- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
benimde üç senelik bir ilişkim var bende bazen böle psikolojilere gırebılıyorum ama ıkı üç güne geçıyor benım kı senın ki uzun sürmüş bence bu konuyu kafana takmamaya çalış düşünme yani akışına bırak biraz hatta kitap falan okuyabılırsın kafayı çok güzel dağıtıyor :)
sürekli heycanlı olamazsın ki benim 4 yıllık bi ilşkim vardı dediğin gibi beni aradığında heycandan konuşamazdım ama şimdiki sevgilimle 1 yıldır beraberiz eski sevgilimle yaşadığım heyecanın zerresini yaşamıyorum. bu heycan olayı kişiye göre değişiyor
ama benim derdim heyecan değilkeşke anlayarak yorum yapsaydınız
Şu an bu konuyu açıp bunları yazman bile onu kaybetmekten korktuğunu gösteriyo bence..
O kadar masum geldi ki yazdıkların.
Onu sevmesen kaybetmekten korkmasan bunun telaşını sıkıntısını yaşamazsın ki..
Sadece yaşadığın kötü şeyler seni etkilemiş ve sende biraz kuruntu haline getirmişsin bana kalırsa..
Her insan bir değil. Kimi gamsız olur 1-2 gün sonra döner eskiye. Kimininse içine yer eder uzun süre..
Belli seviyosun karşında ki adamı. Onu seviyosan atlatırsın bu durumu da düşünmemeye çalış sadece..
kaybetmekten korkmuyorsunuz artık ? bumu anlamam gereken
peki öyle olsun Allah yardımcınız olsun iyi geceler :)
çok haklsın kızçemm.. ama dediğim gibi bir şeylerin beni kendime getirmesi lazım gelmeliyim kendimie bu durum bana çok agır geliyor bazen dayanamıyorum
2 aydır böyleyim nasıl atlatabilirim bilimyorum be kızçem..
pazar günü nasıl da mutluydum oysa birde şimdiki halime bakıyorum ben çok mu bir şey istiyorum çok mu ..
seni bi terketse bi iki ay da yüzüne bakmayıp başkalarıyla gezse tozsa hiçbişeyciğin kalmaz :)
itici gelebilir ama doğru.şımarıklık etme, seni terketmeyen değerini bilip seven bi adama karşı böyle hissetme.
sevgi artık çoookk zor bulunuyor..
Bende şuan seninle az çok aynı şeyleri düşünüyorum. İşsizim maddi sıkıntılarım var aile içerisinde büyük huzursuzluklarımız var. Üstelik sevdiğimle ayrı şehirlerdeyiz. İşi nedeniyle ayda bir kez anca görüşebiliyoruz.. Bu olumsuzluklar o kadar büyüdü ki içimde. Günde zaten toplasan 1 saat anca konuşuyoruz. Onda da tartışma çıkarıcak bişey buluyorumYanımda olsa ağzımı bile açmayacağım saçma sapan şeylere kızar gürler oldum.
Her gece telefonu kapatınca kızıyorum kendime. Böyle yapma diyorum. Akşama kadar yoruluyo bizim için çalışıyo. Uykusuz kalıp seninle konuşuyo. Canını sıkma onun diyorum. Ama sabah kalkıyorum. Sanki ruhum çekilmiş.. Boş hiç bişeyden zevk almayan bi insan oluyorum.O kadar üzülüyorum ki onu böyle üzdüğüm için. Huzursuzluk çıkardığım için..
Böyleyim hep..
Ama bi gelsin yanıma o kadar huzurulu oluyorum ki. Tarif edemem bu duyguyu. Köpek gibi de pişman oluyorum bir yandan niye hep böyle değilim diye. Çünkü o hep benim yanımda uzak olsa bile benimle o diyorum..
Ama olmuyo işte Ve ben yaklaşık 4-5 aydır böyleyim. Düzelmem için bişeylerin düzelmesi yolunda gitmesi lazım ama gitmiyo.. Artık dayanamadım paylaştım nişanlımla bu duygumu. İnan ki çok rahatladım. Şimdi beraber gün sayıyoruz kavuşmamız ve her daim huzurlu olmamız için.
Ben nişanlımı sevdiğime eminim. Bu yüzden geçicek bu da. Belki yarın belki 7 ay sonra ama geçicek. Verdiğim sınavlardan biri sadece.
Belli ki sende çok seviyosun. Eminsin sevdiğinden. Geçer o zaman dert etme. Paylaş sevdiğinle hatta hissettiklerini. Anlayışlı bi adamsa rahatlatır seni..
Bu kötülük değil ki sadece buhran gibi bişey.biran beni anlatıyorsun sandım biliyormusunn kızçemm .
bende kavga cıkartıyorum yerden yere vuruyorum .. sonra öyle pişman oluyorum üzülüyorum içime batıyor ki .
ama sabah kalkıyorum sanki bunlar için üzülen ben değilim içim cekilmiş ruhum cekilmiş kötü bir insan olmuşum yine düşüncesiz
sevdiklerini kıran üzen .. bunu kendime anlatamıyorumm ya daha dün akşam pişman oldun sabah derdine ne oldu diyorum kendi kendime
bende paylaştım ama olmadı .. herşey çok kötü gidiyor her şey içim çok daralıyor ..
onu üzdüğümü bile bile yapıyorum sevgimi aşkımı delice yaşamak varken bu duygulara kapıldım bazen öylece gitmek istiyorum .. boşluğa yalnızlıga dün elimi bilerek kestim biliyormusun beni kendime getirsin diye ... acı yı bile hissetmedim böyle bir şey olabilir mi canım sen söyle ya bu nasıl bir ruh halidir ben kötü birimiyim ..... of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?