski konularını bilmiyorum bi bakayım

Yorumları okudum da.
Çok alttan alıyorsunuz sanırım.
Şunu unutmayın değerli olan sizsiniz.
Başka şehirde yaşamak istiyorum. Bu isteğimi gerçekleştiremeyeceksen buyur kapı orda deyin olsun bitsin.
Haaa bir de arsa alıp ev yaptıracakmış. Hangi parayla???
Ailesinin kredi borcunu ödüyor adam.....

Benimkinin ailesini az çok biliyorum uzaktayken sürekli arayıp para isteyemezler ama yakındayken sevgilim sürekli gelip gitceği için evlerine en ufak bişeyde para bırakacak oraya biliyorum. Şuanda bile öyle o kadar borcu var haftasonları eve gidiyor en az 300-400 liralık harcama yapıyo

Evet mecbur bi taraf kırılacak galiba ama haksız ben olcam onun gözünde ailesini istemeyen onu uzaklaştırmaya calısan şimdiden saygısızlık yapan taraf ben olcam

Amannnn baksan delirdin mi kızım sen diyeceksin
Senin dünkü konundan sonra seninde pek normal olmadığına karar verdim kusura bakma çocukmusunuz

Yani borçları biter btmez bi ev sahibi olmak istiyomuş da oyle düşünüyo. Alttan almaktan ziyade onunla konuşurken ne desem yanlış anlıyor mesela size kısacık bişey anlatayım babasının çalıştığı yerin sahipleri battı aylardır hala o adamlarla çalışıyo maas alamıyor başka iş yok belki verirler diyor aylardır. Sevgilimde bu duruma çok üzülüyor ne olcak babamın hali diye sonra pat bi haber geliyor haftaya 4 aylık maasları vercez ama haftaya olunca para marayokk sürekli adamlar böyle ben artık inanmıyorum maas falan vereceklerine. Gecen gün babası sevgilime oğlum sanada cok yüklendik iş yerinden para istedim demiş yarın göndercem deiş 4 gün oldu para yokkk. Gecen günde sevgilim aşkım çok mutluyum babamın işini değiştirmişler patronları toparlıyomuş artık madene vermişler babamı 2800 maaşı olacak dedi bende oyle mi çok sevndim aşkımda inşallah verirler çnkü bu adamların sözlerine güven olmuyor dedim diye sana güzel bişey anlatıyorum kursağımda bırakıyosun tamam kelebek tamam diye kızdı bana ne varki bunda

adam normal değil işte her lafının altında birşey arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…