Bu durumu yaşayan ya da bilgi sahibi olan cevap lütfen

çok endişeleniyorum . Sizin ki battan kaç gün sonra başladı peki ?
Bende kese görünmediği için değerin biraz yükselmesini bekledik. Tek tüpüm kaldığı için gün aşırı hem kan hem ultrason ile takip edildi..değer 1500 ün üstüne çıkınca kürtaj yapıldı ..ordada bulguya rastlanmadı..değer yükselmeye devam etti..bu defa iğne ile sonlandırıldı...6+5 de kürtaja alındım iki gün sonra iğneyi vurdular..4gün sonra düşüş izlenince lekeler başladı..iğneden sonra 15. Gün kanama başladı..

Anladım canım. Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın
Zor bi durum ama hepsi bizim için Rabbimin sınavı herşey elimizden dua etmkten başka bişey gelmiyor.

İğneden sonra kanama oluyor ve hcg sıfırlanıyor canım..geçmiş olsun..

Ćok geçmiş olsun sana da....inş ben de sorunsuz bir sekilde atlatirim...Bakalim yarin kać cikacak hcg....

Înş bu işlemle kurtulurum da cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.sağolasın.teşekkür ederim.
Değerin yüksek değil tatlım iğne ile düşer hatta inşallah kendi kendinede düşer..cerrahiye gerek kalacağını sanmam..benim ilkinde tüpde bebeğin kalp atışı izlendi iç kanama başlamak üzereydi geç kalınmıştı..doktorum sağolsun kapalı ameliyatla halletti..

Hadi inş diyelim o zamn.sana da coook gecmis olsun.sen daha sıkıntılı süreç geçirmişsin..Allah bir daha yaşatmasın inş.

Benim şaşirdiim nokta 8 gün boyunca kanamam oldu.Bu neyin kanamasiydi...simdi igne ile kanama olacak bi de.

Merhaba kızlar bişey sorucam size beta hcg değeri durup durup sonradan artarmı yada yerleşmeden sonra hızla artmaya devammı eder?

Merhaba bende dış gebelik geçiriyorum iğne yapacak doktor ağrılı bi iğnemi yan etkisi ne oldu sizde ?
Yan etkilerini hiiiiiç okuma derim..ben okudum çok korkmuştum...bir tane bile yan etki yaşamadım..iğne sadece vururlarken yakıyor ..vurdurduktan sonra hızla geçiyor..

Merhaba kızlar bişey sorucam size beta hcg değeri durup durup sonradan artarmı yada yerleşmeden sonra hızla artmaya devammı eder?

Merhaba...Yerleşme gerçekleştikten sonra 2 günde bir hcg degeri 2katı artar...2 günde bir düzenli bir sekilde bir önceki degerinden 2 katı artmasi lazim..Az az artiş olursa ya da cok fazla bir yükseliş varsa sorun olabilir.

Sen hamilelikte yolun yarisini gećmisin neden boyle bir soru sordun.Baskasi icin mi?

Yan etkilerini hiiiiiç okuma derim..ben okudum çok korkmuştum...bir tane bile yan etki yaşamadım..iğne sadece vururlarken yakıyor ..vurdurduktan sonra hızla geçiyor..
Malesef okudum kanamam oldu düşürdüm sandım ama beta hcg ısrarla biri iniyo bi çıkıuo sanırım dış gebelik iğne yapıcak kusma oluyo falan yazmışlar bakalım bikçaç saate vurulucam

Aynı durumdayım düşürdüm sandım ama tek bir canlılık hücreside dahi kalsa hormon çıkarıyomuş ipne yapacak inşallah düşer iğneden sonra bugün 122 çıktı daha önce 148-139 çıktı çok düzensiz

Malesef okudum kanamam oldu düşürdüm sandım ama beta hcg ısrarla biri iniyo bi çıkıuo sanırım dış gebelik iğne yapıcak kusma oluyo falan yazmışlar bakalım bikçaç saate vurulucam
Geçmiş olsun tatlım..dediğim gibi vurulurken canın yanacak ..bünyeden kaynaklanan birşey heralde bende mide bulantısı bile yapmadı..kendini şartlandırma yoksa bütün yan etkiler varmış gibi hissedersin..ben iğne curulduktan 10 dakika sonra kalktım yüzümü yıkadım yok birşeyim deyip dolaşmaya başladım hastanenin içinde..

İnşallah kolay olur düşüğemi üzülim dış gebelik onamı üzülim kan vermekten bıktım iğneden sonra bebeğin oldumu ne kadar korundun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…