Devam edilmiş tabi birkaç saat dahaOnlar zaten evli cümlesinden sonra her şey olduğu gibi devam etti mi dağıldınız mı?
Sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiş demek ki kimse. Yoksa ortamın buz kesip dağılmaları gerekirdi. Birisi boş boğazlık etmiş. Diğerleri de sallamamış. Ama sonrasında muhabbeti olmuş belli ki sizin olmadığınız bir ortamda size geldiğine göre.Devam edilmiş tabi birkaç saat daha
Dağılma filan yok
Siz yorumlayın?
X değilseniz, x’in eşi değilseniz, x’i seçerdim diyen patavatsızda değilseniz siz kimsiniz bu hikayede. Kuzeniniz içinmi açtınız konuyu
Aynı şekilde yorumladım. Ya biz çok safız yada millet fitne fücurYahu ben mi anlamadım. X kişisi koca kişisi yerine yanıt verip karısının adını söylüyor. Ne var bunda? Yani Aliyle Ayşe karı koca X de Ali ne ister denince Ayşe diyor. Normal espri işte
Ay ben sempatik bile buldum hahaAynı şekilde yorumladım. Ya biz çok safız yada millet fitne fücur
Evli adam adına söylediği; evli adamın kendi karısı ise sorun yok. Değilse başka davranışlarla bakmak gerek. Birinin adına cümle tamamlarız bazen.Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
bende böyle düşünüyorum. çokta üstünde durulacak bir şey gibi gelmediKan çıkacak ne var hiç anlamadim...evli adam dilek tutarken, bekar arkadaşı adamın karısını kastederek x'i istiyorum...diyor yani dileği tahmin ediyor.
Densiz boş bir lakırtı en fazla.
Yani entrikalı bi hikaye çıkarmak için çok zorlamak lazım.
Daha önceden tanışıyorlar miX in kocası ile o bekar kişi yakın arkadaş.kadinin esinin arkadaşı oluyor yani o kişi sadece.
Alkol duyarı yemek istemiyorum ..Bakin her şekil sağlığa zararlı .Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Neye göre kime göre düzgün?Ya işte 10 yıllık arkadaş neredeyse ve hepsi düzgün insanlar
Açıkçası bilemedim Kova hanım çok değişik geldi bana ..Iyi de ortaya atlamış arkadaşının adına konuşmuş...
Evet kesinlikle gormedimSiz de geyik muhabbeti olarak gormediniz dimi,doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?