- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
Benimkisi sirayla 166.171.134.121. 540.602 cnmBir hafta oldu öğreneli. Ama değerim hiç 51den yukarıya cıkmadı yinede dış gebelik olma ihtimali var mı ?
Canım belli olmaz başlar. .benim değerim 958 e inince başladı kanamam ve bir ay kadar sürdü sayılır..Normalde 30larda olduğunda başlaması gerekiyo diye biliyorum ama benimkisi başlamıyor , başlamayı geçtim belirti bile yok .
çok endişeleniyorum . Sizin ki battan kaç gün sonra başladı peki ?Canım belli olmaz başlar. .benim değerim 958 e inince başladı kanamam ve bir ay kadar sürdü sayılır..
Bende kese görünmediği için değerin biraz yükselmesini bekledik. Tek tüpüm kaldığı için gün aşırı hem kan hem ultrason ile takip edildi..değer 1500 ün üstüne çıkınca kürtaj yapıldı ..ordada bulguya rastlanmadı..değer yükselmeye devam etti..bu defa iğne ile sonlandırıldı...6+5 de kürtaja alındım iki gün sonra iğneyi vurdular..4gün sonra düşüş izlenince lekeler başladı..iğneden sonra 15. Gün kanama başladı..çok endişeleniyorum . Sizin ki battan kaç gün sonra başladı peki ?
Anladım canım. Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasınBende kese görünmediği için değerin biraz yükselmesini bekledik. Tek tüpüm kaldığı için gün aşırı hem kan hem ultrason ile takip edildi..değer 1500 ün üstüne çıkınca kürtaj yapıldı ..ordada bulguya rastlanmadı..değer yükselmeye devam etti..bu defa iğne ile sonlandırıldı...6+5 de kürtaja alındım iki gün sonra iğneyi vurdular..4gün sonra düşüş izlenince lekeler başladı..iğneden sonra 15. Gün kanama başladı..
İğneden sonra kanama oluyor ve hcg sıfırlanıyor canım..geçmiş olsun..
Cnm bilmiyorum igneyi vurduktan sonra kanama oluyormu. Rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum 10 gun hastanelerde surundum kollarim morardi. Ben kimyasal oldugunu ogrenince uzuldum ama Rabbim sen verdin sen al dedim hep kurtaj olmamk icin. Cunku bana kimyasal dendi parca kalmis olabilir dendi dis gebelik dendi. Cok yiprandim ama Rabbime sukurler olsun ki atlattim o zamanlari insAllah sende atlatirsinn hayirlisiyla
İğneden sonra kanama oluyor ve hcg sıfırlanıyor canım..geçmiş olsun..
Değerin yüksek değil tatlım iğne ile düşer hatta inşallah kendi kendinede düşer..cerrahiye gerek kalacağını sanmam..benim ilkinde tüpde bebeğin kalp atışı izlendi iç kanama başlamak üzereydi geç kalınmıştı..doktorum sağolsun kapalı ameliyatla halletti..Înş bu işlemle kurtulurum da cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.sağolasın.teşekkür ederim.
Değerin yüksek değil tatlım iğne ile düşer hatta inşallah kendi kendinede düşer..cerrahiye gerek kalacağını sanmam..benim ilkinde tüpde bebeğin kalp atışı izlendi iç kanama başlamak üzereydi geç kalınmıştı..doktorum sağolsun kapalı ameliyatla halletti..
Değerin yüksek değil tatlım iğne ile düşer hatta inşallah kendi kendinede düşer..cerrahiye gerek kalacağını sanmam..benim ilkinde tüpde bebeğin kalp atışı izlendi iç kanama başlamak üzereydi geç kalınmıştı..doktorum sağolsun kapalı ameliyatla halletti..
Merhaba bende dış gebelik geçiriyorum iğne yapacak doktor ağrılı bi iğnemi yan etkisi ne oldu sizde ?Ben ilkinde dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyordum geç kaldım tüpümün birini kaybettim..ikincide erkenden yakaladık iğne ile sonlandırıldı..
Benim bildiğim iki günde bir iki karı artar..durup durup artan hiç duymadım canım..Merhaba kızlar bişey sorucam size beta hcg değeri durup durup sonradan artarmı yada yerleşmeden sonra hızla artmaya devammı eder?
Yan etkilerini hiiiiiç okuma derim..ben okudum çok korkmuştum...bir tane bile yan etki yaşamadım..iğne sadece vururlarken yakıyor ..vurdurduktan sonra hızla geçiyor..Merhaba bende dış gebelik geçiriyorum iğne yapacak doktor ağrılı bi iğnemi yan etkisi ne oldu sizde ?
Merhaba kızlar bişey sorucam size beta hcg değeri durup durup sonradan artarmı yada yerleşmeden sonra hızla artmaya devammı eder?
Bendede lekelenme olmuştu başlarda ..ama ilk dış gebelikte ne ağrı ne leke hiç birşey yoktu..Benim şaşirdiim nokta 8 gün boyunca kanamam oldu.Bu neyin kanamasiydi...simdi igne ile kanama olacak bi de.
Malesef okudumYan etkilerini hiiiiiç okuma derim..ben okudum çok korkmuştum...bir tane bile yan etki yaşamadım..iğne sadece vururlarken yakıyor ..vurdurduktan sonra hızla geçiyor..
Aynı durumdayım düşürdüm sandım ama tek bir canlılık hücreside dahi kalsa hormon çıkarıyomuş ipne yapacak inşallah düşer iğneden sonra bugün 122 çıktı daha önce 148-139 çıktı çok düzensizMerhaba herkese...Durumumu farklı konus başlıklarinda anlatmıştim ama durumlar degisti tekrar konu aćmak geregi duydum.
Durumumu şöyle òzetleyeyim..
Kan degerlerim sirayla 4.küsür,2 gün sonra 19 küsür ve 1 gün sonra 25 küsür çıkmısti...
2 gün sonra da kanamam baslamıştı.
Doktora gittim kan degerin 12 küsüre düşmüştü..
Kimyasal gebelik denildi..
2 gün sonra tekrar 12li bir değer çıktı.
1 hafta sonra yine bakalim dendi
Dün tekrar kan verdim ve degerim 45 çıktî.şok oldum.BU sefer de dış gebelik olabilir dendi.
Bu nasıl dış gebelik ama 8 gün kanamam oldu benim.Yarın yine degerime bakilacak..Bundan sonraki süreçte neler bekliyo beni bilmiyorum.
Çok şaşkınım üzgünüm...
Bilgisi olan yazsın lütfen...
Geçmiş olsun tatlım..dediğim gibi vurulurken canın yanacak ..bünyeden kaynaklanan birşey heralde bende mide bulantısı bile yapmadı..kendini şartlandırma yoksa bütün yan etkiler varmış gibi hissedersin..ben iğne curulduktan 10 dakika sonra kalktım yüzümü yıkadım yok birşeyim deyip dolaşmaya başladım hastanenin içinde..Malesef okudumkanamam oldu düşürdüm sandım ama beta hcg ısrarla biri iniyo bi çıkıuo sanırım dış gebelik iğne yapıcak kusma oluyo falan yazmışlar bakalım bikçaç saate vurulucam
İnşallah kolay olurGeçmiş olsun tatlım..dediğim gibi vurulurken canın yanacak ..bünyeden kaynaklanan birşey heralde bende mide bulantısı bile yapmadı..kendini şartlandırma yoksa bütün yan etkiler varmış gibi hissedersin..ben iğne curulduktan 10 dakika sonra kalktım yüzümü yıkadım yok birşeyim deyip dolaşmaya başladım hastanenin içinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?