Bu duygudan kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Savaşta değilsin işte
ama bunu kendine yakıştıramıyorsun ☺ bütün olay bu derinlerde.

Sadece 1 kişi için değil,10 kişi için de hissetsen bunu
sen yanlış birşey yapmış olmuyorsun
Duygular böyle böyle yeryüzüne çıkar
Başka nasıl olucaktı ki?

Özgüven için birşey diyemem çünkü cok zor ve kişisel bir konu,level atlamak da zor
Daha köklü bir olay çünkü
Ama şundan emin ol ki canın istediği herşeye layıksın,bu farkındalığa sahip ol her zaman ☺
Bol şans

Evet bu konuyu hatırladım.Belli ki hoşlanma sevmeye doğru evrilmis.Ama adamın hiçbir sinyali yok olsa bir adım atın derdim.Birini sevmek gayet normal bir duygudur karşılıklı olsa tabii harika olurdu.
İnanın kendi kendime bu hissi yaşamam beni yoruyor rahatsız ediyor. Karşılık vs. zaten çocuğun hiçbir ilgisi olmadı oldu desem yalan olur. Benim bu duygulardan kurtulmam için ne yapmam gerekir bir çıkış yolu arıyorum. Zira ruhumu kalbimi yoruyor bu duygular.

Belki o da sizinle aynı düşüncede bunu bilemeyiz ben sizin girdiğiniz dükkana girmesine takıldım dükkanda sizi gördümü selamlaşma oldu mu bişiy aldımı en önemlisi ne dükkanı?
Eczaneydi. Selam verdiği akşamın 5-10 dakika sonrasında oldu. Kapı açılınca arkamı döndüm kendisini gördüm selam verdim ama o duydu mu gördü mü bilmiyorum. Farketmedi gibi geldi. Çıkarken de arkası dönük ilaçlara bakıyordu. Kendisinin özellikle planladığı bir durum gibi değildi. Yani öyle konuşma vs. de geçmedi o sırada aramızda. Benim eczaneye girdiğimi gördüğünü ya da dikkat ettiğini sanmıyorum.

Ah sizdeki cesaretin ve öz güvenin bir parçacığı bende olsa inanın şu denli kalbim ruhum yorulmazdı. Kendime de kızıyorum bu özelliklerimden dolayı. Hep kim ne düşünür kim ne der, aman yanlış anlaşılmayayım aman dikkat edeyim düşünceleri bu hale getirdi bence beni. Gelin görün ki engelleyemiyorum da bu durumu. Yapım, karakterim bu şekilde ve kendi kendimi bitirmemin sebebi de bu aslında.

Biraz akışına bırakın bakalım belki de onun da sana ilgisi varsa bi şekilde yaklaşır zaten
Eğer yoksa da zor bi durum çivi çivi söker size ilgisi olan biri varsa bi deneyin

Çok naziksiniz ve cesaret vericisiniz. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ama umarım bir an önce neticelenir. Yoksa ben kendi kendimi bitireceğim bu hislerle, bu duygu yoğunluğuyla.

Gayet aklı başında cvplar veriyorsunuz ne denir bilemedim bunu siz zamanla yeneceksiniz .Birisini sevmek kötü birşey değil ki platonik aşk da güzel olabilir.

Biraz akışına bırakın bakalım belki de onun da sana ilgisi varsa bi şekilde yaklaşır zaten
Eğer yoksa da zor bi durum çivi çivi söker size ilgisi olan biri varsa bi deneyin
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Umarım ilgimi başka şeylere vermeyi başarabilirim. Çok yoruldum bu hislerin yoğunluğundan. Bir an önce normale dönmek istiyorum, normalim de pek iç açıcı olmasa da.

Neden öyle diyorsunuz böyle mantıklı cevaplar veren birinin normali de gayet iyidir diye düşünüyorum

Gayet aklı başında cvplar veriyorsunuz ne denir bilemedim bunu siz zamanla yeneceksiniz .Birisini sevmek kötü birşey değil ki platonik aşk da güzel olabilir.
Teşekkür ediyorum desteğiniz ve yorumlarınız için. Yani şu duygu yoğunluğu zihnimi ve kalbimi yormasa sıkıntı olmayacak. Ama engel olamamak ve nihayetsiz olması şu an yıpratıcı oluyor. Hep kendimi ve hislerimi kontrol altında tutmaya çalıştığımdan şu an ruhumla kalbimle bir savaş halinde mantığım. Dilerim sonunda hayırlısı olur ve ben çok yıpranmadan atlatırım bu durumu.

Neden öyle diyorsunuz böyle mantıklı cevaplar veren birinin normali de gayet iyidir diye düşünüyorum
Çok naziksiniz. Teşekkür ediyorum, ben kaygı ve olumsuzluk yüklü biri olduğumdan normalim de zaten yorucu sıkıcı aslında, en çok da kendime karşı böyleyim. Dilerim karşıma şu kaygılarımı atmamı, olumsuz düşüncelerden arınmamı sağlayacak biri çıkar da hayatı kendime dar etmekten kurtulurum. İnsanın mantığıyla hislerinin bu denli bir çatışma yaşaması ne zormuş! Öz güven eksikliğimin ve hayata pozitif bakamamanın neticesi diye değerlendiriyorum bu hallerimi.

Hep kim ne düşünür kim ne der, aman yanlış anlaşılmayayım aman dikkat edeyim düşünceleri bu hale getirdi bence beni.
Peki baskalari ne kadar dogru dusunuyor sence ?
En basitinden bugun A diyen siyasetcilerimiz yarin B diyor misal ?
Zaten insanin yapisi geregi fikirleri surekli degiskenlik gosterir..
Ayrica sen kendi hayatina yabancimisin ki millet senin icin dogru olani analiz edebilsin ?
Sen resmen:"Kendi hayatimdan bihaberim,ben yanlisim siz dogrusunuz" seklinde bagiriyorsun..
Ayrica onlara gore dogru olan tavirlar sana gore tamamen yanlis da olabilir..
Sirf millet dedigi icin sana yanlis gelen tavirlar taklit edilmeli mi ?
Zaten Türkiye'de yasam zor,ustune bir de dar olan yasam alanini millettin dediklerini baz alarak daha da fazla daraltma :)

Öyle düşünmeyin illaki biri çıkar karşınıza
İnşallah çok sever ve sevilirsiniz
Olumsuz düşünüp kendinizi yormayın lütfen haketmiyorsunuz

Bir başarabilsem bunu. Belki bıraksam bu hislerle mutlu olmayı, neticesi olmasa da bu duyguların artılarını görebilmeyi başarabilsem çok daha güzel olacak her şey ama… işte o ‘ama’ benim değiştiremediğim benliğim. Buradaki yorumları tekrar tekrar okuyup kendimi telkin edeceğim elimden geldiğince. Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için.

Öyle düşünmeyin illaki biri çıkar karşınıza
İnşallah çok sever ve sevilirsiniz
Olumsuz düşünüp kendinizi yormayın lütfen haketmiyorsunuz
Çok teşekkür ediyorum. Güzel dualarınız, temennileriniz beni rahatlattı. O kadar değerli ki bütün yorumlar benim için, her birinize ayrı ayrı minnettarım. Dilerim sizler de çok mutlu olursunuz, sevip sevilirsiniz.

Amin inşallah dediğim gibi hayat olumsuz düşünüp negatifi kendine çekmek için çok kısa
Hep olumlu olun ki mutlu olun yine burdan bizlere yazıcaksınız eminim kızlarrr seviyorum seviliyorum diye

Amin inşallah dediğim gibi hayat olumsuz düşünüp negatifi kendine çekmek için çok kısa
Hep olumlu olun ki mutlu olun yine burdan bizlere yazıcaksınız eminim kızlarrr seviyorum seviliyorum diye
Çok teşekkür ediyorum. Umarım öyle olur, umarım hiçbirimiz hayal kırıklıkları yaşamayız, yaşarsak bile çok daha güçlü olarak hayata sarılırız. Mutluluklar ve güzellikler sizlerle olsun her zaman.

bence adım atınn hiçbir şey kaybetmezsiniz

Oğlak burcu musunuz =)) Ben de sizin gibiyim, ama o duyguyu yaşamayı da seviyorum. İnsanın dinlediği müzikler okuduğu şiirler bile bambaşka oluyor =) Bence adamı görünce tatlı tatlı gülümseyin, 2-3 saniye göz teması kurun. Onda da bir şeyler belki vardır bilemeyiz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…