X ben değilim, olsam sanırım orda kan çıkardı.ortamdaki densiz bekarin cinsiyeti erkekse ve siz de bi suphe uzerine konu actiysaniz densiz bekar, evli x' i arzuluyor gibi yorumladim.
x siz misiniz?
Evet erkek tabiortamdaki densiz bekarin cinsiyeti erkekse ve siz de bi suphe uzerine konu actiysaniz densiz bekar, evli x' i arzuluyor gibi yorumladim.
x siz misiniz?
yani bosbogaz bi zevzek de olabilir o kisi, herkes cok samimi ve lackaysa haha diyip gulunup gecilecek de bi durum olabilir, tamamen kisilerin iletisim ve iliskilerine bagli.Evet erkek tabi
Adam tepki vermemiş o anAdamın cevap ve tepkisi ne? Şu haliyle pek onemsenecek bir durum gibi gelmedi. Bazen bazıları laf olsun torba dolsun hesabı konuşur. Bazen ilgi çekmek için bazen saçmalar vs..
Ya işte 10 yıllık arkadaş neredeyse ve hepsi düzgün insanlarSwinger partisi falan mı bu
başka türlü arkadaş ortamında başka bir erkeğe senin karını istiremm onda gözüm var nasıl denir bilemedim?? Karısı beğenilen arkadaş da ayrıca g.vat sanırım normal bir erkek olsa o adamın ağzını yüzünü kırardı
Cerry cim ortam normal alkol muhabbet ortamı onda sıkıntı yok.Swinger partisi falan mı bu
başka türlü arkadaş ortamında başka bir erkeğe senin karını istiremm onda gözüm var nasıl denir bilemedim?? Karısı beğenilen arkadaş da ayrıca g.vat sanırım normal bir erkek olsa o adamın ağzını yüzünü kırardı
Siz de geyik muhabbeti olarak gormediniz dimi,doğru mu anladımYa boş mu muhabbet bence gayet olay çıkacak muhabbet ne alaka ya
Yaş ortalamasını bilhassa belirttim O yüzden.Yaş ortalamasi 15-17 derdim siz soylemeseniz kızmayın ama ortam çok ergence geldi . İşsiz muhabbetler olmuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?