• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu düşünceleri kafamdan atamıyorum, Eşimin Geçmişi

bebeğime başta çok hevesleniyordum hamile olmadan bile kıyafetler almıştım. şimdi hiç bebekle ilgili birşey yapmak içimden gelmiyor:17:

moralin bozuk ondan böyle düşünüyorsun aldıklarına bak yıka ütüle hazırlık yap bana bunlar çok iyi geliyordu

yüzlerce binlerce kız arasından seni seçmiş daha ne istiyosun sevdiğin aşık olduğun adamdan bi parça taşıyosun
artık liseli sevgili değilsiniz tam bir aile olmak üzeresiniz yapma canım inna onun işi daha zor bebeğinden senden uzakta yeterince üzülüyordur zaten böyle yapıp adamı bezdirmek yerine destek ol ona unut eskiyi ya eline ne geçicek
bak kendinden soğutucaksın yoksa

ama oc almak için değildi diyor

O an öyle yapmak gelmiştir içinden bizim her yaptığımız mantıklı mı ki bazen bizde cahillik ya da her neyse işte ondan yapabiliyoruz..Bu normal bence..Sen bu güne bak..Ne güzel Rabbim sana bebek nasip etmiş..

Neden yapmış peki kızlar? açıkça yazamıyor. yok cahillik diyor yok hata diyor. öc almak için değildi diyor. Neden her gece içiyordu? Neden kimseyi sevemiyordu? Neden beni sevmiş ki? neden benimle de bir gün görüşüp bırakmamış. benim gibi hiç mi kız yok sanki karşısına çıkmamış.

Ay hiç güleceğim yoktu :52::52::52:
Sizi de diğer kızlar gibi barda sarhoşken mi tanıdı eşiniz?Kendinizi geçmişteki kızlarla nasıl kıyaslarsınız.Sizde farklı birşey görmese neden sizle farklı ilgilensin,evlensin değil mi? Neredeyse neden benimle evlendin diyesizi seçtiğine pişman edeceksiniz adamı :9::9::9: İlla açıklama yapması gerekmiyor ki erkeklerin cinsel dürtüleri bizlerden farklı bence.Zaten biyolojik olarak beyinlerinin bir kısmının bel altında olduğunu düşünüyorum,alkollede yukarıda kalan kısmi bloke edilince sadece sadece kalan kısmiyla idare ediyorlar.:1::1::1: Herşeyi abartan,duygusala bağlayan biz bayanlarız.Onlar i,çin gecelik ilişki o an yaşanır biter.Öncesinde" gelecekteki karım bu gece yüzünden başımın etini yer mi" diye düşündüklerini sanmıyorum.:52::52::52:

Ay hiç güleceğim yoktu :52::52::52:
Sizi de diğer kızlar gibi barda sarhoşken mi tanıdı eşiniz?Kendinizi geçmişteki kızlarla nasıl kıyaslarsınız.Sizde farklı birşey görmese neden sizle farklı ilgilensin,evlensin değil mi? Neredeyse neden benimle evlendin diyesizi seçtiğine pişman edeceksiniz adamı :9::9::9: İlla açıklama yapması gerekmiyor ki erkeklerin cinsel dürtüleri bizlerden farklı bence.Zaten biyolojik olarak beyinlerinin bir kısmının bel altında olduğunu düşünüyorum,alkollede yukarıda kalan kısmi bloke edilince sadece sadece kalan kısmiyla idare ediyorlar.:1::1::1: Herşeyi abartan,duygusala bağlayan biz bayanlarız.Onlar i,çin gecelik ilişki o an yaşanır biter.Öncesinde" gelecekteki karım bu gece yüzünden başımın etini yer mi" diye düşündüklerini sanmıyorum.:52::52::52:
ilahi beni de bu halde güldürdün:1:
:1::1::1::1:

Demekki ilk sevgilisini cok sevmis ve ayrilinca yipranmis..normal olarak..keske acisini bu sekilde yasayip dagitmasaydi kendini ama olan olmus artik.

Her insan hata yapabilir, adi uzerinde insaniz iste…birde sanirim bunlari bilerek evlendin, surpriz degil bu sekilde olmus olmasi…neden simdi su guzel gebelik zamanini ve guzel evlilik zamanlarini zehir ediyorsunki?

Birde surekli konuyu acmaktaki maksadin nedir? Ne yapsin? kendini gidip bogaz koprusunden atsa seni inandirmak icin rahatlayacak misin?

Elimizdekilerin kiymetini elimizdeyken bilelim, sonra cok pisman oluruz. Allah kimseye pisman olacagi seyleri yaptirmasin, yaptirdiysada bir an once tovbe etmeyi nasib etsin.

O an öyle yapmak gelmiştir içinden bizim her yaptığımız mantıklı mı ki bazen bizde cahillik ya da her neyse işte ondan yapabiliyoruz..Bu normal bence..Sen bu güne bak..Ne güzel Rabbim sana bebek nasip etmiş..

amaçsız olması daha iyi di mi. dediğin gibi o an o şekilde bir yaşama sürüklenmiş, sanırım herşeyi boşvermiş, hayatı boşvermiş... boş boş yaşıyomuş. tabi yanında da o tarz arkadaş olunca herşey daha kolay olabiliyor. ben de bir keresinde çapkın bir kız arkadaşıma uyup onun yanında sevgilisi var ben yalnızım diye hiç bişey hissetmediğim birini yanıma çağırmıştım. sonra da binbir bahane ile kurtulmaya çalışmıştım. pişmanlık işte.
o da böyle söylüyordu ben hep pişmanlık duydum yaşananlardan. bir de seninle bir sürü ilki yaşadım ben demişti. mesela ilk defa sevdiğim bir insanla birlikte oldum ben demişti. sanırım bunlar daha önemli

tatlım benim benim eşimin bende önce lisede ve ünide sevgilisi olan yaklaşık 5 yıllık bi ilişkisi varmış üni bitince kızın ailesi evlenmelerini istememiş ayrılmışlar hatta kız zmanında bunun annesinin evine abisinin düğününüe falan gelmiş aile içinede girmiş neyse bunlar ayrılmışlar kızı ailedeki herkes bilio ayrılınca bizimki kaldıramamış bunu 4 yıl süren serserilik hayatı yaşamış benle tanıştında bi görmen lazımdı kendisini aramızda 8 yaş var eşimle:) ben daha 20 ye girmemiştim o 28 di ilk gün daha tel nolarımızı yeni almışız eve gidince beni aradı ne dedi biliomusun?
şimdi senle konuşuoruz die sakın evlencez falan sanma dedi neyse aradan tam iki yıl geçti ben atandım falan derken bana tam bir ay yalvardı nolur evlen benimle diye:) şöyle bişede var benimle birlikteyken ahaytında asla başka kız olmadı buna adım kadar eminim hatta tanıştıktan iki ay sonra feysteki bazı kişileri kendilinden sildi bazı tel nolarını kendilinden sildi akşamları dışarı çıkmaz oldu ilk 6 ay sıkı takip ettim çaktırmadan ama adam düzeldi yani iyi olan insana ne yapabilirim şu an iki aylık evliyiz ben zorlamadan dışarı bile çıkmıyo şimdi yani tezgahtarla bilmem neyle gözünün içine bakarak bile konuşmaz bi gün ben karşıdayım benni görmüyo yanından felakaet bi kadın geçti kafasını çevirdi yani önemli lan sonradan düzelmesi ilk başta bende çok taktım bundan adam olmaz sonuçöta benden önce ailesiyle tanıştırdığı bi kız var falan die ama bunlar önemsiz şeyler önemli olan ilerisi adamın şimdiki hali banane eskiden napmışsa yapmış bide erkekler balık hafızalıdır herşeyi çabuk unuturlar
bide ne farkettim biliomusun ben bu konuları açmadan önce adamın aklına gelmio ben onun aklına zorla karpuz kabugu sokuyorum yapma güzelim adam mutlu olmasa senle evlenirmiydi hiç?
olmuş bitmiş sakın adama msj atıp durma bak yanında sende yoksun sen böle üstüne gittikçe akllına gelcek o yaşadıkları sen onu mutlu etki aklında hep sen ol
yazık kız adama:)

bak aklıma ne geldi şu bir derdim var bölümümnde ilk kez bütün kadınlar bi erkekğin tarafını tutuyo heralde sabah sabah allah iylini versin emi:)

yalnız kaldın diye kafanda kuruyosun canım şimdi duygusalsın ondan kafana takıyosun bunları.

benimki ilk tnaıştığımda 30 günde bir kız değiştirirmiş. kızların isimlerini bile hatırlamazmış. ben bunu bilebile çıktım hatta çıkalı 30 gün olduğunda hadi ayrılalım dedim. eşimle konuşmamız ikimizde geçmişte birileriyle bişiyler yaşadık ama bugün birlikteyiz geçmiş geçmişde kalmıştır. kimse geçmişi silemez gleceğe bakmak gerekir. benimle çıktığı dönem kızın teki eşime bağırdı beni hemen unuttunmu diye. kafaya takmadım güldüm geçtim. başka bitanesi tel.mesaj atmıştı seni hala seviyorum diye. bunları kafama takıpkavga çıkarmadım.

bana ne yazmış.

Allah şahit ki ne oc almak ne unutmak ne de başkasını hatırlamak için değildi. bana inan ve guven artık.

Görüyorsunuz ne acı. keşke unutmak, öc almak, kadınlardan nefret ettiği için olsaydı o zaman içim rahatlardı. ama demekki hepsi isteyerek yaşanmış hem de bir sürü kişiyle:14:

ya canım, adam korkusundan yazmış unu besbelli. şimdi sana dese ki, evet öç almak için yaptım faln dese bu sefer de sen ona takacaksın kafayı, onu mu çok seviyodun, neden sevi,yodun faln yapcan eşine. adam korkusundan yazıyor bunları, sen iyi ol istiyor, kötü olmandan korkuyor. yapma böyle, acıdım eşine valla

geçmişinde hiçbir şey yaşamayıp benimleyken kadınlarla konuşacağına
geçmişte kadınlarla takılıp benimleyken benden başkasını gözü görmeyen bir insanı bin kat tercih ederim. :ssz::ssz:

canım olmuş, bitmiş, yaşanmış, artık sen varsın ve hep olacaksın. erkek sevmediği kadından çocuk sahibi olup birde üzerine stresini çekmez.evlisin,onun geleceğindesin.hepimizin geçmişinde hataları var.bilseydi seninle mutlu mesut bir evlilik yapacağını,birgün seni tanıyacağını,zaten yapmazdı bunları.

Kaç gündür bu düşünceleri kafamdan atamıyorum, çıldırmak üzereyim. ağlayıp duruyorum. bir de hamileyim. eşim yanımda değil uzakta,görevde. Eşimin evlenmeden önceki geçmişine fena halde takıldım kaldım. ona da mesajlar atıyorum. o da hamileyim diye olumlu şeyler yazmaya çalışıyor ama içten içe kızıyor bana bu konuları açtığım ve kendimi üzdüğüm için ama elimde değil...

Eşim ilk sevgilisine dokunmamış bile ama kız onu aldatmış, sonra eşim her akşam içen, haftasonları barlarda gezen, kızlarla tanışıp sevmediği halde onlarla birlikte olan birisi haline gelmiş. o sıralarda biz de tanıştık ama bana hiç o amaçla yaklaştığını hissetmedim. hatta beni tanıdıktan sonra evini bile kiraya verip benim olduğum semte taşındı ve ilişkimiz sırasında çok ciddi tartışmalar yaşasak da o eski hayatına dönmedi beni bırakmadı evde yalnız bir şekilde hep beni bekledi.

ayrıca bana gelince benim eski 2 erkek arkadaşım onun tanıdığı çıktı. kendisi asker ve o da o çevreden birisi ve tanıyordu. çevredekilerin benim hakkımda ileri geri bir sürü laf etmesine karşı o hep benim yanımda oldu. beni yarıyolda bırakmadı.

ama işte gel gelelim ben hamileyim ve psikolojim bozuldu gerçi hamile olmadan önce de bu konuları arada bir açardım :37:

eşimin geçmişte öyle hayat yaşayan bir adam olmasını kabullenemiyorum. nasıl bir sürü kişi ile tanışır ve sevmeden birlikte olabilir. en yakın arkadaşı onu aldatan kızla görüşüyordu. acaba ona inat mı böyle bir yaşam sürüyordu. o gitsin söylesin kıza diye. yoksa kadınlardan mı nefret etmişti içip içip kendisini sarhoş edip düşünmeden böyle davranıyordu. ayrıca öyle biri olsa bana da aynı şeyi yapardı diye de düşünüyorum

kendisine bu tarz soruları sorduğumda. ben hep senin istediğin dürüst kişi oldum. ben kimseye seni seviyorum demedim. her insan hata yapabilir cahillik yapabilir. önemlli olan kısa zamanda o yoldan dönmek. ben seni tanıdığımda ben oldum. ben hep seni aradım. seni bulunca da herşeyim sen oldun dedi.

ama ben kafamdan bir türlü atamıyorum bunları.

Sizinki öküz altında buzağı arama,kusura bakmayın ama

Boş yere adamın canını sıkıyorsunuz :ssz:

bide erkekler balık hafızalıdır herşeyi çabuk unuturlar
bide ne farkettim biliomusun ben bu konuları açmadan önce adamın aklına gelmio ben onun aklına zorla karpuz kabugu sokuyorum yapma güzelim adam mutlu olmasa senle evlenirmiydi hiç?
olmuş bitmiş sakın adama msj atıp durma bak yanında sende yoksun sen böle üstüne gittikçe akllına gelcek o yaşadıkları sen onu mutlu etki aklında hep sen ol
yazık kız adama:)

haklısın ben zaten bahsederken sen şöyle demiştin bu konuyla ilgili diyorum Ben hatırlamıyorum diyor. adam çoktan unutmuş yaptıklarını ben ona hatırlatıyorum:17:

yalnız kaldın diye kafanda kuruyosun canım şimdi duygusalsın ondan kafana takıyosun bunları.

benimki ilk tnaıştığımda 30 günde bir kız değiştirirmiş. kızların isimlerini bile hatırlamazmış. ben bunu bilebile çıktım hatta çıkalı 30 gün olduğunda hadi ayrılalım dedim.

ben de ilk haftalarda ayrılalım demiştim o bırakmadı beni. erkekler seveceği kadın karşılarına çıkana kadar sanırım böyle ilişkiler içinde olabiliyorlar. amaçları direkt birlikte olmak da değildir aslında olay kendiliğinden gelişiyordur sonra da doğru insan olmadığını anlayınca ayrılıyorlardır. sonuçta ben de çok kişi ile tanıştım beni yarı yolda bırakan da oldu... demek ki ben de o kişi için doğru insan değilim ya da o adam kötüydü... ayyy kafam karıştıı iyice. eşim de mi kötüydü :37:

ya canım, adam korkusundan yazmış unu besbelli. şimdi sana dese ki, evet öç almak için yaptım faln dese bu sefer de sen ona takacaksın kafayı, onu mu çok seviyodun, neden sevi,yodun faln yapcan eşine. adam korkusundan yazıyor bunları, sen iyi ol istiyor, kötü olmandan korkuyor. yapma böyle, acıdım eşine valla

haklısın öyle dese bu sefer de dediğin gibi yaparım :17:

geçmişinde hiçbir şey yaşamayıp benimleyken kadınlarla konuşacağına
geçmişte kadınlarla takılıp benimleyken benden başkasını gözü görmeyen bir insanı bin kat tercih ederim. :ssz::ssz:

haklısın bu daha önemli.

canım olmuş, bitmiş, yaşanmış, artık sen varsın ve hep olacaksın. erkek sevmediği kadından çocuk sahibi olup birde üzerine stresini çekmez.evlisin,onun geleceğindesin.hepimizin geçmişinde hataları var.bilseydi seninle mutlu mesut bir evlilik yapacağını,birgün seni tanıyacağını,zaten yapmazdı bunları.
haklısın erkekler hiç çekmez. evet bizim de hatalarımız var doğru söylüyorsun. ben de yaşadım sonuçta yanlış ilişki. ama işte biz kadınlar sevdiğimiz ve evleneceğimiz için bazı şeyler yaşıyoruz. erkek kendi evlenmek istemediğini bile bile yaşıyor birşeyler. aklımın almadığı nokta bu. madem sevmiyorsun, sadece hoşlantı ne diye birşeyler yaşıyorsun

Son düzenleme:
eşinin geçmişini yazarken bir an kendim yazdım sandım.. benim eşimin de geçmişi pek farklı sayılmaz...aradaki tek fark sen hamileliğin de etkisiyle kafana takıyorsun bense o halleriyle dalga geçiyorum :)
biz evlenmeden önce kanka (bu sözü hiç sevmesem de sanırım en uygun kelime bu) modundaydık.. hatta bir keresinde oturup kağıdı kalemi aldık elimize liseden beri çıktıklarının isimlerini yazdık .. sonuç liste maşaallah subhanallah :)) 30 dan fazla çıktı ki arada adını hatırlamadıkları bile vardı... ilk tepkim "vay be, yaşımdan bile fazla :))" diye.. hatta utandırmıştım biraz :))

emin ol "sen zamanında şunu , şunu yaptın" diye sürekli sıkıştırsam akıbetimiz pek parlak olmaz sanırım... ne ben onun geçmişini karıştırırım ne de o benim geçmişimi karıştırır ki olması gereken bu zaten... evlilik aynı zamanda yepyeni bir hayata başlamak değil mi? o seni seçmiş, seni diğerlerinden çoooook farklı bir yere koymuş daha da ötesi yok sanırım

Kızlar söylemeyi unuttum.

Bunu duyunca belki yorumlarınız daha da ağır olacak.

Ben eşimle tanıştığımda boşanmak üzereydim, davam vardı ve ailemle yaşıyordum. 3 aydır tanıştığım biri ile evlenip 3 ay evli kalmıştım. henüz düğünüm bile olmamıştı. acele nikah yapıp tayin olmuştum. sonra da anlaşamadık. sanırım Doğu görevimdeki psikolojimle çok iyi tanımadığım bir kişi ile hoşlandığım için ve kurtulmak için evlenmiştim. Sanki 5 yıl tanısam ne olacak demiştim. çünkü daha önce 5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım. Tüm bunları eşim biliyor. hatta o 5 yıllık sevgilim eşimin Askeri çevresinden birisi. arkadaşı değil ama adamın kim olduğunu biliyor.

o tüm bunları unuttu. tamam zamanında çok kavga sırasında yüzüme vurmuştu ama evlendiğimizden beri konuşmadı bu konuları ancak ben ona geçmişini açarsam o da sen de ... diyerek başladı.

ben çok hatalıyım bu konuyu ona açmakla. adamın geçmişi benimkinden temiz diyeceğim ama hiç olmazsa ben evleneceğim ya da evlendiğim insanla yaaa o kimlerleee... :53: :1:

Son düzenleme:
29 yaşında lisans mezunu öğretmensin.
şu yaptığın çocukluktan başka bişey değil.
sana katlanan adamda demekki peygamber sabrı var
bırak elini öpmeyi ayağını öp sen o adamın.
helal olsun valla.
hamilelik demişsin psikoloji demişsin iyi de bir yere kadar o da...

Back
X