İğneyi haziranda oldum korunmayı yeni bıraktım..zaten 16 yıllık evliyim tüp bebek bile denedik olmamıştı..İnşallah kolay olurdüşüğemi üzülim dış gebelik onamı üzülim kan vermekten bıktım iğneden sonra bebeğin oldumu ne kadar korundun ?
İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bende birtanede kürtaj var şimdide dış gebelik doktorum kan oıhtılaşmasından şüpheleniyo test yaptırıcamİğneyi haziranda oldum korunmayı yeni bıraktım..zaten 16 yıllık evliyim tüp bebek bile denedik olmamıştı..
Aynı durumdayım düşürdüm sandım ama tek bir canlılık hücreside dahi kalsa hormon çıkarıyomuş ipne yapacak inşallah düşer iğneden sonra bugün 122 çıktı daha önce 148-139 çıktı çok düzensiz
Yaptır canım ..benim bütün testlerim iyi..hatta laparoskopi ..histereskopi ve rahime çizik bile atıldı ama sonuç çıkmadı..doktorum dinlen olacak dedi en az 6ay dinlen dedi ve 6.ayında ilk defa hamile kalmıştım..dış gebelikti ama olsun sonuçta kalıyorsun artık dedi..İnşallah en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bende birtanede kürtaj var şimdide dış gebelik doktorum kan oıhtılaşmasından şüpheleniyo test yaptırıcam
Daha olmadım canım akşam 6 gibi olucam sende ihmal etme doktor takibinde ol mutlaka yapışabiliyomş oarçalar benimde tam olarak atamadım demekkiuffff ya inş iğneyle beraber sıfırlanir da uğraştirmaz...sen de inş kurtulursun erken zamanda.
Igneden sonra neler yasadin peki
Ewet hamile kalabilmekte önemli kafaya takmamak gerek testlerin temiz olması çok iyi allah gönlüne göre versin ...Yaptır canım ..benim bütün testlerim iyi..hatta laparoskopi ..histereskopi ve rahime çizik bile atıldı ama sonuç çıkmadı..doktorum dinlen olacak dedi en az 6ay dinlen dedi ve 6.ayında ilk defa hamile kalmıştım..dış gebelikti ama olsun sonuçta kalıyorsun artık dedi..
Amin canım herkese nasip etsin inşallah ..Ewet hamile kalabilmekte önemli kafaya takmamak gerek testlerin temiz olması çok iyi allah gönlüne göre versin ...
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla tutunmuştur dış gebelik değildir mutlaka yaz buraya sonucuKızlar 2 gün önceki değerin 48.6
Bugün 98.42 çıkmış.Netten baktım şimdi.1.30da doktora gitcem.Ayyy neler bekliyo beni acaba
Bendede lekelenme olmuştu başlarda ..ama ilk dış gebelikte ne ağrı ne leke hiç birşey yoktu..
Durumumu özetledim...Saģol güzel dileklerin için...hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla tutunmuştur dış gebelik değildir mutlaka yaz buraya sonucu
İnşallah sonu güzel olur ..ama dış gebelikte arada bir umut verip iki katı arttığı oluyor ama sonuç değişmiyor..Ayse merhaba....2 gün once 48.02 cikan degerim bugün 98.42 cikti...Doktor şaşirdi kaldi.degerin 70 80 arasi bi deger ciksaydi igne yaptirip hcgyi sıfırlayacaktik ama tam iki kati artmis şaka gibi dedi..
Normal gebelige dönebilir dedi. c.ertesi tekrar tahlil yaptir yine ikiye katlanirsa umut artar ama iki karti artmaz ya da düsüs olursa p.etesi yine tahlil yapariz duruma göre igne yapariz dedi.
Delirecegim ya.bi kimyasal dendi,sonra dış gebelik olabilir dendi simdi de toparlanmis normale donebilr dendi...
Önceki degerlerim 4,küsür,19k,bir gün sonra25k,2 gün sonra kanama basladi.kanamanin oldugu gün 12li sonuć,2 gün sonra tekrar 12li sonuc.bir hafta sonra 48 simdi 2 gün sonra bugün 98...
Ben hić umutlu degilim...kendimi iğneye hazirlamistim...bu çikmazdan kurtulacaktim ama daha da cikmazma girdim.
Değerin hep yükseliş şeklinde gitmemiş ama 25 küsürden sonra 12 küsürlü olan sonuç düşümdürücü sağlıklı gebelikte hiçbirzaman düşüş olmaz canımAyse merhaba....2 gün once 48.02 cikan degerim bugün 98.42 cikti...Doktor şaşirdi kaldi.degerin 70 80 arasi bi deger ciksaydi igne yaptirip hcgyi sıfırlayacaktik ama tam iki kati artmis şaka gibi dedi..
Normal gebelige dönebilir dedi. c.ertesi tekrar tahlil yaptir yine ikiye katlanirsa umut artar ama iki karti artmaz ya da düsüs olursa p.etesi yine tahlil yapariz duruma göre igne yapariz dedi.
Delirecegim ya.bi kimyasal dendi,sonra dış gebelik olabilir dendi simdi de toparlanmis normale donebilr dendi...
Önceki degerlerim 4,küsür,19k,bir gün sonra25k,2 gün sonra kanama basladi.kanamanin oldugu gün 12li sonuć,2 gün sonra tekrar 12li sonuc.bir hafta sonra 48 simdi 2 gün sonra bugün 98...
Ben hić umutlu degilim...kendimi iğneye hazirlamistim...bu çikmazdan kurtulacaktim ama daha da cikmazma girdim.
İnşallah sonu güzel olur ..ama dış gebelikte arada bir umut verip iki katı arttığı oluyor ama sonuç değişmiyor..
Değerin hep yükseliş şeklinde gitmemiş ama 25 küsürden sonra 12 küsürlü olan sonuç düşümdürücü sağlıklı gebelikte hiçbirzaman düşüş olmaz canımben iğnegi vuruldum inşallah sıfırlanır sıfırlanmaz diye çok korkuyorum inşallah normal gebeliktir ama bemcexe fazla umutlanmamalısın benimde kanamam oldu parçalar geldi ama sonuç dış genelik teşhisi allah bir daha yaşatmasjn
Canım ben 48 saat arayla 3 defa test yaptırdım değerlerimde o 3 testte düşüp yükselme olmadı ama belki diğer günler olmuştur test yaptırmadığım için bilmiyorum ama benim keseyi falan görmüştü buna rağmen yalancı kese ya da dış gebelik dediMaşallah canm.Allah tamamına erdirsin inş.Senin degelerinde düşüp yükselme oldu mu?? Ben umutlu degilim aslinda 25e kadar artis iyiyidi.kanama basladiktan sonra iki sefer 12li değerler gördüm.sonrada 48li 98li degerler cikti iste...doktor dedi iste toparlamis olabilir diye ama icimdeki ses yok diyo...
Canım ben 48 saat arayla 3 defa test yaptırdım değerlerimde o 3 testte düşüp yükselme olmadı ama belki diğer günler olmuştur test yaptırmadığım için bilmiyorum ama benim keseyi falan görmüştü buna rağmen yalancı kese ya da dış gebelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?