Bu Duygular Geçici Mi?

Küçükken en büyük hayallerimden biri de 18 yaşında olmaktı. Şimdi 18 oldum. Göründüğü gibi güzel değilmiş.
İnsanın anne ve babasının hayatta olduğu yıllar en güzel yıllar, şu an keyif almadığını düşündüğün günlerini ilerde hatırlayınca meğer ne güzel günlermiş diyeceksin, insan büyüdükçe üzüntüleri, sorunları da büyüyor ve sen henüz çok küçüksün yaşadığın zamandan keyif almaya bak

Buraya ilk yazdığın şeylerle son yazdığın şeyler arasında o kadar fark var ki ama sana tavsiyem büyüdüm deme daha olgun olmaya çalışma yaşında ol yeter 22 ye kadar kendimi çok büyümüş sanıyordum şimdi o yaşlara bakınca o yaştakilere bakınca çocuk bunlar ya diyorum ileride bu yaşıma bakıp yine aynı şeyi diyeceğim büyüdüm tribine girmeden yaşının değerini bil yaşlanıyorum korkusu yerine en güzel yaşının tadını çıkar söyleyince kaale almıyorsunuz ama 2 li sayılara kadar ki yaşlar çok farklı çok güzel sokakta bazı çocukları görüyorum hepsi küçük kadın gibi giyinmeleri konuşmaları öyle avam ki öyle komik duruyorlar ki dışarıdan bu hareketlerin sonu tükenmişlik oluyor bu hataya düşme

Haklısınız belki de bu günleri de çok özleyeceğim.

Hayır hiç böyle hissetmedim
Çocukluğum iyi geçmesine rağmen hiç özlemedim
18 yaşına ve daha öncesine bi daha dönmek istemezdim sanırım hatta :)
Ben de özlemiyorum.
Hatta düne bile bakmak istemiyorum.
Yanımdaki insanla çok mutluyum,Allahıma sonsuz şükürler olsun.

Yas 40 olsun o zaman buyumuş olursun.. Olgunluğun vermiş oldugu dogrularla yasamayı o zaman daha net anlayarak yaşayacaksın.. Emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…