Bu Durumu Sevgilimi Kırmadan Nasıl İzah edebilirim ?

Bence haklisin.
Guzelce izahta etmissin.
Ama boyle bi erkekle hayt zor.
Annesi gile cok duskun.
Insallah ilerde sorun yaratmaz bu, insallah bari bu sefer kk hanimlari olarak haksiz cikariz.
Cunku cogu zaman: ailesine duskun es= huzursuz yuva.

Ortada ne söz var ne nişan üstelik daha Doğu görevi var kaç sene.. Eşim de polis biz sevinemedik bile habere biz tayin olana kadar değişir o yönetmelik diye ki son 8-9 ayımız doğuda. Eşim polis okulunda iken memleketlerinde polis okuluna gidiliyordu eşim mezun olana kadar değişti o yönetmelik gidemez oldu. Sonra büyük şehirlere gidiliyordu, şimdi bu çıktı. Bir ara eşinin memleketine dahi gidemiyordu. Yani polis için uzun vadeli plan yapmaya hiç gerek yok.

Bence konuyu ailene yakın oturmak istemiyorum şeklinde değil de ben x şehrinde yaşamayı istiyordum diye sevdiğin yer neresi ise orayı söyleyerek aç. Ama şu an için çok erken yine de. Şimdilik hayırlısı deyip konuyu kapat sen en iyisi

Daha doğuya gidecek gelecek sözüydu nisaniydi fikirler çok değişir bu arada. Cok sene var.Sevgilisiniz daha. Bunları düşünmek için erken.

Bazı arkadaşlar diğer konularınızı bildiği için bilerek ateşe atma kendini diyorlar. Bense sadece bu konuya bakarak bu adamdan tırstığımı söylemek istiyorum. Tehlikeli bir tip. İlerde olacakları bence açıkça ifade etmiş size. Ben böyleyim diye avaz avaz bağırıyor. Yerinizde olsam bir daha düşünürüm. Hem ne demek bizim ordan arsa alırız. Kime sordun acaba diyemediniz mi? Benim bildiğim ortak karar verilir. Maddi ve manevi sürekli ailesini düşünecek. Ben yapamazdım. Allah hayırlısını versin size

Cok teşekkür ederim, doğru diyorsunuz bi şekilde kapatayim konuyu çünkü daha önce de ben Akdeniz bölgesinde tatillik yerlerde yaşayalım oturalim Bodrum Muğla izmir gibi yerlerde demiştim hayal kuruyoduk kisacasi ama o ne dedi oralarda napıcaz be aşkım şu ilde yaşarız hem ikimizin de ailesine yakın olur diyip oyle bi yer söylemişti tek kriteri ailesine takın olmasi yani

Daha doğuya gidecek gelecek sözüydu nisaniydi fikirler çok değişir bu arada. Cok sene var.Sevgilisiniz daha. Bunları düşünmek için erken.
Evet işte bende onu diyorum erken ama şimdiden böyle planlar yapıyo ya o zamanlar geldiğinde ben sana en başından söylemiştim muhabbeti yapar diye korkuyorum

borc bitse de eğer maddi konularda kendini kullandırmaya müsaitse bu işe hiç girme derim ben
Evet musait, sevgilim ona aileye destek olmak diyor yalnız. Bi ara bana yine evlenelim diye ısrar ediyodu bende çok borcun var bende çalışmıyorum çok zorlanirsin falan dedim sende bişeyler den fedakarlık edersin yeter ki kavuşalim şuanda durumum kötü sen yanımda ol yeter hepsinin üstesinden geliriz falan dedi bende ama ailene gelince hep var hep var onları 1 kere bile yok dediğini duymadım konu biz olunca niye yok diyosun dedim diye ayrılmıştı benden, paragöz muamelesi yaptı sen kimsin kizim benim param istediğim yere harcarim diye kızdı bana onlar benim ailem be yazıklar olsun asıl senim bunları dusunmen lazım ailemizden para mı kiskancaz ben sanada yok demedim ki şuanda idare et sıkıntı çekeriz dedim senin yaptığına bak dedi o kadar çok üstüme geldi ki utandım bi süre sonra öyle şeyler dedim diye Özür Diledim aslında kötü niyetle de dememiştim.

Anladım teşekkür ederim yorum için, doğru bana sorması lazım

keşke ayrıldığınızla kalsaymışsınız bide özür dilemişsin usagi usagi olalı böyle sindirme görmedi arkadaş

Canım fragman gayet net, tüm çıplaklığıyla gözlerinin önünde. Sen bu adamlada bu aileylede yapamazsın. Seni korucak savuncak bi yapısı bile yok, sana hep sende idare ediver, sende üstüne düşeni yapıver, sende fedakarlık yapıver ve daha neler neler....

Biliyorum demesi kolay ama iyi düşün. Korktuğun ne varsa çok haklısın

Benim param muhabbetine de girmiş sevgiliniz..

Simdiden kızar ayrılır diye korkuyorsunuz bisey demeye, niye dik durmuyorsunuz? Memlekette adam bitmedi. O size uysun bazi konularda da. Sindirmis sizi resmen. Ikiniz yaşayacaksak ortak karar alıcaz yok oyle senin istedigin yerde oturup yasamak, kabul etmiyorsan da sen yoluna ben yoluma diyin. Bi görsün kapının yolunu.

Zaten baya da problemli bi adam bu. 2 yılınıza kıymıyorsunuz da bundan sonraki 50 yılınıza kıyıyorsubuz rahat rahat.

İşte beni koruması gerekecek bi durum yokmuş neden böyle şeyler düşünüyosun diyo benim ailem ne yapacak sana kelebek yapma Allah aşkına nasıl böyle şeyler düşünüyosun diyo ama bana her zaman dediği birsey var ailesiyle anne olsun baba kız kardeş olsun aramda bi problem olursa araya girmezmis öyle diyo. Ben araya girmem oturturum sizi karşılıklı anlatirsiniz birbirinize derdinizi kocaman insanlarsiniz diyo

Bazen konu konuyu acıyor aklıma geldikçe benim param bile dedin sen bana diyorum da kelebek ağzımi açtırma istersen sen kendi dediklerini hatırla sen onları diyince konu buraya geliyo zaten hakettin diyo. Ona bişeyleri söylemeye korkuyorum evet çünkü ben ne kadar iyi niyetle de desem hep farklı anlıyo derdimi anlatamıyorum bi türlü hep suçlu oluyorum. Ona sorarsan da ben ona sucluluk psikolojisini yüklüyormusum şöylesin böylesin diye hep şikayet ediyormusum memnuniyetsizmisim

Hakettin mi??
Bu adam altından mi kelebek? Dünyada erkek mi bitti?

Sen de bi tuhafsın. Dik durucaksın ve o sana bağırdıkça sen de bagırıcaksn ya da çat diye kapatıcaksın telefonu. Karşında eğilip bükülmyceksin. Korkma üstelik. Nesindne korkuyosun? En fazla terkeder seni ki bu da senin kurtuluşn olur.

Kendinden ödün vermeden yaşa ilişkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…