Bu durumu yaşatan bir erkek sonradan gerçekten sevebilir mi?

Tabi ki hayır.boşta kalmış aramış..bu kadar basit..

kesinlikle hayır.Kız bulamamıştır ilgi bulamamıştır gelmiştir.Böyle bi adamdan hayır gelmez koşarak uzaklaşın arkadaşınız da uzaklaşsın yoksa tüm ayarlarıyla oynayıp sonra başka birini koluna takıp gider

Hayır, umut etmek güzeldir insanı canlı tutar ama umut ederken bile olma ihtimali olan şeyler umut edilir. Böyle imkansız şeyler değil. Öyle bir imkan olsa bile sizin türü git surdan demeniz lazım. Yani her türlü imkansız bit şey bu

Ben vazgeçtim zaten önceki açtığım konuda yaşadıklarımı anlatmıştım vazgeçtiğimi söylemiştim, arkadaşım da yaşayınca beni ilerde sever mi dedi benim de aklıma takıldı, sizlerin görüşlerini almak istedim

Tatlim sizin duygulari farkindalar her yazdığında konusuyosaniz ilginizi farkındadırlar ondan yokluyolar iste düşer mi diye cinsellik teklif eden adamın sonradan saf duygularla yaklascani sanmıyorum
Baştan farklı gözle baktığı için sevemez dimi

Ben vazgeçtim arkadaşım da soğudu zaten o da vazgeçer büyük ihtimal

ne evliliği
ilişki bile düşünülmez

Bizim zamanımızda buna rafta tutup arada bir yoklama deniliyordu, şimdiki gençler nasıl tabir ediyor bilmiyorum

Bizim kızların ortak sorunu bu işte. Beni sever mi, benimle evlenmek ister mi? Sizin görüşleriniz, duygularınız hiç mi önemli değil? Sizce evliliğe erkek mi karar vermeli? Sizler karar verme yetisinden yoksun musunuz? Bu kadar mı başkalarının isteklerine mahkumsunuz? Siz sevebilirsiniz, siz evlenmek için uygun bulabilirsiniz. Ya da bulmazsınız!

İlerde değişemezler dimi, bide ilerde sevemeyeceklerinin nedeni başta bu gözle baktıkları için mi?
Çok kesin cevaplar istiyorsunuz.
Adamın yüzde bilmem kaçlık değişme ihtimalini bekleyecek kadar işsiz değilsinizdir bence. Niye oturup hazırda bekleyin ki adamı?

Üye adınız tam size uygun olmuş valla

Çok kesin cevaplar istiyorsunuz.
Adamın yüzde bilmem kaçlık değişme ihtimalini bekleyecek kadar işsiz değilsinizdir bence. Niye oturup hazırda bekleyin ki adamı?

Üye adınız tam size uygun olmuş valla
Haklısınız ben vazgeçtim arkadaşım da vazgeçti şu anda, benim aklıma takıldı sizlere sormak istedim, beni sevmeyen birini beklemek boşa zaman kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…