Kanı aynı yerde mi verdin canım ?Bugün yine tahlil yaptirdim...2 gun onceki degerim 98.72idi. Bugün 155.1 cikti..Biliyordum hissediyordum ters giden bi seylerin olduğunu....
Deger artmiş ama iki katı değil...acilde yaptirdım testi...sonucu laboratuvardan aldim doktora gitmeden geldim eve...
Neler oluyo tam olarak bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum artik.kan vermekten bıktım artik...
EvetKanı aynı yerde mi verdin canım ?
Doktoruna neden göstermedin?Bugün yine tahlil yaptirdim...2 gun onceki degerim 98.72idi. Bugün 155.1 cikti..Biliyordum hissediyordum ters giden bi seylerin olduğunu....
Deger artmiş ama iki katı değil...acilde yaptirdım testi...sonucu laboratuvardan aldim doktora gitmeden geldim eve...
Neler oluyo tam olarak bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum artik.kan vermekten bıktım artik...
Acilde yaptırdım...c.ertesi ya bugün kadın dogumcu yok.p.ertesi de yok tatile çıktı.Baska doktora gitmrm lazim.bi de bu eklendi yanii..Doktoruna neden göstermedin?
İnş diyelim ama benim artik bir umudum kalmadı...p.ertesi gidicem yine baska bir doktora mecburen...artik ne olacaksa olsun.sağolunBaşka bir doktora gidin mutlaka inşallah iyi olur
Sizi çok iyi anlıyorum belirsizlik çok zor Allah hayırlısını versin inşallahİnş diyelim ama benim artik bir umudum kalmadı...p.ertesi gidicem yine baska bir doktora mecburen...artik ne olacaksa olsun.sağolun
Amin canm cümlemiz için aminnn..Sizi çok iyi anlıyorum belirsizlik çok zor Allah hayırlısını versin inşallah
Bugün yine tahlil yaptirdim...2 gun onceki degerim 98.72idi. Bugün 155.1 cikti..Biliyordum hissediyordum ters giden bi seylerin olduğunu....
Bir hafta oldu öğreneli. Ama değerim hiç 51den yukarıya cıkmadı yinede dış gebelik olma ihtimali var mı ?
Hcg degerim düsük oldugu icin igne ile hcg sıfırlanacak...ameliyat durumum yok şu anda benim.Ben dış gebelik geçirdim, çok basit bir laparoskopi ile aldılar bebeği ve sağ tüpü. Su anda tekrar hamileyim bu sefer doğru yerde :) , çok moral bozucu durumlar biliyorum , doktorunuzu iyi seçin sonraki gebelikler için bu tarz durumlardaki tedavi yöntemleri farklı sonuçlar doğurabiliyor.
Bana laparoskopi yapmasaydı içerleri temizleyemeyecekti ve tekrar dış gebelik yaşama riskim olacaktı.
Canım konu eski ama sonucunu merak ettimYarım saat önce kan verdim.1 saate sonuç cikacak...inş bugün her şey netleşecek.Yoruldum artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?