Bu durumu yorumlar misiniz?

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.

Adamın cevap ve tepkisi ne? Şu haliyle pek onemsenecek bir durum gibi gelmedi. Bazen bazıları laf olsun torba dolsun hesabı konuşur. Bazen ilgi çekmek için bazen saçmalar vs..

Sanki x isimli bayanı kendisi dilek tutuyor veya nerede ne konuşacağını bilmeyen bir tip

Adamın cevap ve tepkisi ne? Şu haliyle pek onemsenecek bir durum gibi gelmedi. Bazen bazıları laf olsun torba dolsun hesabı konuşur. Bazen ilgi çekmek için bazen saçmalar vs..
Adam tepki vermemiş o an
Sanırım alkolden o da tutuklasti o an.
Işte diğer bayan arkadaş geçiştirmek adına onlar zaten evlendi artık demiş.

Ya işte 10 yıllık arkadaş neredeyse ve hepsi düzgün insanlar

Cerry cim ortam normal alkol muhabbet ortamı onda sıkıntı yok.
Işte adam bunu mu demek istiyor diye açtım zaten konuyu

Yaş ortalamasi 15-17 derdim siz soylemeseniz kızmayın ama ortam çok ergence geldi . İşsiz muhabbetler olmuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…