Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Işte bunlar hep bahar
Bence duygunuzu yaşayın, bastirmaya çalışmayın. Birini görüp etkilenebiliriz beğenebiliriz, çoğu ilişki de bu şekilde başlar. Kendinize çok yükleniyorsunuz ardi önü birinden etkilenmişsiniz, sanki adamın kapısının önünde ilanı aşk ettiniz :)

Kesinlikle katılıyorum.

Kesinlikle çok çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. Ben normalde de özgüveni eksik, cesur olmayan biriyimdir. Belki bu ön yargılarım olmasa bu hislerim karşılıksız olsa bile beni mutlu edecekken ön yargılarım, özgüvensizliğim bu duygulardan düşüncelerden kaçmak için yol aramama sebep oluyor. Elimde de değil. Beni yorduğu için de çare arıyorum bir iki haftadır.

ay belirsizlik çok sinir bozucu ve insanı alt üst ediyor ama bu hislerinizi çok korkunç bir şeymiş gibi görmeyin bence çok güzel, sence de güne başlamaya bir sebebin yok mu artık?

Ah bir görseniz kendimle mücadelemi. İmkansız gibi gördüğümden midir ruhumun ve kalbimin bu denli yorulması, bulamıyorum resmen cevabını. Kaçmaya çalışıyorum bu yoğun hislerden, bu duygularım benim saçma sapan davranışlar sergilememe sebep oluyor belki de. Kendime karşı o kadar acımasızım ki, korkularım ve korkaklığım benim mutsuzluğumun sebebi oluyor.

Yani bunlar engel değilki 2 yaş ya da hekim olması bence akışına bırakın

Kendi kendinle bir savaşa girmişsin o zaman,misli yorucu
Herseyi bi kenara bırak o halde ve böyle kıymetli enerjilerin tadını çıkar
Olursa ne güzel,olmazsa yine çok harika
Nedir yani? Dimi

Neden dizginleyesiniz ki duygularınızı böyle yaparsanız daha da bağlanırsınız. Karşılaştığınızda kaçmayın biraz ilginiz olduğunu hissettirin.
Kendimi o kadar doğrularıma, kurallarıma bağlamışım ki. Gevşeyemiyorum yanlış anlaşılma korkusundan. Tavrım tarzım izin vermiyor resmen hislerimi belli etmeye.

Ilanı aşk da edebilirsiniz gerçi. sadece selam verdi ben de gelinlik modelleri bakmaya başladım demişsiniz gibi de yorumlamayin olayi:)
Yani inanın kendime o kadar kızıyorum ki. Kendi kendime böyle hislere kapılmak filan, durduk yere başıma iş açmışım gibi geliyor. İlanı aşka cesaret edebilecek biri hiç değilim, kaygı dolu, hep dikkatli davranmak zorunda hisseden, yanlış anlaşılmaktan yanlış değerlendirilmekten korkan kuralcı yapım buna izin vermez hiç. Resmen depresif ruh hallerindeyim insan kendini böylesine yorabilir, böylesine harap edebilir mi? Ben duygularımla, hislerimle kendime eziyet ediyormuşum gibi geliyor. Karşı tarafın zinhar haberi yok bu durumdan tabii. İşinde gücünde, belki başka biri var kalbinde.

Bu kadar hesaba kitaba gerek var mı, 2 yaş sadece 2 yaş doktorsa da doktor doktorlar tek çeşit insandan oluşmuyor ki türlü türlü insan var ...Madme hoşlanıyorsunuz biraz belli edin derim, bol şanslarBu arada babam doktor, normal bir insan evladı acaip bir yanı yok

Yani bunlar engel değilki 2 yaş ya da hekim olması bence akışına bırakın
Nasıl bir yol izleyeceğim hakkında hiçbir düşündem yok. Ne adım atabilecek cesaretim ne de şu duygulardan bir an önce kurtulabilmek için çarem var.

Kendi kendinle bir savaşa girmişsin o zaman,misli yorucu
Herseyi bi kenara bırak o halde ve böyle kıymetli enerjilerin tadını çıkar
Olursa ne güzel,olmazsa yine çok harika
Nedir yani? Dimi
Ne kadar güzel yazmışsınız. Ah bir başarabilsem. Şu savaştan dimdik çıkabilir miyim acaba kısa zamanda diye düşünüyorum. Kendi başıma iş açtım resmen. Kalbimi ruhumu paramparça ediyorum bastırmaya çalıştıkça hislerimi. Yormasa, saçma sapan davranmama sebep olmasa neyse. Sürekli dikkat etmeye çalışıyorum belli etmemek, yanlış anlaşılmamak adına. Ah şu tabular, yıkamadım içimde bunları.

Kendimi o kadar doğrularıma, kurallarıma bağlamışım ki. Gevşeyemiyorum yanlış anlaşılma korkusundan. Tavrım tarzım izin vermiyor resmen hislerimi belli etmeye.
Böyle davranırsanız karşı taraf ilginizi anlar ki zaten hatta o anlamasa bile ortamınızdan biri anlar ve arkadaşın anlamasını da sağlayabilir.

Belli etmem için kendi karakterimin, kişiliğimin sınırlarını aşmam gerekiyor. Bu da benim için o kadar zor ki. Hiç yapmadığım bir şey, nasıl yapacağım hakkında zerre fikrim de yok. Tabii herkes aynı değildir ancak ortamımızda o kadar olumsuz örnekler görüyoruz, duyuyoruz ki, insan korkuyor bu tür eşleşmelerden, birlikteliklerden. Halbuki karşımdaki kişi ahlaki olarak dikkatli biri ama işte elimde değil engellemeye çalışıyorum düşüncelerimi hislerimi.

Böyle davranırsanız karşı taraf ilginizi anlar ki zaten.
Bilmiyorum anlamış mıdır ama çok denk gelmediğimiz için bakışlarımız karşılaşmıyor pek.

Evet bu konuyu hatırladım.Belli ki hoşlanma sevmeye doğru evrilmis.Ama adamın hiçbir sinyali yok olsa bir adım atın derdim.Birini sevmek gayet normal bir duygudur karşılıklı olsa tabii harika olurdu.

Belki o da sizinle aynı düşüncede bunu bilemeyiz ben sizin girdiğiniz dükkana girmesine takıldım dükkanda sizi gördümü selamlaşma oldu mu bişiy aldımı en önemlisi ne dükkanı?

Sartlar elverisli(ozetle adam kimseyle gorusmuyorsa) ise hayat bakis acisim sudur ;

Bir sey istiyorsan,o halde almalisin..
Almak istiyorsan bir hamle yapmalisin..
+ veya - alacagin her yanit yoluna devam etmeni saglar..
Belirsizlik ise yerinde saymana neden olur...
Madem istiyorsun,al o halde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…