Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum hep bu arkadasimla vakit gecirken boyle hissediyorum kocamla ilgili hep bi fikri varNeye dayanarak böyle düşünüyorsunuz? Detay vermezseniz kimse yardımcı olamaz ki...
Neden oyle dedinizkocalarınızı arkadaşlarınızdan uzak tutun
Haklosiniz sanirim ne bilim belkide ben oyle kuruntu yapiyorumBir derdiniz değil o zaman, çok büyük bir derdiniz var
son zamanlarda moda. evli erkeklere daha çok yanaşıyorlar.Neden oyle dediniz![]()
Soyleki bu arkadasimin erkek kardesiyle arkadasti esim onceden biz evlenmedende taniyolar birbirlerini neysr bizde tanistik bu arkadasimla tesadufen cok samimi olduk oda evli vs vs ama ornk verim mesala yilbasinda birlikte olucaz hrp beraber illa ikna et falan dedi ben evdryim pek kendime bakamiyorum bebegim var ama arkadasim gayet bakimli dikkat ceken biri kiskanclikta yapmis olabilirim tabi ama ne zaman vakit gecirsek hep boyle hissediyorum nedenDetaylı bir şekilde anlatmazsanız kimse bir yorum yapamaz
Kadın alarm verecek bir harekette yapmamış. Sadece kuruntu yapmışsın gibi geliyor.Soyleki bu arkadasimin erkek kardesiyle arkadasti esim onceden biz evlenmedende taniyolar birbirlerini neysr bizde tanistik bu arkadasimla tesadufen cok samimi olduk oda evli vs vs ama ornk verim mesala yilbasinda birlikte olucaz hrp beraber illa ikna et falan dedi ben evdryim pek kendime bakamiyorum bebegim var ama arkadasim gayet bakimli dikkat ceken biri kiskanclikta yapmis olabilirim tabi ama ne zaman vakit gecirsek hep boyle hissediyorum neden
Haklisiniz ben aralarindami bisey var diye dusundum ama dediginiz gibi komplex yaptim buyuk ihtimal yapmam gerekiyodu ama kadinlik ic gudulerimi durduramadim saniri. Tesekkur ederumKendinizi bakimsiz gördügünüz icin kompleks yapmissiniz..kadin da evliymis..eger kadinin kocanizda gözü olsa zaten erkek kadesinin arkadasiymis..o sirada ilgisini belli edermis zaten...
Sizin icin söylemiyorum ama böyle kocisimmde gözleri var diyip kocasini bi sey sanan kadinlar cok itici duruyor..
Evet galiba sanirim.birazda ozguven eksikliginden oldu itiraf edimKadın alarm verecek bir harekette yapmamış. Sadece kuruntu yapmışsın gibi geliyor.