Bu durumu yorumlar misiniz?

Devam edilmiş tabi birkaç saat daha
Dağılma filan yok
Sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiş demek ki kimse. Yoksa ortamın buz kesip dağılmaları gerekirdi. Birisi boş boğazlık etmiş. Diğerleri de sallamamış. Ama sonrasında muhabbeti olmuş belli ki sizin olmadığınız bir ortamda size geldiğine göre.

Siz yorumlayın?
X değilseniz, x’in eşi değilseniz, x’i seçerdim diyen patavatsızda değilseniz siz kimsiniz bu hikayede. Kuzeniniz içinmi açtınız konuyu

x i isterim diyen adamın sevgilisi bence.
hatta lafı taşıyanda güya ortamı yumuşatan o kadın.
o kadınla konu sahibesi dışında mevzuya takılan başka kimsede yok.

Yahu ben mi anlamadım. X kişisi koca kişisi yerine yanıt verip karısının adını söylüyor. Ne var bunda? Yani Aliyle Ayşe karı koca X de Ali ne ister denince Ayşe diyor. Normal espri işte

saçma sapan bir espri de yapmış olabilir,
bir cümleden yasak aşk hikayesi yazmak biraz art niyetli geldi bana.
bu yorumun altını dolduracak başka hikayeler yoksa kötü espriden ötesi değil

Yahu ben mi anlamadım. X kişisi koca kişisi yerine yanıt verip karısının adını söylüyor. Ne var bunda? Yani Aliyle Ayşe karı koca X de Ali ne ister denince Ayşe diyor. Normal espri işte
Aynı şekilde yorumladım. Ya biz çok safız yada millet fitne fücur

Evli adam adına söylediği; evli adamın kendi karısı ise sorun yok. Değilse başka davranışlarla bakmak gerek. Birinin adına cümle tamamlarız bazen.

bende böyle düşünüyorum. çokta üstünde durulacak bir şey gibi gelmedi
alkol alınmış, dilekler konuşulmuş densizin biri de "karısını diler, ne dileyecek başka" gibi ortaya bir şey atmış. diğeri de "aman evliler zaten ne dileyecek karısını" demeye getirmiş. konu da bitmiş. düşünülerek söylenmiş bir şey olduğunu düşünmedim.

Alkol duyarı yemek istemiyorum ..Bakin her şekil sağlığa zararlı .

Ya işte 10 yıllık arkadaş neredeyse ve hepsi düzgün insanlar
Neye göre kime göre düzgün?
Ama diyaloğa bakılınca O kadar da düzgün değillermiş.
İnsanların alkol alınca saçmaladıkları söylenir, aksine; alkol etkisinde, kontrollü davranamadıkları için gerçek duygu ve düşüncelerini ortaya döküyorlar.
Bugün istiyorum diye dökülen, yarın işi bir tık ileriye taşır.
siz de hala düzgün insanlar demeye devam edersiniz.

Alkollu, on yillik arkadasli ortamda da bos bos konusamayacaksak ne zaman konusucaz.

bos bos konusulmus denmis de

hic sevmem boyle her kelimemden manalar cikaran insanlari, insan her seyi dusunerek mi konusacak hem de o ortamda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…