- 18 Mayıs 2012
- 2.889
- 48
- 163
herkesin acıyı yaşama şekli farklıdır çünkü herkesin karekteri farklıdır..Sen de olsan sende biten ilişkinin ardından acı çekmişsindir ağlamışsındır ya da eve kapanmışsındır..
ama oc almak için değildi diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin acıyı yaşama şekli farklıdır çünkü herkesin karekteri farklıdır..Sen de olsan sende biten ilişkinin ardından acı çekmişsindir ağlamışsındır ya da eve kapanmışsındır..
bebeğime başta çok hevesleniyordum hamile olmadan bile kıyafetler almıştım. şimdi hiç bebekle ilgili birşey yapmak içimden gelmiyor![]()
ama oc almak için değildi diyor
Neden yapmış peki kızlar? açıkça yazamıyor. yok cahillik diyor yok hata diyor. öc almak için değildi diyor. Neden her gece içiyordu? Neden kimseyi sevemiyordu? Neden beni sevmiş ki? neden benimle de bir gün görüşüp bırakmamış. benim gibi hiç mi kız yok sanki karşısına çıkmamış.
ilahi beni de bu halde güldürdünAy hiç güleceğim yoktu
Sizi de diğer kızlar gibi barda sarhoşken mi tanıdı eşiniz?Kendinizi geçmişteki kızlarla nasıl kıyaslarsınız.Sizde farklı birşey görmese neden sizle farklı ilgilensin,evlensin değil mi? Neredeyse neden benimle evlendin diyesizi seçtiğine pişman edeceksiniz adamıİlla açıklama yapması gerekmiyor ki erkeklerin cinsel dürtüleri bizlerden farklı bence.Zaten biyolojik olarak beyinlerinin bir kısmının bel altında olduğunu düşünüyorum,alkollede yukarıda kalan kısmi bloke edilince sadece sadece kalan kısmiyla idare ediyorlar.
Herşeyi abartan,duygusala bağlayan biz bayanlarız.Onlar i,çin gecelik ilişki o an yaşanır biter.Öncesinde" gelecekteki karım bu gece yüzünden başımın etini yer mi" diye düşündüklerini sanmıyorum.
![]()
O an öyle yapmak gelmiştir içinden bizim her yaptığımız mantıklı mı ki bazen bizde cahillik ya da her neyse işte ondan yapabiliyoruz..Bu normal bence..Sen bu güne bak..Ne güzel Rabbim sana bebek nasip etmiş..
bana ne yazmış.
Allah şahit ki ne oc almak ne unutmak ne de başkasını hatırlamak için değildi. bana inan ve guven artık.
Görüyorsunuz ne acı. keşke unutmak, öc almak, kadınlardan nefret ettiği için olsaydı o zaman içim rahatlardı. ama demekki hepsi isteyerek yaşanmış hem de bir sürü kişiyle![]()
Kaç gündür bu düşünceleri kafamdan atamıyorum, çıldırmak üzereyim. ağlayıp duruyorum. bir de hamileyim. eşim yanımda değil uzakta,görevde. Eşimin evlenmeden önceki geçmişine fena halde takıldım kaldım. ona da mesajlar atıyorum. o da hamileyim diye olumlu şeyler yazmaya çalışıyor ama içten içe kızıyor bana bu konuları açtığım ve kendimi üzdüğüm için ama elimde değil...
Eşim ilk sevgilisine dokunmamış bile ama kız onu aldatmış, sonra eşim her akşam içen, haftasonları barlarda gezen, kızlarla tanışıp sevmediği halde onlarla birlikte olan birisi haline gelmiş. o sıralarda biz de tanıştık ama bana hiç o amaçla yaklaştığını hissetmedim. hatta beni tanıdıktan sonra evini bile kiraya verip benim olduğum semte taşındı ve ilişkimiz sırasında çok ciddi tartışmalar yaşasak da o eski hayatına dönmedi beni bırakmadı evde yalnız bir şekilde hep beni bekledi.
ayrıca bana gelince benim eski 2 erkek arkadaşım onun tanıdığı çıktı. kendisi asker ve o da o çevreden birisi ve tanıyordu. çevredekilerin benim hakkımda ileri geri bir sürü laf etmesine karşı o hep benim yanımda oldu. beni yarıyolda bırakmadı.
ama işte gel gelelim ben hamileyim ve psikolojim bozuldu gerçi hamile olmadan önce de bu konuları arada bir açardım
eşimin geçmişte öyle hayat yaşayan bir adam olmasını kabullenemiyorum. nasıl bir sürü kişi ile tanışır ve sevmeden birlikte olabilir. en yakın arkadaşı onu aldatan kızla görüşüyordu. acaba ona inat mı böyle bir yaşam sürüyordu. o gitsin söylesin kıza diye. yoksa kadınlardan mı nefret etmişti içip içip kendisini sarhoş edip düşünmeden böyle davranıyordu. ayrıca öyle biri olsa bana da aynı şeyi yapardı diye de düşünüyorum
kendisine bu tarz soruları sorduğumda. ben hep senin istediğin dürüst kişi oldum. ben kimseye seni seviyorum demedim. her insan hata yapabilir cahillik yapabilir. önemlli olan kısa zamanda o yoldan dönmek. ben seni tanıdığımda ben oldum. ben hep seni aradım. seni bulunca da herşeyim sen oldun dedi.
ama ben kafamdan bir türlü atamıyorum bunları.
bide erkekler balık hafızalıdır herşeyi çabuk unuturlar
bide ne farkettim biliomusun ben bu konuları açmadan önce adamın aklına gelmio ben onun aklına zorla karpuz kabugu sokuyorum yapma güzelim adam mutlu olmasa senle evlenirmiydi hiç?
olmuş bitmiş sakın adama msj atıp durma bak yanında sende yoksun sen böle üstüne gittikçe akllına gelcek o yaşadıkları sen onu mutlu etki aklında hep sen ol
yazık kız adama:)
yalnız kaldın diye kafanda kuruyosun canım şimdi duygusalsın ondan kafana takıyosun bunları.
benimki ilk tnaıştığımda 30 günde bir kız değiştirirmiş. kızların isimlerini bile hatırlamazmış. ben bunu bilebile çıktım hatta çıkalı 30 gün olduğunda hadi ayrılalım dedim.
ya canım, adam korkusundan yazmış unu besbelli. şimdi sana dese ki, evet öç almak için yaptım faln dese bu sefer de sen ona takacaksın kafayı, onu mu çok seviyodun, neden sevi,yodun faln yapcan eşine. adam korkusundan yazıyor bunları, sen iyi ol istiyor, kötü olmandan korkuyor. yapma böyle, acıdım eşine valla
geçmişinde hiçbir şey yaşamayıp benimleyken kadınlarla konuşacağına
geçmişte kadınlarla takılıp benimleyken benden başkasını gözü görmeyen bir insanı bin kat tercih ederim.![]()
haklısın erkekler hiç çekmez. evet bizim de hatalarımız var doğru söylüyorsun. ben de yaşadım sonuçta yanlış ilişki. ama işte biz kadınlar sevdiğimiz ve evleneceğimiz için bazı şeyler yaşıyoruz. erkek kendi evlenmek istemediğini bile bile yaşıyor birşeyler. aklımın almadığı nokta bu. madem sevmiyorsun, sadece hoşlantı ne diye birşeyler yaşıyorsuncanım olmuş, bitmiş, yaşanmış, artık sen varsın ve hep olacaksın. erkek sevmediği kadından çocuk sahibi olup birde üzerine stresini çekmez.evlisin,onun geleceğindesin.hepimizin geçmişinde hataları var.bilseydi seninle mutlu mesut bir evlilik yapacağını,birgün seni tanıyacağını,zaten yapmazdı bunları.