Bu durumu yaşayan ya da bilgi sahibi olan cevap lütfen

apekmimek

MinikMucizemMisinSenBenİm
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.832
637
363
Merhaba herkese...Durumumu farklı konus başlıklarinda anlatmıştim ama durumlar degisti tekrar konu aćmak geregi duydum.

Durumumu şöyle òzetleyeyim..
Kan degerlerim sirayla 4.küsür,2 gün sonra 19 küsür ve 1 gün sonra 25 küsür çıkmısti...
2 gün sonra da kanamam baslamıştı.
Doktora gittim kan degerin 12 küsüre düşmüştü..
Kimyasal gebelik denildi..
2 gün sonra tekrar 12li bir değer çıktı.
1 hafta sonra yine bakalim dendi
Dün tekrar kan verdim ve degerim 45 çıktî.şok oldum.BU sefer de dış gebelik olabilir dendi.
Bu nasıl dış gebelik ama 8 gün kanamam oldu benim.Yarın yine degerime bakilacak..Bundan sonraki süreçte neler bekliyo beni bilmiyorum.
Çok şaşkınım üzgünüm...
Bilgisi olan yazsın lütfen...

Degerlerin dusus ve artis gostermis. Bende kimyasal gebelik yasadim. Bazen kanamam oldu bazen olmadi bazen lekelenme oldu. İnsAllah seninkide kimyasaldir

Degerlerin dusus ve artis gostermis. Bende kimyasal gebelik yasadim. Bazen kanamam oldu bazen olmadi bazen lekelenme oldu. İnsAllah seninkide kimyasaldir

İlk kimysal dendi zaten simdi de dış gebelik olabilir dendi iste.inş kimyasaldir Sağol...

İlk kimysal dendi zaten simdi de dış gebelik olabilir dendi iste.inş kimyasaldir Sağol...
Banada dis gebelik dediler.hatta kontrole gelirken hazirlikli gel dediler. Hazirlikli gittim deger dusmus tekrar kontrole gell dediler. Sonrada beta 6 oldu ve pihtili kanamayla gebelik sonlandi

Banada dis gebelik dediler.hatta kontrole gelirken hazirlikli gel dediler. Hazirlikli gittim deger dusmus tekrar kontrole gell dediler. Sonrada beta 6 oldu ve pihtili kanamayla gebelik sonlandi

25ten 12ye dustu simdi de 45olmus.yarin dusmus olsa bile 5in altina dusene kadar kan vermeye devam o zamn.
Doktora dis gebelikse ameliyt mi acagim dedim yok igne vurdurucam hcgyi sifirlayacagiz dedi...kafam iyice karisti..igneden sonra tekrar mi kanamam olacak yani

25ten 12ye dustu simdi de 45olmus.yarin dusmus olsa bile 5in altina dusene kadar kan vermeye devam o zamn.
Doktora dis gebelikse ameliyt mi acagim dedim yok igne vurdurucam hcgyi sifirlayacagiz dedi...kafam iyice karisti..igneden sonra tekrar mi kanamam olacak yani

Cnm bilmiyorum igneyi vurduktan sonra kanama oluyormu. Rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum 10 gun hastanelerde surundum kollarim morardi. Ben kimyasal oldugunu ogrenince uzuldum ama Rabbim sen verdin sen al dedim hep kurtaj olmamk icin. Cunku bana kimyasal dendi parca kalmis olabilir dendi dis gebelik dendi. Cok yiprandim ama Rabbime sukurler olsun ki atlattim o zamanlari insAllah sende atlatirsinn hayirlisiyla

İğneden sonra kanama oluyor ve hcg sıfırlanıyor canım..geçmiş olsun..

Bende dıs gebelik geciriyorum. Kan degerleri surekli düsüp artiyodu. Vajinal ultrasonla bakildi sag tüpte olusmus dis gebelik. Once kurtaj oldum.sonrasinda igne vurundum. Bugun 33.gun oldu.degerim 602 den 40 a dustu. Halen bekliyorum

Bende dıs gebelik geciriyorum. Kan degerleri surekli düsüp artiyodu. Vajinal ultrasonla bakildi sag tüpte olusmus dis gebelik. Once kurtaj oldum.sonrasinda igne vurundum. Bugun 33.gun oldu.degerim 602 den 40 a dustu. Halen bekliyorum
Geçmiş olsun canım..ben iki defa yaşadım . İnşallah tekrar yaşamak zorunda kalmayız.

Geçmiş olsun canım..ben iki defa yaşadım . İnşallah tekrar yaşamak zorunda kalmayız.
Insallah cnm sanada cok gecmis olsun. Cok yipratici bisey. Kollarimi hissetmiyorum kan vermekten. Ben 1 ay kadar gec kaldim. Once dusuk yapiyosun dediler.20gun kanamam bitmedi. Gittim dis gebelik dediler.tekrar ona ugrastik. 8agustostan beri hastanelerdeyim

Ben ilkinde dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyordum geç kaldım tüpümün birini kaybettim..ikincide erkenden yakaladık iğne ile sonlandırıldı..

Kızlar selam.
Benim de kan değerim 26-51-39-31 oldu ikişer gün arayla doktor kanaman başlayacak dedi ama hala bişey olmadı. Ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor neden kanamam başlamıyor

Kızlar selam.
Benim de kan değerim 26-51-39-31 oldu ikişer gün arayla doktor kanaman başlayacak dedi ama hala bişey olmadı. Ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor neden kanamam başlamıyor
Düşmeye devam ettikçe başlar canım..iki günde bir kan verip takip et..geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…