Bu durumu yaşayan ya da bilgi sahibi olan cevap lütfen

İğneyi haziranda oldum korunmayı yeni bıraktım..zaten 16 yıllık evliyim tüp bebek bile denedik olmamıştı..
İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bende birtanede kürtaj var şimdide dış gebelik doktorum kan oıhtılaşmasından şüpheleniyo test yaptırıcam

uffff ya inş iğneyle beraber sıfırlanir da uğraştirmaz...sen de inş kurtulursun erken zamanda.
Igneden sonra neler yasadin peki

İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bende birtanede kürtaj var şimdide dış gebelik doktorum kan oıhtılaşmasından şüpheleniyo test yaptırıcam
Yaptır canım ..benim bütün testlerim iyi..hatta laparoskopi ..histereskopi ve rahime çizik bile atıldı ama sonuç çıkmadı..doktorum dinlen olacak dedi en az 6ay dinlen dedi ve 6.ayında ilk defa hamile kalmıştım..dış gebelikti ama olsun sonuçta kalıyorsun artık dedi..

uffff ya inş iğneyle beraber sıfırlanir da uğraştirmaz...sen de inş kurtulursun erken zamanda.
Igneden sonra neler yasadin peki
Daha olmadım canım akşam 6 gibi olucam sende ihmal etme doktor takibinde ol mutlaka yapışabiliyomş oarçalar benimde tam olarak atamadım demekki

Ewet hamile kalabilmekte önemli kafaya takmamak gerek testlerin temiz olması çok iyi allah gönlüne göre versin ...

Kızlar 2 gün önceki değerin 48.6
Bugün 98.42 çıkmış.Netten baktım şimdi.1.30da doktora gitcem.Ayyy neler bekliyo beni acaba

Bendede lekelenme olmuştu başlarda ..ama ilk dış gebelikte ne ağrı ne leke hiç birşey yoktu..

Ayse merhaba....2 gün once 48.02 cikan degerim bugün 98.42 cikti...Doktor şaşirdi kaldi.degerin 70 80 arasi bi deger ciksaydi igne yaptirip hcgyi sıfırlayacaktik ama tam iki kati artmis şaka gibi dedi..
Normal gebelige dönebilir dedi. c.ertesi tekrar tahlil yaptir yine ikiye katlanirsa umut artar ama iki karti artmaz ya da düsüs olursa p.etesi yine tahlil yapariz duruma göre igne yapariz dedi.

Delirecegim ya.bi kimyasal dendi,sonra dış gebelik olabilir dendi simdi de toparlanmis normale donebilr dendi...

Önceki degerlerim 4,küsür,19k,bir gün sonra25k,2 gün sonra kanama basladi.kanamanin oldugu gün 12li sonuć,2 gün sonra tekrar 12li sonuc.bir hafta sonra 48 simdi 2 gün sonra bugün 98...

Ben hić umutlu degilim...kendimi iğneye hazirlamistim...bu çikmazdan kurtulacaktim ama daha da cikmazma girdim.

İnşallah sonu güzel olur ..ama dış gebelikte arada bir umut verip iki katı arttığı oluyor ama sonuç değişmiyor..

Değerin hep yükseliş şeklinde gitmemiş ama 25 küsürden sonra 12 küsürlü olan sonuç düşümdürücü sağlıklı gebelikte hiçbirzaman düşüş olmaz canım ben iğnegi vuruldum inşallah sıfırlanır sıfırlanmaz diye çok korkuyorum inşallah normal gebeliktir ama bemcexe fazla umutlanmamalısın benimde kanamam oldu parçalar geldi ama sonuç dış genelik teşhisi allah bir daha yaşatmasjn

İnşallah sonu güzel olur ..ama dış gebelikte arada bir umut verip iki katı arttığı oluyor ama sonuç değişmiyor..

Bilmiyorum ya kafam çok karıştı.Ben hiç ümitlenmiyorum zaten...Doktor oyle soyledi iste..ne az artmis ne de fazla artiş olmus tam iki katı cikti sonuç ya....Cok bilinmeyenli denklemin tam ortasibda kaldim...Zaman ne gösterir bilemem ama Allah hepimize hayirlisini nasip etsin..sagol canim...

Ben de umutlanmiyorum zaten....Ama çıkan değer şaka gibi işte...doktor degerde düşüş,az yükseliş ya da abartili bir yulseliş olsaydi kesin konusacaktim ama tam iki kati artmiş cok ilginç dedi...Kendini toparlamis olabilir dedi...2 gün sonraki değerimden belli olur her şey....cok sıkıldım bu durumdan artık...sagol canm

Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir inşallah toparlar.Benim de değerim artıyordu ama çok yavaştı doktor dış gebelik dedi kürtaj yapalım dedi sonra başka bir doktora gittim o da bekle dedi bir daha da kan falan vermedim bekledim şimdi çok şükür sağlıklı inşallah senin de öyle olur

Maşallah canm.Allah tamamına erdirsin inş.Senin degelerinde düşüp yükselme oldu mu?? Ben umutlu degilim aslinda 25e kadar artis iyiyidi.kanama basladiktan sonra iki sefer 12li değerler gördüm.sonrada 48li 98li degerler cikti iste...doktor dedi iste toparlamis olabilir diye ama icimdeki ses yok diyo...

Canım ben 48 saat arayla 3 defa test yaptırdım değerlerimde o 3 testte düşüp yükselme olmadı ama belki diğer günler olmuştur test yaptırmadığım için bilmiyorum ama benim keseyi falan görmüştü buna rağmen yalancı kese ya da dış gebelik dedi

İyi ki baska doktora gitmişsin...benim de sonum ins senin gibi sevindirici olur..yarin her şey belli olacak.Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…