Bu olayı kim geyik muhabbeti olarak görebilir ki birinin karısını istediğini söylemiş adam kan çıkar normaldeSiz de geyik muhabbeti olarak gormediniz dimi,doğru mu anladım
Bilinçaltı diyosunuzalkolun etkisiyle on beyinin kontrolu azalmis ve amydaladan arzular ortama coskuyla akmaya baslamis :))
Iyi de ortaya atlamış arkadaşının adına konuşmuş...Bu olayı kim geyik muhabbeti olarak görebilir ki birinin karısını istediğini söylemiş adam kan çıkar normalde
Eğer o x kişi ben değilsem bana ne derim. X olan kişi ve onun eşi düşünsünHerkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Kova adamın adına konusmus konusmasına da isin icine gizem karısıyo bu durumda. Mesela evlilermis onlar. “Neden isteyim” diye bi dilekte bulunsun ki adam? İstese zaten elinin altında.Iyi de ortaya atlamış arkadaşının adına konuşmuş...
X ile o bekar arkadaşın durumu konumu ne ?Herkese merhaba.
Size bir diyalog aktarmak istiyorum yorum almak icin.
Bir ortam düşünün bir arkadaş evinde. Evli çiftler de var , bekar kadin ve erkekler de.
Kişiler çok yakın arkadaş belki 8,10 yıllık.
Alkol de var ortamda.
Işte muhabbet edilirken dilek tutma konusu açılıyor.herkee bir dilek tutsun gibi.sira evli çiftlerden birine geliyor.adam tam dileğini söyleyecekken, ortamdaki bekar arkadaşlardan biri onun adına yani dileğini söyleyecek olan evli adam adına; adamın karısının adı X olsun mesela, " X' i istiyorum " diyor pat diye.
Ortamdaki başka bir bayan arkadaş da durumu toparlamak icin " onlar zaten evlenmiş artık diyor "
Bu duruma yorumunuz ne olur
Yae ortalaması 35 ,40.
Lütfen kızmayın da bu nedir ayol csi bağcılar gibi.Kova adamın adına konusmus konusmasına da isin icine gizem karısıyo bu durumda. Mesela evlilermis onlar. “Neden isteyim” diye bi dilekte bulunsun ki adam? İstese zaten elinin altında.
Adam ortaya atlayarak güya arkadasının adına konusarak “ x istiyorum” demis. Yani bu durumda alkollü bi adamın bilinçaltı devreye giriyor zamanında beğenmis hoslanmıs arzulamıs bile olabilir bunuda böyle bi ortamda söyleme gereği duymus olabilir
X in kocası ile o bekar kişi yakın arkadaş.kadinin esinin arkadaşı oluyor yani o kişi sadece.X ile o bekar arkadaşın durumu konumu ne ?
Yok ya o kadar kötü bakamiycam bu duruma muhtemelen espri niyetine belli ki arkadaş karısını cok seviyodur diye tiye almaya çalışmıştır...boş ortam boş muhabbet en unutulmaz ve tatli ortam olarak hatırada kalırKova adamın adına konusmus konusmasına da isin icine gizem karısıyo bu durumda. Mesela evlilermis onlar. “Neden isteyim” diye bi dilekte bulunsun ki adam? İstese zaten elinin altında.
Adam ortaya atlayarak güya arkadasının adına konusarak “ x istiyorum” demis. Yani bu durumda alkollü bi adamın bilinçaltı devreye giriyor zamanında beğenmis hoslanmıs arzulamıs bile olabilir bunuda böyle bi ortamda söyleme gereği duymus olabilir
Dileği tahmin ederken kurulacak cümle bellidir diyemedim de lütfen kızmayın nedir bu düzlük saflıkLütfen kızmayın da bu nedir ayol csi bağcılar gibi.
Hani tahmin ederken “ x’i istiyor” falan diyebilir ama x i istiyorum biraz abes olmamıs mı?Yok ya o kadar kötü bakamiycam bu duruma muhtemelen espri niyetine belli ki arkadaş karısını cok seviyodur diye tiye almaya çalışmıştır...boş ortam boş muhabbet en unutulmaz ve tatli ortam olarak hatırada kalır
Cerry cim ortam normal alkol muhabbet ortamı onda sıkıntı yok.
Işte adam bunu mu demek istiyor diye açtım zaten konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?