Bu durumudan kendimi nasıl kurtarabilirim beni gerçekten anlayabilen arkadaşlardan...

Çok doğru bir tesbit bence :) Herkez için geçerlidir bu. Terkedilmiş, süründürülmüş olan kimsenin bunları düşünmeye fırsatı kalmaz :)

evet gerçekten öyle ama düşündüm ki zor olan bunları yaşamadan önce kendime gelmek galiba ve ben bunu yapacağım inşallah :))

elbette herşey sende bitiyor ama bunda arkdasınında payı var:) biraz daha ilgili olsun mesela biraz daha arasın sorsun Bunları konuş onunla

Çok doğru bir tesbit bence :) Herkez için geçerlidir bu. Terkedilmiş, süründürülmüş olan kimsenin bunları düşünmeye fırsatı kalmaz :)

hiç biri değil canım bunlar her zaman yanımda oldu destekcim oldu benim kırmadı üzmedi .. ben varken dönüp de bir kıza o gözle bakmaz o kadar güveniyorum ona... gözü kapalı her zaman en kötü zamanlarımda yanımda oldu ... su kelime( dert sende derman sende.. evet... dermanım bende anladım k i. bu düşüncelere nasıl kapıldı isem öyle de yok etmesini bileceğimm kafama koydum .. izin vermeyeceğim sevdiklerimi sevenlerimi kaybetmeme.. asla

ah be kızçem zaten ilgili onunla ilgiili hiç ama hiç bir sorunum yok tatlım sorun tamamen benim..

ozaman ne yapıyorsun:) bu düşünceler gelince hemen kışkışlıyorsun güselcee sevgiline seni seviyorum diye bi msj atıyorsun:) oturup resimlerinizz bakıyorsun ve böyle birşeyi birdaha düşünmüyorsun

ozaman ne yapıyorsun:) bu düşünceler gelince hemen kışkışlıyorsun güselcee sevgiline seni seviyorum diye bi msj atıyorsun:) oturup resimlerinizz bakıyorsun ve böyle birşeyi birdaha düşünmüyorsun

oy oy oy :103:
tamam kızçemmm benim bundan sonra öyle yapacağım zaten bu düşünceler geldimi valla eziyet edecem bunlara hatta sayacammm
bu ne canım yiter yaf dimi ama sevdiklerimi benden alamıyacaklar işte o kadarrrrrrrr oh bee :))

tabisi şekeriiimm:) gelmişler 2-3 günler gıcıklar senin sevdiğini alacaklar verme sakın o senin

tabisi şekeriiimm:) gelmişler 2-3 günler gıcıklar senin sevdiğini alacaklar verme sakın o senin

vermicemmmmmmmmm vermicemmmmm :82:
kızçemmm çok teşekkür ederim cevabın için
şaka bir yana ben bunu bugun daha iyi anladım ki. her şey benim elimde..
kandilin de mübarek olsun :) topiğime gelsedin ne güzel kandilinizi kutlamıştım ben sizin şeker dağıtacatkcımmm

rica ederiimmmmmmmm :) verme tabi kimseciklere bidaha duymayım böyle şeyler hemen geliyorum ama şeker istemem kandil simiti istiyorum ben

onu kaybetmekten korkmasanız bu konuyu açmazdınız bence:)kendinizi bişeyler yapmaya yönlendirin çok düşünmeyin neden geçmiyor diye,siz geçmiyor diye üzülmeye devam ettikçe geçmeyecek.

mesela için daraldığında üzülmek yerine eline bi kalem kağıt al ona mektup filan yaz,sürprizler yapmayı dene

Uzun ilişkinin verdiği bir rahatlık var evet ama emin ol içerlerde bir yerde kaybetme korkun var
Sonuçta 1 seneyi aşkın bir zaman dilimi..Çevremizdeki çok alakadar olmadığımız insanlar bile hayatımızla bir şekilde alakaları kesilince tuhaf bir duygu hissetmez miyiz hem :)

Öyle ara ara gelir sonra geçer merak etme sen

Son düzenleme:
onu kaybetmekten korkmasanız bu konuyu açmazdınız bence:)kendinizi bişeyler yapmaya yönlendirin çok düşünmeyin neden geçmiyor diye,siz geçmiyor diye üzülmeye devam ettikçe geçmeyecek.

çok haklsınızz ben düşündükcee üzüldükce daha kötü oldu herşeyy
ama işte istemekle olmuyor sen istesende istemesende geliyor aklna..

konyalım naptn sen yaaa niye kendini böyle üzüyorsun biraz rahat ol
zamanla herşey biraz monotonlaşmış olabilir ama canlı tutmak senin elinde...
bu düşüncelerini yenmeye çalış.. ne körü körüne bağlan nede bu derece rahat ol....
güç sende

evet canım çok haklsınnn rahatlık ... keşke ama rahat olmasam razıyım ben yeterki gitsin bu düşüncelerim ...
arada bir olsa ah keşke ama 2 aydır geçtiği yok ki :18:

ah kızçem herkez böyle diyor ama bilmiyorlar ki.. ben zaten bu durumu yenmeye çalışıyorum ..
ama ne kadar düşünmek istemesem de geliyorlar basıyorlar beni işte .... o anda en iyi çözüm uyku oluyor o zaman hiç bir şey düşünümoyurm neyseki :18:
rahat olmasam keşke diken üstünde olsam da bunları yaşamasam ama kafama koydum öyle yada böyle aşacağım ben bunu başaracağımm..!!

evet canım çok haklsınnn rahatlık ... keşke ama rahat olmasam razıyım ben yeterki gitsin bu düşüncelerim ...
arada bir olsa ah keşke ama 2 aydır geçtiği yok ki :18:

Çok şey üstüste gelmiş ilişkinde pek problem yaşamasan bile diğer olanlar seni huzursuz edip bu tür şeyler düşünmene sebebiyet verebilir

Bir de olumlu düşünmeye bak geçirdiğiniz güzel anları sık sık hatırlamaya çalış onla sık sık zaman geçir atlatırsın umarım

diken üstünde olmak dahamı iyi sanki sürekli bi panik hali dahada rahatsız edici
kim ne derse desin olay sende bitiyo
hadi bakalım silkelen kendine gel

inşallah tatlımm çok teşekkür ederim cevaplarınn için

diken üstünde olmak dahamı iyi sanki sürekli bi panik hali dahada rahatsız edici
kim ne derse desin olay sende bitiyo
hadi bakalım silkelen kendine gel

bu durumu yaşamaktan daha iyidir emin ol kızçemm
tamam tamam geliyorumm geliyormmmmmmmmmmmmmmmmm kızmaaa :82:

inşallah tatlımm çok teşekkür ederim cevaplarınn için

bu durumu yaşamaktan daha iyidir emin ol kızçemm
tamam tamam geliyorumm geliyormmmmmmmmmmmmmmmmm kızmaaa :82:

kızarmıyım ben sana hiççççççç
sadece kendini toparlamazsannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…