++++++++ aynen.Valla adamın gözü var bence dilek milek bahane söylemiş
Aynen alkol cesareti++++++++ aynen.
Alkollüyken de iyi cesaret gelmis
X siz degilseniz boş verin gitsinX ben değilim, olsam sanırım orda kan çıkardı.
Öyle çıkmış demek ki alkollü ortam neticede...ben kötü hissetmedim dediğim gibi,eğer baska falsosu yoksa x kişisi ile ilgili üstünde bile durmazdım altında bisey de aramazdimHani tahmin ederken “ x’i istiyor” falan diyebilir ama x i istiyorum biraz abes olmamıs mı?
Beni zaten biliyosun rahatım bu tür ortamlarda bu diyalog hicbisey yani nelerine denk geldim. Adam begenmis bide ses tonuyla da bunu dilegin tahmin altına sıgınarak vermis gibi hissettim. Eğlenceli olsa biri atlayıp onlar evli zaten demezdi diye düsündüm. Fesatlıgım tuttu gece gece yavÖyle çıkmış demek ki alkollü ortam neticede...ben kötü hissetmedim dediğim gibi,eğer baska falsosu yoksa x kişisi ile ilgili üstünde bile durmazdım altında bisey de aramazdim
Yok kız ortamda değildik neticede bize anlatılan bu...ortami bağı bilmiyoruz ki ama benim onca yillik arkadaşımla öyle bir muhabbetti kaldırırdık gayetBeni zaten biliyosun rahatım bu tür ortamlarda bu diyalog hicbisey yani nelerine denk geldim. Adam begenmis bide ses tonuyla da bunu dilegin tahmin altına sıgınarak vermis gibi hissettim. Eğlenceli olsa biri atlayıp onlar evli zaten demezdi diye düsündüm. Fesatlıgım tuttu gece gece yav
Bence de yani. Sonuçta onlar zaten evli diyen kadin da bu elemanın kac yıllık arkadaşı.gulup geçebilirdiBeni zaten biliyosun rahatım bu tür ortamlarda bu diyalog hicbisey yani nelerine denk geldim. Adam begenmis bide ses tonuyla da bunu dilegin tahmin altına sıgınarak vermis gibi hissettim. Eğlenceli olsa biri atlayıp onlar evli zaten demezdi diye düsündüm. Fesatlıgım tuttu gece gece yav
Yahu herşeyi geçtim adamın zaten 5,6 yıllık evli olduğu karısını dilemesi ne alakaHani tahmin ederken “ x’i istiyor” falan diyebilir ama x i istiyorum biraz abes olmamıs mı?
Ee herhalde istese elinin altındaYahu herşeyi geçtim adamın zaten 5,6 yıllık evli olduğu karısını dilemesi ne alaka
Bende böyle anladım...Hiçbir anlam cikmaz bence...boş bir konuşma. Yani bekar adam evli arkadasinin dileğini tahmin ediyor karısını söylüyor...Ne var ki bunda. Boş goygoy muhabbeti.
Evli bir bayanı ister tek olsun ister eşi olsun bunun şakası olmaz üstelik eşinin yanında bence uzak durun böyle bir ortamdan arkadaşın dilegini arkadaşı söylesinHerkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Siz yorumlayın?Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Size katılıyorum. 10 yıllık arkadaşını tanıdığı için onun vereceği cevabı onun ağzından söylemiştir. Çünkü art niyetli bir konuşma olsa hem arkadaşı hem eşi tepki verirdi.iyide bekar olan zaten evli olanın dileğini söylemiş ne var bunda. kendi dilek sırasında x i istiyorum demiş gibi bir havaya bürünmenin anlamı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?