Bu durumudan kendimi nasıl kurtarabilirim beni gerçekten anlayabilen arkadaşlardan...

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
iyi akşamlar kızçelerim herkeze öncelikle nasıl anlatacağım bilemiyorum. :26:
beni gerçekten anlıyabilenler yorum yapsın lütfen bu durumu yaşayanlar veya çevresinde yaşayıp da nasıl oldugunu gözlemleyenler.
Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım 22 . bir yıl 2 aydır beraberiz. gecen sene tanımıştım onu görmüştüm. o yokken cok mutsuzdum. umutsuzdum neden bende sevilmiyorum diye ah eder dururdum. ve ben çok zor seven karşımda ki kişinin de çok ama çok zor olmasını tercih eden biriyim.
sonra sevgili olduk bu günlere geldk ilk başlarda çok güzeldi herşey. ben ilişki nasıl yaşanır bilmezken kendimi ilişkinin aşkın heycanın tutkunun içinde bulmuştum. kaybetmekten her saniye korkar mı bir insan her saniye kalbi güm güm atarmı eli ayagı titrermi.. hiç abartmıyorum gerçekten öyleydim.. içim giderdi telefonla aradığında heycandan konuşmazdım.
gel zaman git zaman tanıdıkca birbirimizi iyice alıştık o tatlı heycanların yerini durgunluk aldı sevgiye dönüştü yavaş yavaş.
ben ise en büyük hatam galiba artık onu kaybetmekten korkma duygumu kaybetmem oldu artık rahattım. kaybetmekten korkmuyordum bilmiyorum ya korkmuyordum. istediğim gibi kavga çıkarır vs oldum. ama biliyorum ki. kaybetetmekten biraz dahi korksam bu durumu yaşıyor olmazdım şu an. eminim ama bu duyguyu nasıl yaşarım ?
2 .2 bucuk aydır bu durumdayım. Herşeyden sıkılmış gibi. kötü günler yaşadım ( annemin hastalığı dedemin ameliyatı teyzemin bebeginin ölmesi.. arkadaşlarımın dağılması ) bunlar beni çok yıprattı . aslında bir tek erke arkadaşıma karşı böyle değilim
anneme babama akrabalarıma karşı da.
bu durumdan kurtulmak istiyorum aşkımı sevgimi doya doya yaşamak istiyorum bir kaç arkadaşım bu durumu yaşamış ama sonradan düzeldiklerini söylediler ben neden düzelemiyorum.
sürekli kendimi sorguluyorum içten içe o kadar düşünceliyim ki dün elimi dogradım mutfakta resmen. beni didikleyen düşüncelerim susmuyor.

pazar günü buluştuk yemek yedik sinemaya gittik herşey çok güzeldi çok biran gözlerim doldu kendimden utandım..
nasıl olur da böyle düşünürüm diye yanında iken hiç bu düşünceler gelmiyor aklıma ona doya doya sarıldım.. seni seviyorum diye bagırmak haykırmak geldi içimden nasılda sevinçliydim kurtuldum sandım ama bu haldeyim yine.
ben duygularımı heycanımı sevgimi geri istiyorum. geçti sanıp da bu durumda olmak istemiyorum.
yaşadıklarım mı beni böyle yaptı bilmiyorum
aramız da çok iyi üstelik çok güzel herşey. anlatabildim mi bilmiyorum ama gerçekten yardıma ihtiyacım var

Son düzenleme:
benimde üç senelik bir ilişkim var bende bazen böle psikolojilere gırebılıyorum ama ıkı üç güne geçıyor benım kı senın ki uzun sürmüş bence bu konuyu kafana takmamaya çalış düşünme yani akışına bırak biraz hatta kitap falan okuyabılırsın kafayı çok güzel dağıtıyor :)

cevabin için öncelikle çok teşekkür ederim canımmm
ne güzel senin ki 2 3 güne geçiyormuş.. senin adına sevindim evet benim ki uzun sürdü kafamı dağıtacak bir çok şey yapıyorum genellikle gün içinde bile fakat olmuyor..

sürekli heycanlı olamazsın ki benim 4 yıllık bi ilşkim vardı dediğin gibi beni aradığında heycandan konuşamazdım ama şimdiki sevgilimle 1 yıldır beraberiz eski sevgilimle yaşadığım heyecanın zerresini yaşamıyorum. bu heycan olayı kişiye göre değişiyor

ama benim derdim heyecan değil keşke anlayarak yorum yapsaydınız

Şu an bu konuyu açıp bunları yazman bile onu kaybetmekten korktuğunu gösteriyo bence..
O kadar masum geldi ki yazdıkların.
Onu sevmesen kaybetmekten korkmasan bunun telaşını sıkıntısını yaşamazsın ki..
Sadece yaşadığın kötü şeyler seni etkilemiş ve sende biraz kuruntu haline getirmişsin bana kalırsa..
Her insan bir değil. Kimi gamsız olur 1-2 gün sonra döner eskiye. Kimininse içine yer eder uzun süre..
Belli seviyosun karşında ki adamı. Onu seviyosan atlatırsın bu durumu da düşünmemeye çalış sadece..

çok haklsın kızçemm.. ama dediğim gibi bir şeylerin beni kendime getirmesi lazım gelmeliyim kendimie bu durum bana çok agır geliyor bazen dayanamıyorum
2 aydır böyleyim nasıl atlatabilirim bilimyorum be kızçem..
pazar günü nasıl da mutluydum oysa birde şimdiki halime bakıyorum ben çok mu bir şey istiyorum çok mu ..

seni bi terketse bi iki ay da yüzüne bakmayıp başkalarıyla gezse tozsa hiçbişeyciğin kalmaz :)

itici gelebilir ama doğru.şımarıklık etme, seni terketmeyen değerini bilip seven bi adama karşı böyle hissetme.

sevgi artık çoookk zor bulunuyor..

Bende şuan seninle az çok aynı şeyleri düşünüyorum. İşsizim maddi sıkıntılarım var aile içerisinde büyük huzursuzluklarımız var. Üstelik sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz. İşi nedeniyle ayda bir kez anca görüşebiliyoruz.. Bu olumsuzluklar o kadar büyüdü ki içimde. Günde zaten toplasan 1 saat anca konuşuyoruz. Onda da tartışma çıkarıcak bişey buluyorum Yanımda olsa ağzımı bile açmayacağım saçma sapan şeylere kızar gürler oldum.
Her gece telefonu kapatınca kızıyorum kendime. Böyle yapma diyorum. Akşama kadar yoruluyo bizim için çalışıyo. Uykusuz kalıp seninle konuşuyo. Canını sıkma onun diyorum. Ama sabah kalkıyorum. Sanki ruhum çekilmiş.. Boş hiç bişeyden zevk almayan bi insan oluyorum.O kadar üzülüyorum ki onu böyle üzdüğüm için. Huzursuzluk çıkardığım için..
Böyleyim hep..
Ama bi gelsin yanıma o kadar huzurulu oluyorum ki. Tarif edemem bu duyguyu. Köpek gibi de pişman oluyorum bir yandan niye hep böyle değilim diye. Çünkü o hep benim yanımda uzak olsa bile benimle o diyorum..
Ama olmuyo işte Ve ben yaklaşık 4-5 aydır böyleyim. Düzelmem için bişeylerin düzelmesi yolunda gitmesi lazım ama gitmiyo.. Artık dayanamadım paylaştım nişanlımla bu duygumu. İnan ki çok rahatladım. Şimdi beraber gün sayıyoruz kavuşmamız ve her daim huzurlu olmamız için.

Ben nişanlımı sevdiğime eminim. Bu yüzden geçicek bu da. Belki yarın belki 7 ay sonra ama geçicek. Verdiğim sınavlardan biri sadece.

Belli ki sende çok seviyosun. Eminsin sevdiğinden. Geçer o zaman dert etme. Paylaş sevdiğinle hatta hissettiklerini. Anlayışlı bi adamsa rahatlatır seni..

çok haklsın biliyormsun kızçemm bende bunu diyorum kendme diyorum anlatmaya çalışıyorum
ben istermiyim böyle olsun kurtulmayı çok istiyorum ama geçmiyor ki geçmiyor
geçiyor bi ara sonra geri geliyor bazen o anda sadece beynimi bir yerlere vurmak parçalamak istiyorummm

biran beni anlatıyorsun sandım biliyormusunn kızçemm .
bende kavga cıkartıyorum yerden yere vuruyorum .. sonra öyle pişman oluyorum üzülüyorum içime batıyor ki .
ama sabah kalkıyorum sanki bunlar için üzülen ben değilim içim cekilmiş ruhum cekilmiş kötü bir insan olmuşum yine düşüncesiz
sevdiklerini kıran üzen .. bunu kendime anlatamıyorumm ya daha dün akşam pişman oldun sabah derdine ne oldu diyorum kendi kendime
bende paylaştım ama olmadı .. herşey çok kötü gidiyor her şey içim çok daralıyor ..
onu üzdüğümü bile bile yapıyorum sevgimi aşkımı delice yaşamak varken bu duygulara kapıldım bazen öylece gitmek istiyorum .. boşluğa yalnızlıga dün elimi bilerek kestim biliyormusun beni kendime getirsin diye ... acı yı bile hissetmedim böyle bir şey olabilir mi canım sen söyle ya bu nasıl bir ruh halidir ben kötü birimiyim ..... of of

Bu kötülük değil ki sadece buhran gibi bişey.
Sigortam yok maddi açıdan sıkıntıya düşmeyelim diye hastaneye gitmiyorum ama. Bi psikiyatra gitmekte yarar var bence..Hani içinden çıkamıyoruz belli ki yardım almak lazım. Psikolojik bişey çünkü. İstemeden yapıyosun hakim olamıyosun kendine.. Bizim ilacımız sevdiğimiz adamlar aslında :) Ama onları her daim yanımızda bulamadığımız için doktora başvurmak lazım.. Yapmıcam etmicem demekle olmadıysa birazda somut adımlar atmak lazım..
Diğer insanların sorunları yanında basit bir durum atlatılmıcak bişey değil. Kendine acı çektirme :/

Bu ilişki rayına oturmuş artık...
Ondan heyecan kalmamış.
Kaybetme korkusu olayına gelince madem kaybetmekten korkmuyorsun neden gelip bu konuyu açtın
Üzülmüşsün kafaya takmışsın..
Sevmeyen korkmayan insan hiç umursamaz bile aman korkmuyorsam bitiririm olur biter diye düşünür..
Ama sen öyle düşünmüyorsun.Baksana bunu.dert edinmişsin kendine..
Ben evliyim.Valla bende de oluyor bazen bu durumlar.
Kavga ettiğimizde kaybetme korkum bitiyor.Korkusuz korkak oluyorum
Ama barışınca öyle düşündüğüm için şaşıyorum kendime :18:
Bence bu durumu sıkıntı yapma kendine.Boşuna vesveseye girme.
Bak ne güzel seni seven biri var.Ve sen de seviyorsun
Var mı ötesi
Keyfini çıkarmaya bak kızcem :13:

Benim ilişkim de 1 yıl 2 ay oldu
Bu dönemsellik bence, insanız yani bazen karışıyo hatlar:44:
Bazı anlar konuşasım gelmiyor tabii benim beynim doluysa oluyor 1 gün en fazla... Ama didiştiğimiz an tutuşuyor bi'yerlerim

canım bende de aynısı var ve sevgilim de farkında. ama olan seyler bunlar ben de çok takıyodum kafama ama taktıkça daha cok beynine işliyo bişeyi düşünmemeye calısırsan daha cok düşünürsün siyah bi fil sakın düşünme desem dank diye siyah bi fil parlar kafanda. bu psikolojik bişey. psikiyatr a gidebilirsin bunun için. her ilişki de sevgi heyecan yerini baglılıga sadakate bırakıyo kimsenin sürekli kalbi güm güm çarpmıyo bende de var aynısı üzülüyırum ama aıstım düşünmüyorum çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…