Haklısınız başta benim düşüncem önemli, ben zaten vazgeçtim ama sizlerin düşüncesini merak ettim sadeceBizim kızların ortak sorunu bu işte. Beni sever mi, benimle evlenmek ister mi? Sizin görüşleriniz, duygularınız hiç mi önemli değil? Sizce evliliğe erkek mi karar vermeli? Sizler karar verme yetisinden yoksun musunuz? Bu kadar mı başkalarının isteklerine mahkumsunuz? Siz sevebilirsiniz, siz evlenmek için uygun bulabilirsiniz. Ya da bulmazsınız!
Benim anladığım baştan bu gözle baktıkları için sonradan sevemiyorlar galiba, ben zaten istemiyorum o kişiyi sadece aklıma takıldı sormak istedim sizlereHayir tabii ki.Acikca görülmüyor mu zaten?
HaklısınızO zaman böyle biri için zihninizi meşgul etmenin de bir anlamı yok boşverin gitsin düşünmeye bile değmez
Sevecek kisi sever zaten.Mis gibi yapmaz..Benim anladığım baştan bu gözle baktıkları için sonradan sevemiyorlar galiba, ben zaten istemiyorum o kişiyi sadece aklıma takıldı sormak istedim sizlere
Ama karşı taraf cinsellik istemediğini söylemiş. Neden geri döner ki öyleyse?Nahoş bir tabir evet ama fuckbuddy arıyorlar kendilerine. Temiz ve saf duygularla yaklaşmıyorlar. Böylelerinden uzak durun
Sevemez.Merhabalar, dün akşam kız arkadaşımla dertleştim ve onunda benim yaşadığım durum gibi flört ettiği biri varmış ve hiç sevgili olmamışlar, erkek ona hep ilgi göstermiş buluşmak istemiş sonrada başkalarıyla sevgili olup kızla görüşmeyi hep kesmiş ve arkadaş kalmak istemiş, ve sonradan yine ilgi gösterip kıza cinsellik istediğini söylemiş ve kız kabul etmemiş, arkadaşımla yaşadıklarım tamamen aynı ve dün akşam erkek arkadaşı aylar sonra ona durduk yerde mesaj atmış seni merak ettim diye, benimde aklıma takıldı kendimde aynı durumu yaşadığım için, sizce sevgili olmayıp ama sevgiliymiş gibi ilgi gösteren, sevdiğini de söylemeyen ama hareketlerine bakınca seviyormuş gibi hissedilen, başkalarıyla sevgili olup ayrılıp sonra da cinsellik isteyen ve reddedilip aylar sonra merak eden insan sizce sevebilir mi kızı ileride, evlilik düşünebilir mi? Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar şansını denemek içinAma karşı taraf cinsellik istemediğini söylemiş. Neden geri döner ki öyleyse?
Ne ot kafalıymış bu erkekler de. Gurursuz şeyler işte.Tekrar şansını denemek için
Akılları başka şeylere çalışıyor sadeceNe ot kafalıymış bu erkekler de. Gurursuz şeyler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?